פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים אז ככה:בזמן האחרון יש לי בעיה רצינית עם הסאונד במחשב.זה התחיל בוונטרילו כשפשוט לא שמעתי כלום(עד שהגברתי עד הסוף והבנתי שזה פשוט נורא חלש)אחר כך בשירים אני שומע את המוזיקה בסדר גמור אבל את הקולות של הזמרים מאוד חלש.אני מוכרח לציין שהתופעה החלה כשניתקתי את המיקרופון מהמחשב שלי וחיברתי אותו חזרה היום.ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הסאונד והגעתי למצב שאני שומע הכל בסדר אבל עם הד! אז החזרתי את ההגדרות לכמו שהם היו ואני לא שומע כלוםאחר כך נכנסתי לווינאמפ ובלי לשנות כלום, כל שיר שאני מפעיל הווינאמפ מריץ אותו מאוד מהר(כל דקה זה 5 שניות משהו כזה) וכשאני בא להפעיל אותו שוב הוא שואל אם אני רוצה לעשות OVERWRITE לקובץ MP3 הזהany help??
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים תבדוק בהגדרות של כ.הקול שהוא מוגדר לעבודה ללא שום אפקטים וב-2/2.1 ערוצים.בוונאמפ תשנה בהגדרות ה-OUTPUT ל-DIRECT SOUND.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר תבדוק בהגדרות של כ.הקול שהוא מוגדר לעבודה ללא שום אפקטים וב-2/2.1 ערוצים.בוונאמפ תשנה בהגדרות ה-OUTPUT ל-DIRECT SOUND.בקשר לווינאמפ באמת שיניתי בטעות ועכשיו זה בסדר...אבל הכ. קול עדיין עושה בעיות(שומעים מוזיקה ולא את המילים בשירים ואין סאונד בוונט) למרות שבדקתי שאין שום אפקטים
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים ניתקת את המיקרופון באגרסיביות?בינתיים גם תבדוק אם מותקנת לך תוכנה כלשהי הנלווית לכרטיס קול.בתוכנות אלו יש אופציה לאפקטים ואולי הפעלת משהו כזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.