פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים I have a dual monitor with my TV sometimes, it kind of seems that whenever I expand my desktop to my TV (to watch a movie or concert) that is when the time is reset back to 1 minuteתבדוק אם זה הגורם.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים זה קורה עם כל SCREENSAVER או רק עם אחד ספציפי ?יש לך תוספות ויזואליזציה לממשק הXP אולי ?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר זה קורה עם כל אחד.אני לא משתמש בתוספות.הכל רגיל.אגב, פירמטתי רק לפני מספר ימים והתופעה נמשכה, להפתעתי.
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים ההגדרות של הSCREENSAVER נמצאות ב:HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\DesktopHKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\DesktopHKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Windows\Control Panel\Desktopתעיף מבט אולי זה יעזור לך לפתור את זה.המספר ב TIMEOUT הוא בשניות (למקרה שאתה תוהה).
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אם אתה לא יודע איך לעבוד עם הREGISTRY אז עדיף שלא.אם אתה בכל זאת רוצה ומוכן לקחת אחריות, אז זה מאוד פשוט.RUN-->REGEDIT נכנס ל REGISTRY ושם תמצא את הכתובות שצינתי קודם ואת ההגדרות לSCREENSAVER כמו גם דברים אחרים.צריך לנהוג בזהירות גדולה כשעובדים עם הREGISTRY.הבעיה יכולה לנבוע מהגדרות מאובטחות ועבודה עם משתמש שהוא לא ADMIN.אולי זה קשור ל GROUP POLICY Start->Run-GPEDIT.MSC User Configuration=>Administrative Templates->Control Panel->Display->Screen Saver Timeout. במקרה הזה אני יכול לתת כיוון חקירה, יותר מזה אני לא להגיד לך בדיוק.אם אתה לא יודע איך להתקדם עם זה או חושש, אז עדיף שתחכה למישהו אחר שמכיר את הבעיה יותר טוב ויכול להדריך אותך איך לפתור את זה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.