עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

קראתי קצת בדיון אבל בקשר לתגובה הזאת אני חייב לציין זוג עובדות חשובות.

1) הכיסוי מגן של המסך מגע מתחבר מהחלק התחתון בעזרת הכיסוי של הסוללה, מה שיוצר מראה של טלפון צדפה ובזמן הדיבור המכסה מגן מתנפנף ונראה כמו סצנה מסרטון סאדו.

2) המסך מגע עובד בלי עט זה נכון מאוד אבל למי שיש ציפורניים ארוכות (לגברות שעושות בנייה למשל) יש בעיה קשה כי זה לא עובד.

עוד דבר שגיסי סבל ממנו בעבודה עם המכשיר החדש של סמסונג זה הניווט המעיק והמעצבן ביותר בספר הטלפונים אפשר לעבור אחד אחד קדימה אבל לחזור אחורה זה מקפיץ מספר טלפונים ברשימה במכה.

בסך הכל גיסי ואחותי קנו זוג מכשירים ותוך יומיים התחרטו והחליפו לE71 שהיו די מרוצים ממנו עד היום ולרגע זה.

בקשר להודעה הראשית של הדיון אני רק יכול לאמר שלדעתי מאוד לא משתלם לקחת מכשירים של סמסונג (זה רק מניסיו האישי ומדובר בדעתי האישית כמובן), עד לרגע זה כל מוצר של חברת סמסונג שרכשתי לא משנה אם זה נייד, מקרר או כונן למחשב סבל מתופעות לוואי מעצבנות.

דבר שני אם כבר הולכים על מכשיר טוקמן/איזי/ביג טוק עדיף לקנות ממשווק כלשהו מכשיר פתוח ולבחור כרטיס סים מהחברה שמציעה את המחיר הטוב ביותר לזמן אוויר.

אין לי ניסיון רב איתו, רק מהתרשמות ראשונית.

לגבי 1 לא ידעתי ולא מכיר את מכסה המגן.

לגבי 2 זה אפילו לא עלה בדעתי העניין של ציפורניים ארוכות.

לגבי הגלילה אני בטוח שזה נכון ברגע שלומדים את המכשיר ויודעים לעבוד איתו בצורה נכונה אז אולי הוא דווקא פשוט.

בכול מקרה מתחושה שלי הוא היה מאוד אינטואטיבי וקל לתפעול - זה אחד הדברים שאהבתי אצלו מהתרשמות ראשונית.

בכול מקרה אם הטלפון לא מתאים לא לשכוח שאפשר להחזיר במשך 14 הימים הראשונים.

אבל אפרופו בכול מקרה אם היו שואלים אותי לגבי חברה שלא לקנות אז זה ללא ספק מוטורולה, פשוט מכה.

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמע בן אדם אם אתה קורא לסלולארי שאין בו שטויות (כמו מצלמה , גלישה , שירותי דור שלישי ,נגן מוסיקה וסרטים) זבל , אז so be it ,ניקרא לזה כך.

מעכשיו ניקרא לזה:

דרוש זבל סלולרי קטן, זול ונטול פונקציות מיותרות שכל מה שהוא יודע לעשות זה, לקבל ולהוציא שיחות ,נקודה .

ואתה יודע מה ?אני אפילו לא צריך מסך צבעוני שסתם גומר את הבטרייה הרבה יותר מהר מאשר מסך lcd חד-גוני .

קיבנימט יש לי טלפון של lg עם מסך lcd חד-גוני שמחזיק כמעט שבוע ללא טעינה (אני כמעט שלא מדבר בו )

הורגים אותי מצחוק כל החברה כאן שמשתחצנים בפלאפונים שלהם כמו ילדים קטנים במקלחת של הקייטנה שמשווים את "מקלות הרבייה " שלהם, וכל אחד אומר ששלו גדול יותר ..

לי אישית יש נגן mp4\2 מבית archos שמשתין בקשת על כל ה-n95 \iphone \ipod בכל מה שקשורה בניגון והקלטה של מולטימדיה .

יש לי מצלמה קומפקטית , סוף הדרך " מבית פוג'י שמסוגלת לצלם בזום אופטי מכובד ובחושך כמעט מוחלט מבלי להזדקק בכלל לפלש המובנה והאיכותי , ואוכלת לארוחת בוקר את המצלמות הטובות ביותר שמשולבות ב- n95\sony-ericcson \iphone \ipod

ואתה יודע מה יש לי סלולארי שאתה בטח תגיד עליו שהוא זבל אמיתי ברשת פלאפון

ובתור סלולארי נטו הוא עדיף פי 1000 על כל n95\sony-ericcson \iphone \ipod

וזאת מפני שהוא עובד ברשת הוותיקה ביותר שיש לה את מספר האנטנות הגדול ביותר ובפריסה הגדולה ביותר , כך שאם אני נוקע את הקרסול בזמן טיול במדבר יהודה \בנגב,

אני רגוע שאני אוכל להוציא שיחה כמעט תמיד (מקסימום אני אעלה קצת לנקודה טיפה יותר גבוהה על מנת לשפר את הקליטה).

ומה שמצחיק , שהוא גם עדיף בהרבה מבחינת זמן העבודה על n95\sony-ericcson \iphone \ipod מפני שהעדר המסך הצבעוני הוא רק יתרון מבחינת זמן העבודה המקסימאלי האפשרי .

שלושת המכשירים (מצלמה,פלאפון,נגן ) חיים אצלי כולם ביחד באושר, בתיק פאוץ' קטן שאני לוקח אותו תמיד עימי כשאני יוצא מהבית ..

כל אחד מהם עושה את הטוב ביותר בתחומו שלו .

יתרון נוסף הוא שלכל אחד מהם יש את הסוללה שלו , כך שמתאפשרת זמן עבודה ארוך בכל אחד מהצעצועים מבלי לחשוש מהתרוקנות הסוללה של הסלולארי.

והכי חשוב מכל , אם תהיה תקלה באחד מהם , עדיין יהיה ניתן לעשות שימוש במכשירים הנותרים ולא הכול אבוד .

:o

חשבתי שאני האדם היחיד במדינה שחושב ככה.

[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 10:12:45

בסדר, זאת דעתך האישית ואני מכבד אותה^

פשוט לי נח כשיש לך הכל במקום אחד ואתה לא צריך לסחוב מכשירים

מי ישמע אתה סוחב קילוגרמים. מכשיר סלולרי נכנס לנרתיק שעולה על החגורה, מצלמה לוקחים רק כשצריך ונגן MP3 נכנס לכיס. אני מעדיף לקנות מכשיר יעודי לכל מטרה, הטוב בתחומו, מקניית מכשיר אחד, יקר להחריד, שלא עושה שום דבר כמו שצריך.

פורסם

סליחה, על בסיס מה בדיוק אתה קובע שהוא "לא עושה שום דבר כמו שצריך" הא?!

לי יש הכל, יש לי נגני MP3,MP4 פלאפון ישן יותר, לא רוצה את כל הקקה הזה

פורסם

סליחה, על בסיס מה בדיוק אתה קובע שהוא "לא עושה שום דבר כמו שצריך" הא?!

אתה רציני תגיד לי? תעשה השוואה! המצלמה העלובה שלך (וכן, היא עלובה ולא, MP לא קובעים איכות תמונה) לא מגרדת את היכולת של מצלמה דיגיטלית בינונית (אחד שעולה 600 - 700 שקלים) מבית טוב. תפעיל את ה-MP3 הצולע שלך, שקורע לסוללה את התחת כמו שעושה רוצח שחור הנידון לעונש מוות בבית כלא אמריקאי לאיזה חנון לבן ותעשה השוואה לנגן MP3 מבית טוב. (iriver, cowon, apple) אם אתה לא חי בהכחשה מוחלטת ומשתמש באוזניות שעולות מעל 20 שקלים אתה תשמע חתיכת הבדל באיכות.

אז יופי, מכשיר סלולרי משלב את הכל יחד. תענוג. במקום חרא מפוזר אתה מקבל חרא מרוכז בקופסא יפה עם מסך מאגניב ותג מחיר אסטרונומי. אבל העיקר שאתה יכול להכניס הכל לכיס, נכון?

פורסם

אתה רציני תגיד לי? תעשה השוואה! המצלמה העלובה שלך (וכן, היא עלובה ולא, MP לא קובעים איכות תמונה) לא מגרדת את היכולת של מצלמה דיגיטלית בינונית (אחד שעולה 600 - 700 שקלים) מבית טוב. תפעיל את ה-MP3 הצולע שלך, שקורע לסוללה את התחת כמו שעושה רוצח שחור הנידון לעונש מוות בבית כלא אמריקאי לאיזה חנון לבן ותעשה השוואה לנגן MP3 מבית טוב. (iriver, cowon, apple) אם אתה לא חי בהכחשה מוחלטת ומשתמש באוזניות שעולות מעל 20 שקלים אתה תשמע חתיכת הבדל באיכות.

אז יופי, מכשיר סלולרי משלב את הכל יחד. תענוג. במקום חרא מפוזר אתה מקבל חרא מרוכז בקופסא יפה עם מסך מאגניב ותג מחיר אסטרונומי. אבל העיקר שאתה יכול להכניס הכל לכיס, נכון?

וואו כל הכבוד, כזאת כמות בולשיט בשתי פסקאות סחטן, אני לא איזה צלם, המצלמה מספיקה לי (וכן אני יודע איזה פרמטרים קובעים איכות תמונה) גם בוידאו 30FPS, נגן איכותי אתה סתם מזבל תשכל, ולעשות השוואה? לאחי יש אייפוד כבר עשיתי. אני שומע שעות מוזיקה ואין לי בעיה עם הסוללה...

האוזניות שלי?! CX500

:lol: :lol: :lol:

זה מצחיק אותי שאין לך מושג אישית ואתה מתווכח איתי שיש לי את המכשיר כבר זמן רב, בלי קשר שקיבלתי מתנה אותו כן?

פורסם

טוב, עוד מקרה של הכחשה וסטנדרטים מאד נמוכים. תמשיך לצלם תמונות מטושטשות, תמשיך לשמוע מוזיקה צורמת דרך הסלולרי והכל באמצעות מכשיר שעולה אלפי שקלים. שיהיה לך לבריאות. ::):s07:

פורסם

בדיוק.

מה גם שהמכשיר ענקי, ואם תקח מכשיר פשוט יותר, עם נגן פשוט כמו סנסה קליפ (הסאונד הרבה יותר טוב מ N95) ומצלמה סופר-קומפקטית ההיקפים של הכל ביחד לא יעלו על אלה של ה N95 לבדו! והביצועים של כל פעולה בנפרד יהיו פי כמה על הסאונד המגעיל בפלאפונים, המצלמה הממש לא מתקדמת והסוללה.

וואו!

zomfg!!!!

יש לו CX500!!!!!!

כולם להשתחוות!

ברצינות בנאדם, אתה מעריך אותן יותר מדי...

אוזניות שעולות בארץ 500 ש"ח, שוות בחו"ל חצי מהמחיר, וגם ככה שוות חצי מהמחיר שלהן בחו"ל, כי הן יקרות מאוד בלי סיבה.

יש אוזניות הרבה יותר טובות מהן, אפילו בפחות כסף.

אם עשית השוואה עם אייפוד ולא הרגשת בהבדל, או שהוא היה קטן, יש לך כמה אפשרויות:

1.לך לבדיקת שמיעה.

2.תחליף אוזניות.

3.צא מהסרט שאתה חי בו.

מובן??

פורסם

אני לא חושב שהוא מכחיש.. אני חושב שאתה מאוד מקצין..

"מוזיקה צורמת".. תעשה לי טובה, שומעים מספיק טוב בפלאפון.

בטח שבשביל להעביר נסיעות, או סתם כשאין מה לעשות ואתה מחוץ לבית.

תמונות מטושטשות? אין ספק שהמצלמה בפלאפון לא תחליף בחיים מצלמה רגילה.

אבל אם אתה כבר יוצא לעשות צילומים, גם מצלמה של 600 שקל זה דרעק.

ואם אתה סתם רוצה שיהיה איתך מצלמה למקרה שתצרך דחוף לצלם איזה משהו

(תאונה לא עלינו, או סתם איזה משהו מצחיק) אז גם מצלמה של פלאפון תספיק..

פורסם

כן ברור.

ושווה להשקיע אלפי שקלים על מכשיר שכולל הכל, בזמן שבפחות מחצי מחיר אתה מקבל: נגן MP3 עם איכות הסאונד הטובה בעולם (שקיימת כרגע)

מצלמה קומפקטית(לא סופר) אדירה.

מכשיר סלולארי פשוט, שעדיין כולל מצלמה ונגן למקרי חירום.

לגבי המצלמה "דרעק" ממש לא נכון...

יש מצלמות שעולות 700 ולא שוות 200, ויש שעולות 700 ושוות את זה..

פורסם

אני גם לא בעד הN95 או iPhone, אבל יש הרבה מכשירים הרבה יותר זולים שנותנים תמורה מעולה..

חוץ מזה, אתה הרי לא באמת מסתובב כל היום עם פאוץ' ההפתעות הזה שלך, והדברים לא באמת זמינים

בשביל כמו הפלאפון. ולמי יש כח להסתובב עם 4 מכשירים רק בשביל שפעם ב.. תצטרך אחד מהם. כשהכל ביחד

זה נוח.

חוץ מזה שפאוץ' זה לכוזרים.. :P

פורסם

כבר אמרתי.

אין מצב שאני מסתובב עם פאוץ'...

אבל יש לי תיק צד קטן וחמוד שאני יכול להכניס אליו הכל, ויש לי עוד מקום להכניס משקפיים או משהו...

והוא תמיד עליי.

פורסם

הי, ברוך השם לפחות יש פה מישהו שמבין עיניין,RLM,

כל מה שאני רוצה זה לשמוע מוזיקה בנסיעות והפלאפון עושה את זה כמו שצריך!

פורסם

מי ישמע אלפי שקלים, בהנחה שיש לך פלאפון לא משנה כמה מעפן הוא, הוא עדיין עולה לך לפחות 500 שקל, אז לא שווה להשקיע עוד קצת ולקבל את ה-6120 קלסיק? יש לו כל מה שיש ב-N95 מינוס כמה דברים שרוב האנשים לא צריכים, כמו WiFi ו-TVout.

פורסם

לי היה את ה6120C, וקיבלתי מאחי את N95 מתנה ונכון, בסך הכל ההבדלים הם WIFI, מצלמה, מסך גדול, האצה תלת מימדית, ספיקרים, אינפא, וזהו....

ואגב בקשר ל6120C, אני עדיין חושב שביחס למחיר זה הפלאפון המשתלם ביותר היום

פורסם

מי ישמע אלפי שקלים, בהנחה שיש לך פלאפון לא משנה כמה מעפן הוא, הוא עדיין עולה לך לפחות 500 שקל, אז לא שווה להשקיע עוד קצת ולקבל את ה-6120 קלסיק? יש לו כל מה שיש ב-N95 מינוס כמה דברים שרוב האנשים לא צריכים, כמו WiFi ו-TVout.

בדיוק מה שיש לי :)

הדבר היחיד שהיה חסר לי בו זה אנטנת GPS, אז פשוט קניתי אנטנה חיצונית קטנה, G66, שפשוט יושבת בארנק (שמסתובב איתי תמיד, כמו הפלאפון)

ואז גם את זה קיבלתי..

עכשיו כמה עולה פלאפון+נגן+מצלמה מעפנה (כי אני מודה, המצלמה שלו לא להיט)+GPS?..

אז נכון, לGPS רגיל יש מסך יותר גדול, ובנגן רגיל שומעים קצת יותר טוב, ואפשר להשיג מצלמה קצת יותר טובה.

אבל שוב, ככה כל הציוד הזה מסתובב איתי עליי תמיד, בלי תיקים ובלי ברדק, והכל קטן ונוח, במכשיר וחצי. (האנטנה זה באמת בערך חצי מכשיר)

ובאמת שאני לא הולך לנווט באלפים, אז הGPS מספיק לי גם ככה, ואני לא יושב לשמוע מוזיקה שעות עם הפלאפון (בשביל זה יש מערכת בבית)

ואני לא הולך לדפוק תמונות אומנות עם הפלאפון. בשביל זה יש מצלמה טובה בבית.

הפלאפון לא בא להחליף את הדברים האלה! אבל הרבה יותר קל להסתובב איתו, למקה שנצטרך משהו, מאשר עם תיק פלאים כמו של פליקס החתול

ולשלוף ממנו כל פעם איזה גאג'ט אחר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים