עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

אני לינוקסאי 8 שנים ויודע דבר או שתיים...

בכל אופן, אני בעד לקנות חומרה פתוחה, בדיוק כמו מחשב, כדי שאני יחליט מה לעשות איתו...

ואני יחליט מה להתקין עליו

בין אם זה

QT

KDE

או לא משנה מה...

הבנת?

ומבחר יותר נמוך?

:lol: :lol: :lol: :lol:

:screwy:

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה הקאצ'? שאתה מתחייב לפלאפון לככה וככה זמן ואתה תקוע עם מכשיר משנת 2003 שהוא חרא כ"כ שלא תרצה להיות איתו אפילו חודש.

בקיצור פלאפון עושים עליך קופה ע"י כך שהם דוחפים לך מכשיר שיצא מהעודפים שלהם שיוצר אי שם בתקופת האבן.

פורסם

יש לי ת'מכשיר..

תכלס כרק מכשיר הוא יחסית בסדר, יש לו איזה באג אחד קצת מציק והוא עמיד והזמן סוללה שלו סביר- 3 עד 4 ימים בשימוש סביר בלי הרבה שיחות ולהישתמש בנגן כמה דקות על רמקול.

המכשיר באמת קצת מיושן ושנת 2003 והעובדה שאין לו בלו טות' ומצלמה נורמאלית יותר אייכותית ואפציה להרחבת זיכרון של מעל 128 מגה קצת עלובה.. אבל שמע, בשביל להיות "כלוא" בפלאפון ולהחליף מכשיר למכשיר שלא צריך שדרוג ואופציה לבריחה מיידית זה הטלפון הכי טוב שהיה לי להחליף אליו. לפחות אפשר לצלם ולהעביר למחשב ולשים קצת מוזיקה עלובה! ;)

קיצר- אם אתה רוצה להיצטרף למשפחת פלאפון השמחה אז בוא ותתצטרף! אם לא אז לא.. אישית הייתי קונה סים מסלקום או אורנג' וקונה מכשיר בשקל 90 מיד שניה וזה השילוב הכי טוב וזול שקיים.. :silly:

בהצלחה! :)

נ.ב-

למר לינוקסאי..

אם אתה חובב קוד פתוח או איש ותיק בעסק, למה אתה לא מגיב מלינוקס או יוניקס או מערכת בה אתה משתמש?

פורסם

הסיבה שאני לא מגיב היא פשוט כי אני גם גיימר ומה לעשות אני מחפש ביצועים...

ואגב כשאני עובד בתיכנות או מכל דבר אחד גם בקוד הפתוח אני עובד עם ה MANDRIVA 2009 שלי...

כמו כן גם מנהל אתר תכנים ללינוקס

פורסם
  • מחבר

מה הקאצ'? שאתה מתחייב לפלאפון לככה וככה זמן ואתה תקוע עם מכשיר משנת 2003 שהוא חרא כ"כ שלא תרצה להיות איתו אפילו חודש.

בקיצור פלאפון עושים עליך קופה ע"י כך שהם דוחפים לך מכשיר שיצא מהעודפים שלהם שיוצר אי שם בתקופת האבן.

לא הבנת

זהו מכשיר pre-paid , ואין שום התחייבות בקנייתו .

במילים פשוטות קונים את המכשיר בסופרמרקט של מגה ב-400 ש"ח במזומן בלי להזדהות ומקבלים אותו טעון ב-400 ש"ח זמן אוויר.

אז כביכול לא שילמת על המכשיר ....

בתכלס שילמת 200 ש"ח מפני שזמן האוויר בפלאפון במסלול pre-paid הוא פי שניים יותר יקר .

ברור שזהו מוצר לא הכי מיתקדם , אבל ממילא הוא אמור לשמש כקו שני \גיבוי לסלולארי שכבר יש לי .

האם לצרכים שכאלו הוא מספיק טוב ?

פורסם

באמת שאני שונא את כל הפלצני לינוקס-קוד פוח האלה.

כ"כ שטויות.

מה עוזר לכם כ"כ קוד פתוח אם למערכת עצמה אין תמיכה בשום דבר והיא לא אמינה כמו מערכת ממקור אמין, כמו אפל או מייקרוסופט?

פשוט אנשים שאוהבים להיות מיוחדים וללכת נגד הזרם.

"הנוב התורן"...

הצחקת אותי.

לכל אחד מכשיר אחד מתאים יותר מהשני.

למשל בקטע של הדפדפן, והנגן, ה N95 יכול לישוק לאייפון ברגליים.

בקטע של החומרה גם כן.

בקטע של הנוחות, שוב.

כנ"ל לגבי יופי

אבל

בקטע של המצלמה, אייפון יכול לישוק ל N95 ברגליים.

בקטע של תוכנות, אייפון יכול לישוק ל N95 ברגליים.

בקטע של מחיר, שוב.

ויש עוד כמה שאני לא זוכר.

מכשיר בוחרים לפי צרכים וטעם אישי.

אני למשל הייתי הולך על האייפון, בגלל שאני צריך נגן, ודפדפן, והמסך מגע מאוד נוח לי.

אבל יש גם קטעים שה N95 עדיף בשבילי, כי: יש לו אינספור תוכנות לכל דבר ודבר, יש לו מצלמה הרבה יותר טובה מלאייפון (שוב- ועוד ;D )

לגבי המכשיר, אני אומר שכדאי ללכת עליו, כגיבוי הוא אחלה.

פורסם

תראה יודע מה אני לא ייקח את זה ללב כי אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר...

אתה אפילו לא יכול להגדיר לי קוד פתוח....

ומה זה לא אמין?!

לינוקס זאת המערכת החכמה ביותר שאני מכיר...

אין תמיכה?, במה בדיוק אין תמיכה?

נותנת גישה מלאה לכל החומרה שלך, משבוינדוס אתה יכול רק לחלום עליו...

כך גם ניצול החומרה (המעבד שלי מתפקד בלינוקס בכ 26% מהר יותר)

אתה באמת רושם בולשיט, אז בבקשה...

אל תתעסק במה שאתה לא מבין בו...

אני לא סובל בורות כזאת...

אנשים שמתעסקים בקוד פתוח מאמינים שתוכנה זה דבר שצריך להיות חופשי, אתה מפתח רעיון, ולא כמו איזה מנייאק שומר אותו לעצמך,

אלא משתף עם הקהילה, והם מוסיפים לרעיון כדי לפתח את התוכנה...

reverse engineering, דבר שכנראה לא תשמע עליו בחיים.

אתה חכמולוג בטח כי הכל אצלך במחשב לא חוקי...

תאר לעצמך שבנוסף לתשלום במחשב היית צריך לשלם נגיד עוד 2000 שקלים על תוכנות, ועוד 3000-4000 שקלים על משחקים...

אז בקשה זה לא המקום, אם אתה רוצה להשכיל, פרטי זה המקום...

אז בחיאת רבק black rain... שמור את הדעות האידיוטיות שלך לעצמך

פורסם

אוהדי אפל פשוט כל פעם מחדש כושלים בלוגיקה בסיסית

באמת שאני שונא את כל הפלצני לינוקס-קוד פוח האלה.

כ"כ שטויות.

מה עוזר לכם כ"כ קוד פתוח אם למערכת עצמה אין תמיכה בשום דבר והיא לא אמינה כמו מערכת ממקור אמין, כמו אפל או מייקרוסופט?

פשוט אנשים שאוהבים להיות מיוחדים וללכת נגד הזרם.

כן לינוקס לא אמין, בגלל זה הרוב המוחלט של השרתים מריצים מע' הפעלה לינוקס...

למשל בקטע של הדפדפן, והנגן, ה N95 יכול לישוק לאייפון ברגליים.

הדפדפן של ה-N95 בהנחה שהוא זהה לזה שב-E51 הוא מעולה, אפילו יש לו תמיכה ב"טאבים" למרות שאין בדיוק "טאבים" (אתה יכול לפתוח מספר אתרים במקביל), בנוסף יש לו תמיכה בפלאש. ה-N95 אפילו קיבל עדכון עם תמיכה ב-flash lite 3, שמסוגל להריץ קבצי FLV.

בנוסף אתה גם סותר את הטענות של עצמך:

בקטע של המצלמה, אייפון יכול לישוק ל N95 ברגליים.

בקטע של תוכנות, אייפון יכול לישוק ל N95 ברגליים.

אבל יש גם קטעים שה N95 עדיף בשבילי, כי: יש לו אינספור תוכנות לכל דבר ודבר, יש לו מצלמה הרבה יותר טובה מלאייפון (שוב- ועוד ;D )

פורסם

בדיוק ^

מחזק, לי יש N95 וגלישה איתו היא דיי נוחה, הדפדפן נראה לי מבוסס ספארי

ולגבי לינוקס, רוב הסיכויים שיש לך לינוקס בראוטר\מודם ואתה בכלל לא יודע על זה

פורסם

הfreerunner הזה באמת מרשים....

הוא לא נופל מפלאפונים טובים מאוד....

הייתי משפר אותו(רזולוציה,מעבד,RAM)... אבל הייתי גם משפר את האייפון ואת הDIAMOND אז זה לא משנה...

פורסם

בסדר, הfreerunner בתחילת דרכו, אבל הרעיון הוא פשוט אדיר

פורסם

לומרות הרושם שיצא עלי מהדיון, למעשה אני משתמש S60 ותיק ולפני שנתיים האיתי מנהל קהילת S60 בפוקט, ומשתמש מאוד פעיל בבנושא.

לומרות שבשנה-שנה וחצי האחרונות איבדתי עיניין בנושא הסלולאר, אני הולך כניראה לשדרג את המכשיר שלי (המכשיר השני שיצא עם סימביאן 9.1 והוא אצלי כבר שנתיים וחצי) למשהו בסיגנון N79/N85 (כניראה N79, אין לי חשק לסליידר).

אני פשוט שונא אנטי-אפל/מיקרוסופט גורפת, וחושב שWindows Mobile (גם Windows) מערכת הפעלה נהדרת.

לרעיון של Neo יש פוטנציאל אדיר, אבל אני לא מאמין שינוצל.

כן הדפדפן בסימביאן 9.1 ששופר ב9.2 ו9.3 מבוסס WebKit שפותח על ידי אפל, נוקיה, גוגל, אדוב ועוד, ועליו מבוססים גם הספארי של אפל וChrome של גוגל.

פורסם

אני מקווה שהחברה בנוקיה לומדים את שלהם, ובקרוב ישחררו את הקוד של סימביאן

פורסם

ומה זה בדיוק יתן להם? כשהמערכת בכלל שייכת לחברת סימביאן (נעזוב רגע בצד שנוקייה שולטת ב100% מחברת סימביאן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים