עבור לתוכן

שאלה בנוגע לצה"ל

Featured Replies

פורסם

הכל סתם חרטה תאמין לי אני נהג יחידה (רשיון 02) נוהג רק על פרייביטים למינהיים והיו לי כל מיני נסיעות עם רנו קנגו לבקעה וכאלה בימי שישי עד הערב ואז המפקד (סא"ל) אמר לי סע עם הנשק הביתה ותחזיר יום ראשון

פורסם

זה שזה לא תמיד נאכף לא אומר שאין פקודה כזאת...

פורסם

אתה ערבי\דרוזי\צ'רקסי או שזה סתם ניק ?

פורסם

הכל סתם חרטה תאמין לי אני נהג יחידה (רשיון 02) נוהג רק על פרייביטים למינהיים והיו לי כל מיני נסיעות עם רנו קנגו לבקעה וכאלה בימי שישי עד הערב ואז המפקד (סא"ל) אמר לי סע עם הנשק הביתה ותחזיר יום ראשון

על זה שניכם אמורים להכנס לכלא.

בכל מקרה יש הבדל בין קד"ץ נהיגה לסתם מישהו ששלחו אותו להיות נהג בוס.

לפותח הת'ראד אל תלך לקד"ץ הזה, להיות נהג משאית זה לא הדבר הכי כיפי בצבא, סינג'ורים מפה ועד להודעה חדשה אתה תעביר ציוד מבסיס עורפי אחד לאחר פעמיים ביום. רוב הסיכויים שלא תראה נשק מעבר לטירונות נהגי משאיות לא שומרים בד"כ ביחידה כיוון בגלל כל החרטא עם שעות נהיגה ושינה.

עם פעילות עורפית בלבד ללא קדץ מפגר יש לך סיכוי טוב להיות קל"ב אם זה מה שאתה רוצה, אם לא אתה יכול לדרוש קרבי אני לא יודע בקשר לתיק משטרה אבל אישית אני מכיר אנשים שהצהירו שהם ניסו סמים והגיעו לפלס"רים ומעבר לזה. רוצה קרבי תחתים את אמא שלך על מכתב אישור ותדרוש לפי הפרופיל עד יתרת שרות של שנתיים חייבים לאשר את זה. רוצה סתם להיות פלצן שמגיע עם נשק הבייתה לך תיהיה ש"ג עם רובאי 03...

פורסם

פלס"ר עם התנסות בסמים? :-X

פורסם

תתפלא איזה סיפורים שמעתי...

פורסם

חח אחרי המסלול בותיקות אולי :silly:

אבל לפני ? :o

כאילו אני יודע שלוקחים כל קב"א( הרי ההתנסות מורידה ת'קב"א) ואפשר לעבור תחקיר בטחוני עם התנסות(כל עוד אתה לא משקר) - אבל נשמע לי מוזר שמילואמניק שמעביר ת'גיבוש רואה לפני הראיון איתך "התנסה בסמים" בתיק האישי מעביר אותך בלב שלם :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים