פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים חשבתי עם נגיד אפשר איך שהוא להוסיף לדים על הגוף של ה 8800 ultra (לא עילו אלה בתוך הגוף קירור כך שתיוצר מין תאורה נחמדה כזו לכרטיס) השאלה היא האם זה אפשרי ולאן אני יכול לחבר את הלדים על הכרטיס תודה
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים בטח שאפשר למה לאדחוף אותם בפנים ותחבר אותם עם נגד לאחד מחיבורי המלוקס במחשבטיפ:תמקם את הלדים כאשר החדר סגור והאור מכובה ככה תראה תוצאה סופיתבהצלחה
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר סבבה אני ינסה אבל הבעיה היא שאני רוצה איך שהוא לחבר אותם על הכרטיס שהכל יהיה מחובר רק על הכרטיס בלי חיבורים נוספים
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים סבבה אני ינסה אבל הבעיה היא שאני רוצה איך שהוא לחבר אותם על הכרטיס שהכל יהיה מחובר רק על הכרטיס בלי חיבורים נוספיםיש לך ידע בלאקטורניקה? לא יופי אז אל תגע חבל על האחריות ועל זה שתהרוס משו. חבר למולקס
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים מחבר יש במה שאתה אומר הגייון כי יש לי באמת מעט מאוד ניסיון ב כל הקטע הזה של מעגלים חשמליים וכו אבל אני חושב שאפשר לקמבן משהוא מאחד החיבורים על הכרטיס .אגב איזה צבע לד כדיי ?
פורסם 2008 בספטמבר 417 שנים אני חושב איזה כמה אדומים יהיה קטלניבעיקרון תעשה צבע שאין לך במארזצבע שנוגד את הצבעים שיש לך אם יש לך תאורה כחולה שים אדוםאו לבןותשים אותם עם מלוקס למה לך לפתוח את הכרטיס אוחרי זה ילך לך האחריות ולך תדע אם אתה ביכלל יודע לאן לחבר וזה ..סתם מיותרמכול העסק הזה יצאו שתי חוטיםתחבר אותם לספק ותחביא אותם איפהשהוא בלוחזה הכי כדאי
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים איפה שהציורים המודגשים של הלהבות האלה תחתוך אותם שים מאחורה פרספרס ממש דק 1-2 מילימטר ואז תשים לדים זה יראה משהו עצבניי
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים מחבר אהה לעשות כאילו כמו חלון צד לכרטיס ?אני ינסה הבעייה שאני דיי מפחד ליפגועה בו
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים יש לי הרגשה שהדיון הבא שלך יהיההצילוווווווווווווווווווווווו שרפתי את הכרטיס מסך מה עושיםאם אין לך ידע אל תנסה "לקמבן" את הכרטיס
פורסם 2008 בספטמבר 617 שנים תעשה להבות אבל רק על הפלסטיק השחור הזה שיש לו בכרטיס עצמו אל תיגע ואל תחבר אליו לדיםאת התאורה תחבר למולקס שלא יצא מצב כמו שהולי אמר שאתה תפתר תרד בסיגנוהצילו הלך לי הכרטיסאם אתה מפחד לעשות את זה או לא בטוח עדיף שתשאיר אותו במצבו שלו זה כרטיס יקר וחבר שתהרוס אותו .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.