עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

נותנת גישה מלאה לכל החומרה שלך, משבוינדוס אתה יכול רק לחלום עליו...

כך גם ניצול החומרה (המעבד שלי מתפקד בלינוקס בכ 26% מהר יותר)

הסיבה שאני לא מגיב היא פשוט כי אני גם גיימר ומה לעשות אני מחפש ביצועים...

:screwy:

במילים פשוטות קונים את המכשיר בסופרמרקט של מגה ב-400 ש"ח במזומן בלי להזדהות ומקבלים אותו טעון ב-400 ש"ח זמן אוויר.

ומה עושים איתו אחרי ה200 דקות האלה? ???

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עזוב RLM

dont mess with things you dont understand

וביצועים לאו דווקא קשורים למשחקים אדוני

ואני לא מכוון להכנס פה יותר לדברים האלה, אם למשהו יש שאלה על לינוקס, קוד פתוח, ומכשירים עם לינוקס, יש פרטי

פורסם

וסימביאן היא בבעלות מוחלטת של נוקיה עכשיו

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%95%D7%93_%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97

זה מה שאמרתי ;)

ואתה יודע שנוקייה פועלת לא בשביל לפתח את המערכת אלה בשביל כסף, ולפתוח אותה לא יעזור כאן, אולי ההפך.

פורסם

dj-electric, זה לא משנה מה אני מבין או לא מבין.

כל עוד אתה משתמש בווינדוס, כנראה שהלינוקס לא מספקת אותך מספיק. וזהו, אי אפשר להתווכח על זה, זו עובדה.

ככה שכן תמיכה לא תמיכה כן ביצועי מעבד לא ביצועי מעבד, הכל זה דיבורים באוויר, שורה תחתונה - אתה משתמש בווינדוס.

פורסם

^^^

בדיוק.

כל עוד ב100% מההודעות שלך כתוב WINDOWS XP , אתה לא יכול להשוויץ בלינוקס כל כך הרבה.

זה מה שדיברתי עליו

אתה אומר ש "לינוקס נותנת לך גישה מלאה לכל החומרה שלך" ואז אומר שאתה מחפש ביצועים ומשתמש ב XP.

:screwy:

פורסם

אני רואה שאני צריך לחזור על דברי... אני פה למשחקים, כשאני עובד בפיתוח, אני בלינוקס....

ועד לפני 3 חודשים לפני שקניתי את המחשב הזה והיה לי את המחשב הישן, לא השתמשתי בוינדוס 5 שנים רצוף, אז אל תמהרו לשפוט...

פורסם

השאלה היא למה אתה לא משתמש בלינוקס למשחקים?

זה לא משנה לי איפה אתה מפתח.. אני יכול לשחק בווינדוס ולכתוב מכתב ולהדפיס אותו בDos 6.0 - זה אומר שהדוס טוב? לא...

כנראה שהלינוקס לא נותן לך את מה שאתה מחפש במשחקים... אז כנראה שהוא לא "המערכת הכי חכמה שיש"..

פורסם

אני לא ממש מבינה מה הרעש הזה סביב פלאפונים...

אני משתמשת בפלאפון בשביל שיחות בלבד, ממש לא מעניין אותי כל החידושים (למרות שאני מתה על טכנולוגיה, מן אובססיה שכזאת....)

לא חשוב לי שהוא יהיה עם מצלמה, ואינטרנט וכל החרטה.... בסופו של דבר מה שהכי חשוב הוא

שישמעו טוב, שתהייה קליטה ושיהיה נוח לשימוש זה הכל :xyxthumbs:

ובגלל זה אני נמצאת עם נוקיה 6230I ואני מתה עליו ולא צריכה למשל את ה- N95 העצבני הזה עם מליון אופציות

איך אפשר בכלל לגלוש באינטרנט בפלאפון?? מסך כזה קטן! זה משגע!

בשבילי פלאפון בנפרד, מצלמה בנפרד, נגן MP3 בנפרד ואינטרנט בנפרד! הכי טוב! הכי יעיל! :)

אם משהו מתקלקל - לא הלך הכל! :)

לא ככה??

פורסם

לא.

זה שאת לא צריכה לא אומר שגם אחרים לא

והמסך של המכשיר שלך פצפון, של ה N95 לא.

פורסם

השאלה היא למה אתה לא משתמש בלינוקס למשחקים?

זה לא משנה לי איפה אתה מפתח.. אני יכול לשחק בווינדוס ולכתוב מכתב ולהדפיס אותו בDos 6.0 - זה אומר שהדוס טוב? לא...

כנראה שהלינוקס לא נותן לך את מה שאתה מחפש במשחקים... אז כנראה שהוא לא "המערכת הכי חכמה שיש"..

אני מצתער אבל אני לא יכול להתעלם מהשטויות שאתה כותב, אז ככה

משחקים, יוצאים NATIVE לוינדוס...

אתה יודע מה זה NATIVE? יופי, מה לעשות אני צריך לרדת ברמה בשבילך...

עכשיו, בלינוקס יש תוכנה שקוראים לה WINE.... התפקיד שלה זה לדמות וינדוס (כן, משהו שלא תצליח לעשות בוינדוס כשאתה רוצה לדמות לינוקס למשל) כדי להפעיל משחקים, שבעקרון מיועדים לוינדוס בלבד..

אוקיי? יפה...

מה לעשות התוכנה הזאת לא הכי טובה באימולציית המשחקים החדשים שיוצאים, ואני כגיימר לא רוצה FPS נמוך יותר אוקיי? יפה...

אבל אני חייב לציין, יש משחקים כמו COD4 וכמו UT3 שעובדים יותר טוב תחת לינוקס, השימוש שלי בלינוקס הוא בעיקר פיתוח תוכנה ותיכנות...

בקרוב גם את וינדוס אני עוזב..

כי החברות לא פראייריות ובקרוב ייצאו במשחקי HIGH END גם ללינוקס

פורסם

לא.

זה שאת לא צריכה לא אומר שגם אחרים לא

והמסך של המכשיר שלך פצפון, של ה N95 לא.

לא אמרתי שהמסך שלי גדול אבל בוא תודה שממש לא נוח לגלוש באינטרנט או לראות סרטים במסך של פלאפון עד כמה שהוא "גדול"...

הוא בחיים לא יחליף את הטלוויזיה או המחשב... מה לעשות, זו עובדה

פלאפון ישאר מה שהוא.... קטן

פורסם

תראי את האייפון או N95 ואז תדברי.

מאוד נוח איתם.

חוץ מזה עם פלאפון את לא רואה את כלהאתר כמו במחשב, את עושה זום לחלק כלשהו.

פורסם

אני מכירה את N95 ואת האייפון, מה אתה חושב בגלל שאני בת אז לא ראיתי אותם כבר?? :) חחח

לא ממש התלהבתי.

לי אישית לא נוח אבל אם נוח לך לגלוש איתו באינטרנט, סבבה לך :)

אני משתמשת בפלאפון לדבר וזהו... בשביל זה הוא הומצא לא...? :xyxthumbs:

פורסם

אה... לא הכי נכון להיום

אני לפחות בN95 שלי מקבל חשבון מסכן של 50-60 שקלים בחודש על שיחות...

הוא משמש אותי בעיקר לנגן סרטים, נגן מוזיקה, קונסולת משחקים

פורסם

אה... לא הכי נכון להיום

אתה צודק בזה,

לי פשוט לא נוח... בעיה, ניסיתי עם ה-N95 של ידיד שלי לגלוש, קטן מידי ולא נוח.... אבל אולי זה עניין של זמן, תרגול שכזה

אבל בקטנה, בנתיים אני עם הנוקיה שלי מסתדרת מאוד ולא צריכה יותר מזה, ברגע שאני ארגיש שהוא לא מספיק אני אשדרג

אבל כרגע הוא מצויין :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים