עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

אותה כמות של תוכנות בדיוק...

גם אותן תוכנות

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם לא תתעסק במערכת הפעלה של האייפון (כל מני תוכנות שדורשות את זה)

הוא לא יקרוס...

פורסם

הבנתי שיש את ה KU 990 של LG (מסך מגע סגנון אייפון), במחיר של 40 ש"ח לחודש אם אתה מדבר מעל 100 שח.. זה באורנג'

נראה לי מאוד זול ויעיל.

הפלאפון עצמו חמוד ונראה לי עדיף על זה...פה אתה תשלם 400, תקבל החזר ותבזבז המון לאחר מכן כי אני לא רואה איזה מסלול נורמלי עם זה.

מסך מגע עם עט . שצריך איכשהו לשמור את העט ) הוא לא נכנס בתוך המכשיר) קצת לא חכם הייתי אומר.

עדיף הסמסונג F480 מסך מגע אמיתי ללא עט.

פורסם

מסך מגע עם עט . שצריך איכשהו לשמור את העט ) הוא לא נכנס בתוך המכשיר) קצת לא חכם הייתי אומר.

עדיף הסמסונג F480 מסך מגע אמיתי ללא עט.

קראתי קצת בדיון אבל בקשר לתגובה הזאת אני חייב לציין זוג עובדות חשובות.

1) הכיסוי מגן של המסך מגע מתחבר מהחלק התחתון בעזרת הכיסוי של הסוללה, מה שיוצר מראה של טלפון צדפה ובזמן הדיבור המכסה מגן מתנפנף ונראה כמו סצנה מסרטון סאדו.

2) המסך מגע עובד בלי עט זה נכון מאוד אבל למי שיש ציפורניים ארוכות (לגברות שעושות בנייה למשל) יש בעיה קשה כי זה לא עובד.

עוד דבר שגיסי סבל ממנו בעבודה עם המכשיר החדש של סמסונג זה הניווט המעיק והמעצבן ביותר בספר הטלפונים אפשר לעבור אחד אחד קדימה אבל לחזור אחורה זה מקפיץ מספר טלפונים ברשימה במכה.

בסך הכל גיסי ואחותי קנו זוג מכשירים ותוך יומיים התחרטו והחליפו לE71 שהיו די מרוצים ממנו עד היום ולרגע זה.

בקשר להודעה הראשית של הדיון אני רק יכול לאמר שלדעתי מאוד לא משתלם לקחת מכשירים של סמסונג (זה רק מניסיו האישי ומדובר בדעתי האישית כמובן), עד לרגע זה כל מוצר של חברת סמסונג שרכשתי לא משנה אם זה נייד, מקרר או כונן למחשב סבל מתופעות לוואי מעצבנות.

דבר שני אם כבר הולכים על מכשיר טוקמן/איזי/ביג טוק עדיף לקנות ממשווק כלשהו מכשיר פתוח ולבחור כרטיס סים מהחברה שמציעה את המחיר הטוב ביותר לזמן אוויר.

פורסם
  • מחבר

וואו כמה שאתם סוטים מהנושא....

גם אני לא בדיוק הולך לענות על השאלה של פותח הט'רד (שדרך אגב, נענתה בדף הראשון ומאז ועד הדף ה9 מדברים על דברים אחרים פה).

אבל אני מתכוון להתייחס לשאלה המקורית (לפחות זה)

בזמן האחרון יש פה מלא הודעות שהן פירסומיות במובהק, איפה המערכת ?

כנראה שצוות HWZONE מוכר את האפשרות לפרסם פה בפורומים (ואפשר להבין מחוקי הפורום שזה אפשרי).

הייתי שמח אם היו מסמנים את המשתמשים שמשלמים בעבור האופציה לפרסם מוצרים תוך כדי התחזות למשתמשים רגילים.

הרי הדבר הכי חיובי באתר הזה זה שאפשר לסמוך פה על אנשים, מקצועיות וראש פתוח בלי יותר מדי פאן-בויז.

לא יודע מה עם כל השאר, אני מתחיל לאבד את התחושה החיובית שהייתה לי אל הקהילה פה.

הדברים שאתה אומר זה השמצה והוצאת לשון הרע .

אם זה היה בחיים האמיתיים היית חוטף ממני תביעת דיבה בסכום שהייה מביא אותך לפשיטת רגל .

זאת חוצפה ועזות מצח מצידך להאשים אותי בכוונות פרסומיות כלשהם .

בן אדם הפרנויה שלך עוברת כל גבול .

אני כמו כל אחד אחר בפורום עושה את הקניות שלי בסופרמרקט (אתה כנראה עושה אותם על הירח ....).

במקרה נכנסתי ל- "מגה" והיה שם עלון על המבצע לגבי הפלאפון המדובר .

בסך הכול סרקתי אותו והעליתי אותו לכאן ,על מנת לשאול אם שווה או לא לרכוש אותו מפני שאני לא מבין יותר מדי בסלולאריים.

בזכות התגובות של החברה כאן החלטתי לרדת מהעץ אחרי שהבנתי שלא רק שלא מדובר במציאה כל כך גדולה ,אלא ככול הנראה במלאי לא מכור של דגם טלפון בינוני למדי שעושה כביכול הכול , אולם בפועל הוא לא עושה היטב אף אחת מהדברים שהוא מתיימר לעשות .

כמדומני שלשם כך נועד הפורום הזה ,להחלפת דעות ולעזרה הדדית .....

אני עוזר כמיטב יכולתי לחברה כאן בנושאים שאני מבין בהם ומצפה לקבל עזרה בתחומים שבהם אני חלש כמו בנושא שלפנינו .

לצערי הרב אין לי לא מניות וגם לא אופציות , לא במגה ובוודאי שלא בחברת פלאפון ושם משפחתי הוא לא "פישמן " .......(בעל השליטה בפלאפון ,אם אני לא טועה ).

אגב , מצאתי עלון של office depot בעיתון ,עם פרסום לגבי פלאפונים בתנאי מבצע דומים של PRE-PAID שניתן לקבל בתנאים דומים לאלו שפורסמו במגה , כלומר לשלם 400 ¤ ולקבל את הפלאפון טעון ב-400 ¤ בזמן אוויר .

רק תעשה לי טובה , אל תאשים אותי גם הפעם שיש לי כוונות פרסומיות נסתרות מפני שגם במקרה הזה אני מבטיח לך שאין לי מניות באופיס דיפו וששם משפחתי הוא לא פישמן (נידמה לי שגם במקרה הזה של אופיס דיפו , פישמן הוא הבעלים , קיבינימט הבן אדם השתלט על חצי מדינה , ממש הפך לאוליגרך ......)

ועכשיו אני פונה לכל החברה שהשתלטו לי על הפוסט בויכוחים האין סופיים שלהם לגבי מערכת ההפעלה האלטרנטיבית הטובה ביותר במכשירים ניידים :

'' עופו מהפוסט שלי שנושאו הוא חיפוש אחר פלאפון מקסימאלי במחיר מינימאלי "

עבור ההתנצחויות האין סופיות שלכם טרחתי ופתחתי בשבילכם פוסט על מנת שתעברו לשם ותעזבו אותי מהויכוחים שלכם .

עברו עכשיו !!!!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360112.0

ולהלן הסריקות של הפלאפונים ברשת אופיס דיפו :

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא הייתי קונה שום דבר מהזבל האלקטרוני הזה....

הכל שאריות

פורסם

הדברים שאתה אומר זה השמצה והוצאת לשון הרע .

אם זה היה בחיים האמיתיים היית חוטף ממני תביעת דיבה בסכום שהייה מביא אותך לפשיטת רגל .

זאת חוצפה ועזות מצח מצידך להאשים אותי בכוונות פרסומיות כלשהם .

בן אדם הפרנויה שלך עוברת כל גבול .

אני כמו כל אחד אחר בפורום עושה את הקניות שלי בסופרמרקט (אתה כנראה עושה אותם על הירח ....).

במקרה נכנסתי ל- "מגה" והיה שם עלון על המבצע לגבי הפלאפון המדובר .

בסך הכול סרקתי אותו והעליתי אותו לכאן ,על מנת לשאול אם שווה או לא לרכוש אותו מפני שאני לא מבין יותר מדי בסלולאריים.

בזכות התגובות של החברה כאן החלטתי לרדת מהעץ אחרי שהבנתי שלא רק שלא מדובר במציאה כל כך גדולה ,אלא ככול הנראה במלאי לא מכור של דגם טלפון בינוני למדי שעושה כביכול הכול , אולם בפועל הוא לא עושה היטב אף אחת מהדברים שהוא מתיימר לעשות .

כמדומני שלשם כך נועד הפורום הזה ,להחלפת דעות ולעזרה הדדית .....

אני עוזר כמיטב יכולתי לחברה כאן בנושאים שאני מבין בהם ומצפה לקבל עזרה בתחומים שבהם אני חלש כמו בנושא שלפנינו .

לצערי הרב אין לי לא מניות וגם לא אופציות , לא במגה ובוודאי שלא בחברת פלאפון ושם משפחתי הוא לא "פישמן " .......(בעל השליטה בפלאפון ,אם אני לא טועה ).

אגב , מצאתי עלון של office depot בעיתון ,עם פרסום לגבי פלאפונים בתנאי מבצע דומים של PRE-PAID שניתן לקבל בתנאים דומים לאלו שפורסמו במגה , כלומר לשלם 400 ₪ ולקבל את הפלאפון טעון ב-400 ₪ בזמן אוויר .

רק תעשה לי טובה , אל תאשים אותי גם הפעם שיש לי כוונות פרסומיות נסתרות מפני שגם במקרה הזה אני מבטיח לך שאין לי מניות באופיס דיפו וששם משפחתי הוא לא פישמן (נידמה לי שגם במקרה הזה של אופיס דיפו , פישמן הוא הבעלים , קיבינימט הבן אדם השתלט על חצי מדינה , ממש הפך לאוליגרך .....…….)

ועכשיו אני פונה לכל החברה שהשתלטו לי על הפוסט בויכוחים האין סופיים שלהם לגבי מערכת ההפעלה האלטרנטיבית הטובה ביותר במכשירים ניידים :

'' עופו מהפוסט שלי שנושאו הוא חיפוש אחר פלאפון מקסימאלי במחיר מינימאלי "

עבור ההתנצחויות האין סופיות שלכם טרחתי ופתחתי בשבילכם פוסט על מנת שתעברו לשם ותעזבו אותי מהויכוחים שלכם .

עברו עכשיו !!!!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360112.0

ולהלן הסריקות של הפלאפונים ברשת אופיס דיפו :

לפני הכל אתה יכול לקפוץ לי עם איומי התביעה, לא התייחסתי אליך בכלל בהודעה שלי :-)

אם לא איכפת לך גם אם ההודעה נמצאת בסייבר ספייס זה לא אומר שהיא לא קיימת ב"עולם האמיתי" איפה היצר החנוני שלך ?!?! הסייברספייס הוא יותר עולם אמיתי מאשר העולם האמיתי ! (ואם אתה לא חושב כך אתה בטח לא חנון אמיתי מלידה :-P )

דבר שני אהבתי מאוד את ההודעה שלך, למרות שאני לא סומך על אנשים שמפרסמים פה מוצרים זבליים (בין אם בתשלום ובין אם לאו) אני שמח לגלות שאתה לא נציג של חברת פירסום אינטרנטית אלא סתם נוב שלא מבין ומנסה לקנות סלולרים מעפנים בזול.

עצה: תקנה משו יד שניה ואל תאמין לפירסומות.

יום טוב !

פורסם

יום טוב, וכדי להפוך את ה ZONE למקום ידידותי, להיות עדינים אחד עם השני...

פורסם

הכל שאריות

אני מסכים איתך לגבי כל המכשירים חוץ מהנוקיות שהם סבירים פשוט יקרים מדי בארץ יחסית למה שהם שווים.

פורסם

אם לא תתעסק במערכת הפעלה של האייפון (כל מני תוכנות שדורשות את זה)

הוא לא יקרוס...

האייפון הוא צעצוע, אין דבר אחר נורמלי לעשות איתו מאשר לשחק בו.

האייפון זאת פשוט הדוגמא לכך שאנשים חושבים מהתחת, גם אני רוצה אייפון תכלס, אבל לא הייתי משלם עליו יותר מ200$

לגבי הסימביאן, אני מניח שהSF יצא, הכל ישתנה

פורסם
  • מחבר

הכל שאריות

שמע בן אדם אם אתה קורא לסלולארי שאין בו שטויות (כמו מצלמה , גלישה , שירותי דור שלישי ,נגן מוסיקה וסרטים) זבל , אז so be it ,ניקרא לזה כך.

מעכשיו ניקרא לזה:

דרוש זבל סלולרי קטן, זול ונטול פונקציות מיותרות שכל מה שהוא יודע לעשות זה, לקבל ולהוציא שיחות ,נקודה .

ואתה יודע מה ?אני אפילו לא צריך מסך צבעוני שסתם גומר את הבטרייה הרבה יותר מהר מאשר מסך lcd חד-גוני .

קיבנימט יש לי טלפון של lg עם מסך lcd חד-גוני שמחזיק כמעט שבוע ללא טעינה (אני כמעט שלא מדבר בו )

הורגים אותי מצחוק כל החברה כאן שמשתחצנים בפלאפונים שלהם כמו ילדים קטנים במקלחת של הקייטנה שמשווים את "מקלות הרבייה " שלהם, וכל אחד אומר ששלו גדול יותר ..

לי אישית יש נגן mp4\2 מבית archos שמשתין בקשת על כל ה-n95 \iphone \ipod בכל מה שקשורה בניגון והקלטה של מולטימדיה .

יש לי מצלמה קומפקטית , סוף הדרך " מבית פוג'י שמסוגלת לצלם בזום אופטי מכובד ובחושך כמעט מוחלט מבלי להזדקק בכלל לפלש המובנה והאיכותי , ואוכלת לארוחת בוקר את המצלמות הטובות ביותר שמשולבות ב- n95\sony-ericcson \iphone \ipod

ואתה יודע מה יש לי סלולארי שאתה בטח תגיד עליו שהוא זבל אמיתי ברשת פלאפון

ובתור סלולארי נטו הוא עדיף פי 1000 על כל n95\sony-ericcson \iphone \ipod

וזאת מפני שהוא עובד ברשת הוותיקה ביותר שיש לה את מספר האנטנות הגדול ביותר ובפריסה הגדולה ביותר , כך שאם אני נוקע את הקרסול בזמן טיול במדבר יהודה \בנגב,

אני רגוע שאני אוכל להוציא שיחה כמעט תמיד (מקסימום אני אעלה קצת לנקודה טיפה יותר גבוהה על מנת לשפר את הקליטה).

ומה שמצחיק , שהוא גם עדיף בהרבה מבחינת זמן העבודה על n95\sony-ericcson \iphone \ipod מפני שהעדר המסך הצבעוני הוא רק יתרון מבחינת זמן העבודה המקסימאלי האפשרי .

שלושת המכשירים (מצלמה,פלאפון,נגן ) חיים אצלי כולם ביחד באושר, בתיק פאוץ' קטן שאני לוקח אותו תמיד עימי כשאני יוצא מהבית ..

כל אחד מהם עושה את הטוב ביותר בתחומו שלו .

יתרון נוסף הוא שלכל אחד מהם יש את הסוללה שלו , כך שמתאפשרת זמן עבודה ארוך בכל אחד מהצעצועים מבלי לחשוש מהתרוקנות הסוללה של הסלולארי.

והכי חשוב מכל , אם תהיה תקלה באחד מהם , עדיין יהיה ניתן לעשות שימוש במכשירים הנותרים ולא הכול אבוד .

פורסם

בסדר, זאת דעתך האישית ואני מכבד אותה^

פשוט לי נח כשיש לך הכל במקום אחד ואתה לא צריך לסחוב מכשירים

פורסם

אבל כמו שצויין פה-

מכשיר ש "כולל הכל" אמנם עושה כמעט הכל, אבל באיכות ירודה\מוגבל מאוד יחסית למכשיר יעודי.

אף נגן מובנה בפלאפון עדיין לא מתקרב לאיכות הסאונד של נגן ב 200 ש"ח- סנסה קליפ.

גם הצילום- מצלמה ב 700 ש"ח תעקוף אותו בסיבוב.

ובקיצור- בהכל.

אני מעדיף להסתובב עם תיק צד פצפון שכולל את המצלמה שלי, הנגן שלי, והסלולארי שלי (שאגב גם כולל נגן ומצלמה, נגן מצויין אפילו, אבל אני פשוט לא משתמש בהם...רק במקרי חירום שהתיק לא עליי )

זה כבר עניין של טעם אישי..

פורסם

האייפון הוא צעצוע, אין דבר אחר נורמלי לעשות איתו מאשר לשחק בו.

האייפון זאת פשוט הדוגמא לכך שאנשים חושבים מהתחת, גם אני רוצה אייפון תכלס, אבל לא הייתי משלם עליו יותר מ200$

בתור בעל אייפון לשעבר, אני יכול להגיד לך שאתה מדבר שטויות

במיוחד מאז שיצאה גירסת קושחה 2 וSDK לפיתוח תוכנות.

אז נכון, אין לו את כמות התוכנות שיש לסימביאן, אבל הוא גם לא כ"כ הרבה זמן בשוק

ועדיין אני יכול להבטיח לך שכמעט כל תוכנה שאתה מוצא שימושית בN95 תמצא תוכנה מקבילה לIPHONE

הEXCHANGE בו עובד נהדר, טוב יותר מהDIAMOND שיש לי עכשיו

אין ספק באיזה טלפון נוח יותר לקרוא ולכתוב מיילים.

הדפדפן שלו בכמה רמות מעל כל דפדפן אחר שיש בסלולרי, מי שלא ניסה פשוט לא מבין את ההבדלים בין אקספלורר/אופרה (בWM) או הדפדפן של הN95

הרבה יותר נוח לעשות איתו הרבה דברים (כי הממשק שלו פשוט גאוני והמסך מדהים לעומת מסכי נגיעה אחרים).

חבל שאנשים מבססים דעה על חצאי אמיתות שהם קוראים...

פורסם

סופסוף בנאדם שמבין משהו, ומישהו באמת יקשיב לו (צוות לשעבר...)

הרבה זמן לא קראתי פוסט כזה נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים