עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם

ולמה? ביגלל שאתה אנטי-מיקרוספוטי?

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אהה, כמו סימביאן?

פורסם

לא, מכשירים סימביאנים אולי יותר נחמדים, אבל הם לא חומרה פתוחה...

FREERUNNER זאת חומרה פתוחה

פורסם

אז לשרוף את כל מכשירי Windows Mobile כי הם חומרה סגורה אבל לא את מכשירי סימביאן (שד"א הרבה יותר סגורים אפילו שדרוג גרסאת מערכת הפעלה אי אפשר) כי הם יותר נחמדים, איך בדיוק הם נחמדים יותר?

פורסם

אני יגיד לך איך...

פשוט כי יותר קל לכתוב תוכנות וככה אתה לא מקבל פלאפון משעמם

פורסם

לאיזה מערכת הפעלה (Windows Mobile או Symbian S60 3rd Edition) יש סיפריית תוכנות גדולה יותר?

פורסם

תראה, אני לא יודע מה אתה מתכוון בשאלה הזאת..

לי יש בפלאפון 66 תוכנות

פורסם

יותר ברור עכשיו?

לאיזה מערכת הפעלה (Windows Mobile או Symbian S60 3rd Edition) יש סיפריית תוכנות גדולה יותר?

פורסם

ואתה טועה, מעבר לזה, התוכנות בWindows Mobile יותר מורכבות ויותר קרובות לגירסא לPC.

פורסם

אני טועה?

אוקייי תוכיח לי. בקשה

windows mobile?

איזה?

5?

6?

ואתה יודע מה?

גם אם כן...

לא אכפת לי, הן לא שימושיות בשיט...

גלשנו פה לנושאים אחרים...

בכל אופן אני מקווה שאתה מבין למה אני רוצה מכשיר כמו FREERUNNER

פורסם

לצערי אני לא מוצא כתבה שקראתי לפני כמה זמן על הנושא, אבל הנה למשל אתר מאוד פופולארי עם מבחר עצם של תוכנות למערכות הפעלה ניידות.

יש להם 17,877 תוכנות לWM

http://www.handango.com/deviceWidget.jsp?siteId=1819&jid=EAAE4FBBD476A8D8AE91143F93DX425B&platformOs=2&addDevices=add&choice=topN

ו12,019 לS60

http://www.handango.com/deviceWidget.jsp?siteId=1819&jid=EAAE4FBBD476A8D8AE91143F93DX425B&platformOs=4&addDevices=add&choice=topN

זה לא משנה כי תוכנות שתואמות ל6.1 תואמות גם ל6,5 ולרוב גם ל2003.

לעומת סימביאן ששם תוכנת לS60 3rd לא תואם לקודמים והרבה פעמים אין תמיכה בין 9.3,9.2,9.1 והרבה פעמים אפילו בין מכשירים עם אותה גרסא של מערכת הפעלה.

פורסם

אוקיי אני רוצה לסגור את הנושא הזה ולא להספים...

אתה מבין למה אני רוצה FREERUNNER?

פורסם

כי אתה חושב שזה מגניב וזה יהיה פתוח בשבילך עד שתבין שבשביל באמת להתאים אותו לעצמך תצטרך המון ידע בתיכנות בשפות שונות, ומבחר התוכנות שלו הרבה יותר נמוך משל המתחרות הפחות פתוחות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים