עבור לתוכן

פסיכומטרי+בגרויות- בט'?!

Featured Replies

פורסם

זאת שמועה:)

זה לא יהיה בזמן הקרוב... טוב, מה איכפת לי, אני את הבגרות שלי כבר עשיתי:)

שנה הבאה זה יהיה חופש אמיתי.. אין אנגלית, אין מתמטיקה, אין פיסיקה(חוץ מפרקי בחירה ומעבדה).. החיים טובים:)

פורסם

ילידי 87 RULEZ.

פורסם

אנחונ ילדי 86 השולטים! RULEZ !!! חחחחח עוד מעט יש אוטו ולכם עדיין אין חחחחחחח :hat::jump::lol: :smoke: :asthanos:

פורסם

88 שולטים!

עכשיו לנושא: (אני מדבר עכשיו לאלה שבכיתות ט') שמעתם שביטלו את הבגרות החדשה בלשון? (זו שהיינו אמורים לעשות שאלון אחד בכיתה י' ואחד בכיתה י"ב). איזה מזל! הוא הרבה יותר קשה! אלה שעכשיו בכיתה ח' ועולים לט' יעשו את השאלון ראשונים!

פורסם

88 שולטים!

עכשיו לנושא: (אני מדבר עכשיו לאלה שבכיתות ט') שמעתם שביטלו את הבגרות החדשה בלשון? (זו שהיינו אמורים לעשות שאלון אחד בכיתה י' ואחד בכיתה י"ב). איזה מזל! הוא הרבה יותר קשה! אלה שעכשיו בכיתה ח' ועולים לט' יעשו את השאלון ראשונים!

בשנה הבאה לא היו אמורים לשנות את שיטה של הבגרות בלשון ובמקום שתי יחדות לעשות שלוש(ע"פ המורה שלי ללשון אגב אני 87)

פורסם

לא,

כמות היחידות נשארת כמו שהיא היתה, אבל הבגרות מחולקת ל-2 מבחנים. אחד בכיתה י' ואחד בכיתה י"ב.

פורסם

ככה אנחנו עושים השנה. הבגרות בלשון ב29 :P והיא קלה מאוד. אולי לדורות הבאים יורידו את הצורך לפרט איזה תיאור זה כל תיאור אבל אחרי שתלמדו את כל השנה אז..... תשכחו בכלל מתיאורים כי זה החלק הכי קל

פורסם

ככה אנחנו עושים השנה. הבגרות בלשון ב29 :Pוהיא קלה מאוד. אולי לדורות הבאים יורידו את הצורך לפרט איזה תיאור זה כל תיאור אבל אחרי שתלמדו את כל השנה אז..... תשכחו בכלל מתיאורים כי זה החלק הכי קל

שמענו! בגלל זה אמרת לי היום באמצע השיעור איזה 20 אלף פעם "אני לא יודע גזרת _____. אני צריך להתחיל ללמוד"............. ::)

פורסם

ילידי 87 RULEZ.

יש אמת בדבריך :yelclap:

פורסם

שמענו! בגלל זה אמרת לי היום באמצע השיעור איזה 20 אלף פעם "אני לא יודע גזרת _____. אני צריך להתחיל ללמוד"............. ::)

ומה הקשר בין זה שעוד לא למדתי לזה שזה קל? ::)

פורסם

סליחה שאני מתערב ,אבל,לא לכולם הבגרות בלשון "מאוד קלה" , (אני אישית שנאתי את המקצוע הזה עוד מימי קדם- חטיה"ב), כלומר-למה צריך לדעת תאורי עמו וכו' בלי לדעת עברית תקינה?!(יכולת הבעה עצמית בעברית וניסוח נכון בעברית, דברים שעליהם ההדגש מינימלי :bash:).

בתקווה שאתם מסתדרים עם המקצועות האחרים כך, בהצלחה!

פורסם

סליחה שאני מתערב ,אבל,לא לכולם הבגרות בלשון "מאוד קלה" , (אני אישית שנאתי את המקצוע הזה עוד מימי קדם- חטיה"ב), כלומר-למה צריך לדעת תאורי עמו וכו' בלי לדעת עברית תקינה?!(יכולת הבעה עצמית בעברית וניסוח נכון בעברית, דברים שעליהם ההדגש מינימלי :bash:).

בתקווה שאתם מסתדרים עם המקצועות האחרים כך, בהצלחה!

Rock on !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים