עבור לתוכן

אין לי מושג לאן לטוס.... קוס, רודוס,.... משהו קרוב...

Featured Replies

פורסם

אני ועוד כמה חברה מסיימים יב' ....

עוד עחודשיים מיתגייסים!!!

לכן החלטנו שאנחנו טסים לחול לטיול קצר של 7 ימים!!!...

בפנינו עומדות כמה אפשרויות מענינות...

1) רודוס

2) קוס

3) אנטליה

מי שיהיה או מכיר שיגיד לאן יותר כדי.... ושלא היה משעמן לציעירים משועממים!!!....

פורסם

מה זה קוס?

תיסע לדעתי לרודוס, שמעתי מקום יפה

בטורקיה המים(אלה ששותים) דרך אגב על הפנים(ממקור בדוק)

פורסם

הייתי גם ברודוס וגם באנטליה ואם אתה באמת רוצה מקום יפה וכיפי ללכת אליו זה אלניה.

משכירים שם רכב הולכים למלא מקומות פשוט כיף שם... אפשר להשכיר שם סירה ובלה בלה בלה..

אני הפלגתי לשם באוניה {נראה לי הדרך היחידה שאפשר להגיע לאלניה}.

ואם אתה מחפש ארנק זה המקום... כל מטר חנות ארנקים.. :D

פורסם

אני לא יודע אם יהיה לכם כיף אבל האי HYDRA ביוון זה המקום הכי יפה בעולם, בין היפים...

ממש מדהים.

פורסם

וקס ואיום זה ה-מקום לצעירים, ושם תוכלו להכיר מלא אנשים סבבה. חברים שלי היו שם. אנטליה זה גם לזקנים, ורודוס משעמם... :hi:

פורסם

איפו זה קוס???

פורסם

רודוס זה מקום נחמד. העיר רודוס עצמה לא משהו משהו מיוחדת ומזכירה את עכו והערים הישנות אצלנו. יש עיר אחת שנמצאת על הר.... נדמה לי קוראים לה לינודס (או שאני סתם מדמיין) ואפשר לעלות שם עם חמורים ולהגיע לחוף מפרץ יפה

פורסם

איוס, רק יהיה מפוצץ ישראלים שסיימו יב וכאלה..

פורסם

אמסטרדם? :anim-jjd:

יש דילים ממש טובים בדקה ה90.

מבין הבחירה אני בעד רודוס.

פורסם

קוס זה אחד המקומות המחוזקים, מומלץ בחום.

פורסם

אמסטרדם? :anim-jjd:

יש דילים ממש טובים בדקה ה90.

מבין הבחירה אני בעד רודוס.

LOL הסמיילי מתאים חח :)

פורסם

אני וכמה חברים שלי (גם לפני גיוס)

החלטנמו על שייט לאיה נאפה שהייה שם,

וחזרה בשייט..

יהיה פצצה.

פורסם

רודוס זה מקום נחמד. העיר רודוס עצמה לא משהו משהו מיוחדת ומזכירה את עכו והערים הישנות אצלנו. יש עיר אחת שנמצאת על הר.... נדמה לי קוראים לה לינודס (או שאני סתם מדמיין) ואפשר לעלות שם עם חמורים ולהגיע לחוף מפרץ יפה

כנ"ל + מלא חנויות של חיקויים ואנטיקות אני לא התלהבתי מהמקום למרות שהיתי בוא גג 4 שעות כשהיתי בשייט בספינה והיא עגנה שם לכמה שעות

לא ניראה לי שזה מקום לצעירים ממש

כך גם אנטליה למרות שגם אותו דבר היתי שם איזה 4 שעות ולא ממש טילתי וחרשתי את המקום

נ.ב אהההה וגם בשני המקומות האלה רוב המוכרים מדברים עיברית כך שלא מרגישים ממש ב" חו"ל "

נ.ב אל תתמקחו לייד המוכר בעיברית כי הוא מבין הכל ראיתי שני ישראלים שבאו לחנות של שעונים ודיברו אחד עם השני ועם המוכר באנגלית

אחרי איזה שתי דקות אחד מהם אומר לשני "עזוב אותך הכל פה חיקויים סוג ז" אז הם התחילו ללכת ואז פתאום המוכר התחיל לקלל אותם בעיברית אחרי שכביכול הוא לא ידע עיברתי קודם

פורסם

בקיצור אחי, זה תלוי מה מעניין אותך. מכיוון שאתה צעיר ורוצה להתפרק לפני גיוס אני מציע לך ללכת לקוס ואם אפשר לאיוס, שם יש מלא מועדונים ומסיבות בכלל, עם אנשים מכל העולם(אבל בעיקר מישראל, כך שמעתי :'().

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים