פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים הסתכלתי עכשיו במכשיר ואני רואה 2 שיחות שלא נענו מהמספר 0000130אין לי אף קרוב בחו"ל, ומענין אותי מי התקשר אלי.עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי את הדבר הבא:a guy called to my house and pretented to be buisnes man who invited me to come to audition to a show that he is orgainizing but i know that he is trying to fool me...הוא גם התקשר אליו מהמספר הזה.השאלה אם המספר הוא רק קידומת למרכזיה, ואם כן, איך אפשר לברר מאיזו ארץ?תודה ???
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מצטער אבל אני פולש לך לת'רד, מה זה מספר טלפון "פרטי" ? אני גם לא מצליח להיתקשר חזרה אליו.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אם כתוב לך 'פרטי' אז זה פשוט חסוי. למען האמת לא מזמן התקשרו אלי מחיל התקשוב איזור חיוג 03 עם מספר בעל 8 ספרות כנראה עניין של אבטחה ולא רוצים להציג סיפרה אחרונה [או אמצעית? :-X].
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים זה יכול להיות טלפון צבאי, איזו מרכזיה מתוחכמת, שמתקשרים אליך דרך תוכנת מחשב וכו'
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אם אני לא טועה זה דרך המחשב.לחבר שלי פעם התקשרו ממספר מוזר כזה ,בסוף התברר שזה היה אבא שלו שניסה להתקשר עליו בגלל ששהשאיר את הפלאפון בבית.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים זה גם יכול להיות עובד של בזק בינ"ל.יש לי לקוח שעובד שם וכשהוא מתקשר אליי יש מספר דומה.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אבא של חבר שלי היה בדבר הזהזה איזה שיטת התקשרות חדשה תשתית IP ,זה כיאלו מתקשר על תשתית IP לטלפונים, לא חדשפשוט חברה לא מוכרת שמשתמשת במספרים כאלה...
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מצטער אבל אני פולש לך לת'רד, מה זה מספר טלפון "פרטי" ? אני גם לא מצליח להיתקשר חזרה אליו.חח אתה רציני?
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים פשש ואני חשבתי שרק אלי מיתקשרים עם מספקים מוזרים. ליפני 4 חודשים יתקשר אלי לנייד מספר ממש מוזר שהלך ככה אפילו רשמתי אותו כדי לא לישכוח 007-000000000 כניראה "ג'ימס בונד" ניסה להיתקשר אלי אבל לא עניתי לו
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אם כתוב לך 'פרטי' אז זה פשוט חסוי. למען האמת לא מזמן התקשרו אלי מחיל התקשוב איזור חיוג 03 עם מספר בעל 8 ספרות כנראה עניין של אבטחה ולא רוצים להציג סיפרה אחרונה [או אמצעית? :-X]. זה טלפון מטכלי, יש לו רק 8 ספרות והוא בפורמט כזה: XXXX-XXXX ולא XX-XXXXXXX כמו טלפונים רגילים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.