עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

בדיוק, זה שאלה של כמה הבנאדם רוצה מהפלאפון...

היום אני כבר יודע שהN95 המסכן שלי לא מספק אותי ושהמכשיר הבא שלי יהיה מכשיר לינוקס

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את צודקת בגדול, אבל, זה לא אמור להחליף את המחשב, או את הטלוויזיה, אבל בהחלט נחמד

שיש זמינות לדברים גם בזמנים שלא ממש "תכננו" שיהיה לנו אותם.

אם פתאום צריכים איזה מידע מהאינטרנט, או GPS, או סתם נתקענו במקום משעמם ובא לשמוע מוזיקה

אז זה נחמד שיש את הדברים האלה פלאפון בצורה מהירה ופשוטה, בלי להסתובב כל היום עם 5 מכשירים

למקרה שאולי אני אצטרך משהו מהתכונות האלה.

אין ספק שזה לא יכול להחליף אף מכשיר יעודי, אבל זה בהחלט יכול לשמש כגיבוי מצויין ב"מצבי חירום".

וdj-electric, אתה יכול להמשיך להתנשא עליי עד מחרתיים, בשורה תחתונה - כמה שאתה חכם, אותי לא מעניין

כצרכן ולקוח כל השטויות האלה. לינוקס מציגה את עצמה כאלטרנטיבה לווינדוס - מערכת הפעלה לכל משתמש

שיכולה להחזיק מחשב של משתמש ממוצע לבדה - והיא לא כזאת. נקודה.

וזה שאתה משתמש ב2 מערכות הפעלה אחת למשחקים ואחת ל"פיתוח".. לא הופך אותך לכזה חכם, אלא סתם

לאיזה נגרר שמסבך את עצמו.. את הזמן שאתה "חוסך" ב"מהירות המטורפת" של הלינוקס, אתה מפסיד פי כמה

בזה שאתה צריך להחזיק, להתקין, ולעבוד ולעבור כל הזמן בין שתי מערכות הפעלה.

החכמה היא לא לעשות דברים כמה שיותר מסובך - אלא כמה שיותר יעיל ופשוט.

ואין ספק שאת כל ה"פיתוח" שלך אפשר לעשות גם על ווינדוס לבד, בלי להסתבך עם שתי מערכות הפעלה.

אם הלינוקס הייתה מערכת ראוייה, שיכולה להחזיק את כל השימושים שלך כמו שצריך,

ולספק אותך בכל התחומים - על הכיפאק, הרווחת. אבל היא לא כזאת. והיא רחוקה מליהיות.

פורסם

אתה צודק במאה אחוז, אני לא אומרת שזה לא נחמד שאתה יכול ככה להפעיל מוזיקה והכל, אבל מצד שני זה באמת לא הכי

נוח בעולם לגלוש במסך קטן כזה, זה יכול להיות נוח אם אתה צריך איזה משהו קטן לבדוק או משהו כזה, אבל גלישה רגילה

כמו שאתה גולש במחשב זה בחיים לא יחליף... :)

פורסם

וdj-electric, אתה יכול להמשיך להתנשא עליי עד מחרתיים, בשורה תחתונה - כמה שאתה חכם, אותי לא מעניין

כצרכן ולקוח כל השטויות האלה. לינוקס מציגה את עצמה כאלטרנטיבה לווינדוס - מערכת הפעלה לכל משתמש

שיכולה להחזיק מחשב של משתמש ממוצע לבדה - והיא לא כזאת. נקודה.

וזה שאתה משתמש ב2 מערכות הפעלה אחת למשחקים ואחת ל"פיתוח".. לא הופך אותך לכזה חכם, אלא סתם

לאיזה נגרר שמסבך את עצמו.. את הזמן שאתה "חוסך" ב"מהירות המטורפת" של הלינוקס, אתה מפסיד פי כמה

בזה שאתה צריך להחזיק, להתקין, ולעבוד ולעבור כל הזמן בין שתי מערכות הפעלה.

החכמה היא לא לעשות דברים כמה שיותר מסובך - אלא כמה שיותר יעיל ופשוט.

ואין ספק שאת כל ה"פיתוח" שלך אפשר לעשות גם על ווינדוס לבד, בלי להסתבך עם שתי מערכות הפעלה.

אם הלינוקס הייתה מערכת ראוייה, שיכולה להחזיק את כל השימושים שלך כמו שצריך,

ולספק אותך בכל התחומים - על הכיפאק, הרווחת. אבל היא לא כזאת. והיא רחוקה מליהיות.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

טוב אני יתעלם כי נמאס לי כבר, אין לך מושג בשיט, אתה גם לא משתמש, אז אני לא יגיד איזה כיף זה סמים אם בחיים לא עשיתי נכון?!

יופי... :lol: :lol: :lol:[br]פורסם בתאריך: 7.09.2008 בשעה 00:06:04

ומורן, המסך הוא לא הכי קטן את מגזימה הוא בסדר
פורסם

מסכים איתך.. אין ספק שההשוואה שלך של הלינוקס לסמים סגרה את הדיון הזה כמו שצריך.. ;)

פורסם

אני יקח את זה כמחמאה...

אגב אם אתה רוצה לנהל דיון רציני, בשביל זה יש פרטי

פורסם

אגב אם אתה רוצה לנהל דיון רציני, בשביל זה יש פרטי

לא, בדיוק בשביל זה יש פורום :)

בכל מקרה, שורה תחתונה... זה מבצע דרעק שבא לחסל מלאי של טלפונים ישנים.. ::)

פורסם

אני לא מבין למה עדיין מוכרים פלאפונים כאלה... זה כמו שיימכרו ICLICK אם מישהו זוכר..

פורסם

יש חסרון אחד בכל המכשירי ALLINONE האלה-

כל הדברים האלה שהם עושים, הם עושים הרבה פחות טוב ממכשירים יעודיים

מוזיקה- איכות סאונד מאוד ירודה (חוץ מהאייפון, איכות סאונד ירודה יחסית לנגני HIFI אבל עדיין מצויינת)

מצלמה- המצלמות בפלאפונים של היום די גרועות, ולא מתקרבות אפילו לאיכות של מצלמה סופר קומפקטית פשוטה.

קונסולה ניידת- תשווה N95 או אייפון ל PSP, ונראה מי ינצח... (כמובן שה PSP)

אבל תמיד עדיף שיהיה את הכל במכשיר אחד...

DJ-ELECTRIC-

אתה חתיכת קשקשן.

איזה כלי "פיתוח" שאתה משתמש בו בלינוקס לא קיים בווינדוס?

וה"מהירות המטורפת" שכולם אומרים שקיימת בלינוקס , ממש לא קיימת.

אמנם במקרים מסויימים יותר מהירה מויסטה , אבל לא מ XP ובמיוחד לא מ OSX.

וכן, אני אחד שניסה לינוקס די הרבה זמן, נשארתי איתה רק כי רציתי לתת צ'אנס...

לא אהבתי בכלל.

על OSX למשל מספיק להיות יום אחד כדי להתאהב בה,ולהתרגל אליה.

מה גם , שכדי לעשות את לינוקס טובה כל כך, צריך לעשות כל מני טוויקים, להכניס פקודות, להוריד הרחבות וכו'.

אני לא רוצה ללכת עם :s07: כדי לקבל מערכת הפעלה טובה, אני מעדיף אותה טובה מהקופסה.

אגב הפריראנר הזה שאתה מתכנן עליו הוא:

חתיכת בלוק.

מכוער כמו אחד כזה.

ניסיון נואש לחכות את האייפון.(במיוחד בקטע של המסך מגע, צריך ללחוץ שם עם הציפורן כדי לדייק, כמו מחשב כף יד, באייפון אתה לוחץ על הכפתורים רגיל, כמו כפתור אמיתי, וזה פועל ישר)

איטי מאוד.

מה שבטוח- זה לא טלפון שמיועד למיינסטרים.

וגם למשתמש המתקדם הוא חרא.

מה אתה מעדיף- טלפון עם חומרה קצת פחות טובה, שלא תרגיש בהבדל, עם אלפי אפליקציות קיימות ומליוני משתמשים מרחבי העולם לתמיכה,

או אחד שלמערכת הפעלה שלו יש כביכול פוטנציאל, אבל היא לא מפותחת מספיק, אין לה מספיק משתמשים, ובחיים לא תהיה פופולארית כמו המתחרה?

הראשון זה סימביאן, השני לינוקס(של סלולאריים).

ה N95 מעולה ואין סיבה לא להשאר איתו.

גאד דאמיט, בזמן שלקח לי לכתוב את התגובה הזאת נוספו עוד פאקינג 4 תגובות חדשות :pissed:

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

בזמן שאתה צריך לחפש תוכנה כמו כלב אני פותח טרמינל ורושם: urpmi ושם התוכנה שאני רוצה.... זהו...

ואחרי שאתה מתקין את הוינדוס, אתה צריך דרייבר של וידאו דרייבר של קול דרייבר של אמו, מה שבלינוקס אתה מקבל כבר כשהמערכת מותקנת

אז בקשה ממך, לי גובשה דעה בנושא הזה....

ובקשר לפריראנר, גם אני חושב שזה לא מכשיר שימושי כרגע, ולכן רשמתי גם שאני מחכה לפיתוחים עתידיים

פורסם

ואני לוחץ ALT+רווח, רושם F , לוחץ על אנטר ונכנס לפיירפוקס.(LAUNCHY)

ואפשר לעשות את אותו הדבר עם RUN.

אתה צריך להזיז את העכבר למעלה ושמאלה, ללחוץ על הכפתור השמאלי בעכבר,להזיז את העכבר למטה, ללחוץ על הטרמינל, ולכתוב URPMI וללחוץ אנטר

יוצא שאני לוחץ על 3 כפתורים במקלדת, ואתה צריך להזיז\ללחוץ על העכבר 4 פעמים (אם אני עוד יותר קטנוני אז 9 פעמים) וללחוץ על המקלדת 6 פעמים

איך אני?

לגבי הדרייברים וכו'

אצלי הייתי צריך להוריד "חבילות" של הכרטיס מסך , המדפסת, דרייברים למצלמה וכו'.

שלא נדבר על מה שצריך לעשות כדי לגרום לכרטיס מסך לפעול על רז' שונה מ 640X320.

כמובן שכל אחד מאלה צרך ריסטארט.

כך שבקטע הזה, זה אותו דבר.

במחשבים פשוטים עם ווינדוס, אתה סה"כ צריך להכניס דיסק של הלוח אם והוא כבר יעשה את העבודה.

אתה לא צריך לחפש דרייברים ברחבי האינטרנט וכו'.

אז בקשה ממך, לי גובשה דעה בנושאים אלה...

פורסם

אם ירדנו לקטנות אז למה לא?

אני לוחץ ALT+F2 רושם M ואנטר... איך זה?

וכדי שתדע על מה אני מדבר אני משתמש בסביבת עבודה KDE3.5

פורסם

אתה ירדת לקטנות

אני לוחץ ALT+F2 רושם M ואנטר... איך זה?

זה בדיוק אותו דבר כמו שאני עושה

אבל...

אצלך אתה צריך לעשות עם היד זווית של 90 מעלות כדי ללחוץ על שני הכפתורים האלה,אצלי שתי האצבעות צמודות אחת לשנייה או אפילו עם אצבע אחת.

;D

פורסם

סבבה, נעבור לאפליקציות?

לי יש AMAROK!

נגן המוזיקה המתקדם בעולם, משהו שבוינדוס אפשר לחלום עליו

פורסם

לפי מה שראיתי, הוא ממש רחוק מלגרום לי לחלום עליו.

בווינדוס יש לי FOOBAR2K עם הרבה יותר תמיכה, סקינים ואפליקציות תומכות...

אם כבר עברנו לאפליקציות,

לי יש פוטושופ רגיל, בלי להסתבך עם ההתקנה שלו.

לי יש מסנג'ר נורמלי שנותן לעשות שיחת וידאו נורמלית (ב aMSN אפשר לעשות רק שידור וידאו, שמשתמש אחד רואה את השני, אבל השני לא אותו.)

לי יש UTORRENT.

לי יש WMP11 (שלוקח את ה AMAROK לדעתי)

לי יש SKETCHUP.

לי יש NERO.

JDOWNLOADER

PICASA

מדיה סנטר נורמלי של ווינדוס( XBMC מצויין, אבל לא סטנדרטי כמו WMC, וסטנדרטי זה לא פשוט, זה פשוט אומר שהוא מתאים להכל)

אתה בטוח שאתה רוצה שאמשיך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים