עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

לי יש

K3B - תוכנת צריבה יותר חכמה מהנרו, ותאמין לי יש לי נרו 6 ו8 אולטרה

KTORRENT וAZUREUS

ויותר טוב מאמארוק? על סמך מה אתה קובע את זה?

ועוד ועוד...

אז... שנעבור לאבטחה?!

ואני חוזר:

הכל אצלי חוקי וחופשי בעוד אתה מחזיק במלא תוכנות לא חוקיות!

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שכבר מזמן הוכח כבולשיט?

בכיף...

בקיצור, הוויכוח הזה יכול להמשך עשרות עמודים- ואף אחד לא ינצח בו.

אתה יכול להוסיף אותי למסנג'ר, אני טוב בלהתווכח שם ;)

omri643@hotmail.com

פורסם

אקיצר הAndroid של גוגל משתין על כול המערכות ההפעלה הקיימות בפאלפון ובמחשב-החל מwindow mobile,symbian,linux.vista וxp -

הAndroid שם את כולם בכיס הקטן יחי גוגל יחי ההבדל הקטן!! :funn:

Android -http://code.google.com/android/

פורסם

אקיצר הAndroid של גוגל משתין על כול המערכות ההפעלה הקיימות בפאלפון ובמחשב-החל מwindow mobile,symbian,linux.vista וxp -

הAndroid שם את כולם בכיס הקטן יחי גוגל יחי ההבדל הקטן!! :funn:

Android -http://code.google.com/android/

סליחה:שייך לת'רד בדיחות

עזוב את העובדה שמדובר במערכת שעדיין בפיתוח כן..

פורסם

ושלא מסוגלת להריץ קוד native (בניגוד לסימביאן)

פורסם

וואו כמה שאתם סוטים מהנושא....

גם אני לא בדיוק הולך לענות על השאלה של פותח הט'רד (שדרך אגב, נענתה בדף הראשון ומאז ועד הדף ה9 מדברים על דברים אחרים פה).

אבל אני מתכוון להתייחס לשאלה המקורית (לפחות זה)

בזמן האחרון יש פה מלא הודעות שהן פירסומיות במובהק, איפה המערכת ?

כנראה שצוות HWZONE מוכר את האפשרות לפרסם פה בפורומים (ואפשר להבין מחוקי הפורום שזה אפשרי).

הייתי שמח אם היו מסמנים את המשתמשים שמשלמים בעבור האופציה לפרסם מוצרים תוך כדי התחזות למשתמשים רגילים.

הרי הדבר הכי חיובי באתר הזה זה שאפשר לסמוך פה על אנשים, מקצועיות וראש פתוח בלי יותר מדי פאן-בויז.

לא יודע מה עם כל השאר, אני מתחיל לאבד את התחושה החיובית שהייתה לי אל הקהילה פה.

פורסם

חחחחחח גם כן פרסומת.. אם עוד היה מישהו שהתלבט בקשר למבצע הזה אחרי הדיון הזה בטוח שירד מזה... :lol:

פורסם

אני בעד לקטול כל פאן בוי, בעיקר אם במקרה הוא מפרסם. :yelclap:

פורסם

טוב חברה לינוקס היא מערכת משכמה ומעלה ואין ספק בכלל כי פחות מ4% מהאנשים בעולם משתמשים בה והיא מציגה תחרות עצומה לווינדוס... תחשבו איזה עוצמה היא תקבל אם יהיו לה 8%? 10%? אחרי ה11% הווינדוס כבר לא תהיה תחרות...

בכל מקרה נחזור לנושא...

-האנדרואיד היא מדהימה סופסוף מערכת שניראת טוב וגם עושה עבודה טובה.... אני כל כך מחכה לביצועים האמיתיים בשטח....

-רק עצם העובדה שלDIAMOND יש ווינדוס 6.1 זה כבר מבעס ועושה אותו כל כך מרובע ומשעמם... זה לא משהו אישי.... זה ממה שאני מכיר ויודע מהסביבה שלי... אנשים מתבעסים מווינדוס מובייל... זה גורם למכשיר להראות משעמם...

-סימביאן.. איטית... ידוע מניסיון...מדהים שאפילו כשלא דורשים הרבה זה לוקח המון זמן... מן ביזבוז כזה...

-המ.ע. של האייפון... טוב... עובדת רק באיי פון... עם כמה תוספות קטנות באמת שהייתי הופך את המכשיר הזה למכשיר המתקדם בעולם...

פורסם

לינוקס 4%? :lol: פחות מ1%, אם יהיה ללינוקס נתח של 11%... LOL

WM6.1 מערכת הפעלה נהדרת, אם לא הטובה יותר למכשירים מסוג זה.

סימביאן ממש לא איטית לפחות לא האחרונים (עם מעבדי ARM11).

פורסם

לינוקס 4%? :lol: פחות מ1%' date=' אם יהיה ללינוקס נתח של 11%... LOL

WM6.1 מערכת הפעלה נהדרת, אם לא הטובה יותר למכשירים מסוג זה.

סימביאן ממש לא איטית לפחות לא האחרונים (עם מעבדי ARM11).

[/quote']

זה לא משנה כמה אחוזים יש וכמה שיהיו פחות משתמשי לינוקס זה רק יוכיח את הטענה שלי... הרעיון שהיא מציגה תחליף מעולה וחינמי...

בקשר לWM6.1 לא אמרתי שהיא לא טובה.... תקרא את מה שאמרתי... אמרתי שיש בה משהו מבעס... אני לא יודע להסביר בדיוק אבל מכל מי שאני מכיר ומשימוש בעצמי היא פשוט נראת מבעסת מידי... אולי היא פשוט מסובכת מידי אולי הממשק... חסר לה קלילות כזאת... כמו שיש באייפון...

בקשר לסימביאן... זה שהם שינו את המעבד זה נחמד אבל זה לא עושה את המערכת קלה יותר... אני בטוח שאם היינו מתקינים על אותו מכשיר (בצורה תיאורטית בלבד...) סימביאן או ווינדוס מובייל, הסימביאן הייתה עובדת לאט יותר...

פורסם

תחליף מעולה וחינמי ממש לא, לרוב המשתמשים ממש לא.

גם כאן אתה ממש טועה, WM6.1 לא כ"כ מהירה, גם האיפון נתקע המון, לעומת זאת מכשירים עם 9.2/9.3 S60 פשוט טסה (כמובן אם המשתמש יודע לשמור על המכשיר).

פורסם

השאלה מה מותקן על שניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים