עבור לתוכן

סלולארי מתקדם עם כל השכלולים האפשריים בחינם . איפה ה-catch ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני גם לא בעד הN95 או iPhone, אבל יש הרבה מכשירים הרבה יותר זולים שנותנים תמורה מעולה..

חוץ מזה, אתה הרי לא באמת מסתובב כל היום עם פאוץ' ההפתעות הזה שלך, והדברים לא באמת זמינים

בשביל כמו הפלאפון. ולמי יש כח להסתובב עם 4 מכשירים רק בשביל שפעם ב.. תצטרך אחד מהם. כשהכל ביחד

זה נוח.

חוץ מזה שפאוץ' זה לכוזרים.. :P

מצלמה +סלולארי+נגן mp3 זה 3 מכשירים ולא 4 .

תחזור ,תחזור לכיתה ב' לחשבון בסיסי של בית ספר יסודי.

שלושתם קומפקטיים וניכנסים לפאוץ' קטן שאינו בולט ולא מפריע.

תתפלא אני מסתובב איתו כל היום מלבד לאותם מיקרים שאני יוצא בערב לאיזה מקום מיוחד.

בתור חובב צילום ומוסיקה מתוך השלושה דווקא בסלולארי אני ממעט להשתמש.....

ומה זה לעזעזל המילה "כוזרים" במישפט שאמרת :

"חוץ מזה שפאוץ' זה לכוזרים"

• תגובות 142
  • צפיות 12k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא חי בסרט, הוא סתם אידיוט גזען, שיכול ללמד את יו באול* איך לעשות סרטים גרועים. הייתי אומר שהוא עושה סרטים סוג ז, אבל לא קיימת אות בא"ב שטובה לתיאור סוג הסרטים שלו.

*Postal דווקא היה לא רע....

סמביאן היא מערכת קניינית...

(;))

נו, אל תהיה אידיוט, הכוונה הייתה שכל אחד יכול לפתח לה תוכנה, בניגוד למע' של SE שהיה סגורה והאפליקציות היחידות שהיא יודעת לקבל זה אפליקציות J2ME.

פורסם

קיצר נסכם את הוויכוח הזה בכך שפלאפון זה דבר טוב שאפשר לצלם איתו, לדבר איתו ולשמוע איתו מוזיקה.

ואם אתה לא קמצן, אז אתה גם תמצא אחד שעושה את כל אלה בצורה טובה.

פורסם

רק שתדע שמבחינת איכות סאונד, לרוב מכשירי נוקייה הרבה יותר איכותיים ממכשירי ווקמן של SE במידה שמשתמשים באותם אוזניות, ווקמן זה רק מותג הם לא באמת איכותיים יותר מאחרים.

בנושא הזה אני חייב לחלוק עליך....

אני החזקתי במכשיר W800 שנתיים ולאחר מכן החלפתי לN95 ואני חייב להודות:

איכות הנגן ואיכות במוזיקה ב W800 הייתה טובה יותר ממה שבN95... חשוב לי לציין שאני משתמש באותן אוזניות שלא לחשוב שהחלפתי...

חסר לי מאוד ה MEGA-BASS

פורסם
  • מחבר

קיצר נסכם את הוויכוח הזה בכך שפלאפון זה דבר טוב שאפשר לצלם איתו, לדבר איתו ולשמוע איתו מוזיקה.

אתה יודע מה ? ,קיבלתי ואני מוכן להוסיף עוד כסף על מנת לקבל פלאפון שהוא "כולבויניק רב תכליתי " , כך שאם אחד מהמכשירים הייעודיים שלי יתקלקל ,אז עדיין באופן זמני אני אוכל להסתדר איתו כתחליף .

מהו לדעתך הפלאפון הזול ביותר שעושה הכול כדלהלן ובצורה סבירה :

ניגון שירים וקליפים

רדיו (יש בכלל בפלאפונים גם רדיו AM ולא רק fm ? )

מצלמה סבירה גם ליום וגם ללילה .

גלישה באינטרנט באמצעות WI-FI וגם באמצעות הדור השלישי

שימוש בו כמודם סלולארי בחיבורו למחשב נייד

gps עצמאי שעובד גם באזור ללא כיסוי סלולארי (כלומר מסוגל לקלוט אותות לוינים)

סגירה באמצעות סליידר או פומית -שמאפשרת הגנה על המקשים ומניעת שיחות יוצאות שלא במיתכוון

דיבורית חיצונית חזקה

טייפ מנהלים איכותי

שעון מעורר

BT שתומך באוזניות סטריאופוניות שמתקשרות באמצעות ממשק bt

סינון שיחות מתקדם (לדוגמא אפשרות ביצוע הגדרה כך שרק מספרים מסוימים יצלצלו והשאר יופנו למשיבון הפנימי)

והכי חשוב -בעל משיבון פנימי שמאפשר לוותר על המשיבון של המערכת ולחסוך הרבה כסף כל חודש על זמן האוויר הנדרש לצורך גישה מרחוק אל המשיבון של המערכת .

פורסם

בסביבות ה350-400$.

פורסם

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים