עבור לתוכן

עזרה בלמצוא חנות

Featured Replies

פורסם

פחחח... הצחקת אותי.. לקנות בארץ לא כי מביאים סחורה שלא נמכרה בארה"ב לארץ- שאריות..

מה שכן אתה יכול לקנות ת'תיק באתר של ג'אנספורט, יש למעלה בפינה הימינים של התיק שם בעמוד אופציה לקניה- חפש ותמצא...

דרך אגב, התיק נראה ממש טוב והוא נחמד מלבד העובדה שלטעמי הוא קטן מעט.. אבל זה עניין של נוחיות בנוגע לתאים, בנוגע לנוחות התיק אני לא אציין צל של ספק שהתיקים של ג'אנספורט הם אייכותיים מאוד מאוד ושווים! (יש לי אחד ואני לגמרי מרוצה ממנו! הוא חזק יפה ועמיד והכי חשוב- נוח)

תתחדש על התיק! ;)

נ.ב-

בצפר כבר התחיל, הייתה צריך לקנות קצת לפני... :hat:

פורסם
  • מחבר

הקשיור דרך האתר שלהם מוביל לדגם אחר של תיק בגלל זה פתחתי את התרד כדי למצוא אתר אחר שמוכר אותו

פורסם

http://www.paragonsports.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?productId=366413&storeId=10551&catalogId=10051&langId=-1

זה מה שהצלחתי להשיג- אותו הדגם אבל בדגם צד.

ממה שהבנתי זה שהיוצר של עיצוב התיקים והגפיטאיסט של העיצוב יצר את התיקים לג'אנספורט והם הושקו בספרינג 2008 ככה שזה סתיו אם אני לא מתבלבל וכנראה הסחורה נגמרה או משהו..

הייתי ממליץ לך לכתוב מכתב פשוט לאי מייל של ג'אנספורט העולמית על איפה אפשר להשיג ת'תיק..

אני הרצתי חיפוש קליל בגוגל בנוגע לתיק. לכל תיק של ג'אנספורט אם אני לא טועה יש מספר לכל דגם עיצוב וצבע. חפש לפי המספר הזה בגוגל ומקווה שתמצא..

ככל שתחפש יותר תמצא.. :silly:

בהצלחה ותתחדש! התיק יפה..

פורסם

תיק מהמם O:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים