עבור לתוכן

תאונה מצערת למסך האהוב והישן שלי + המלצות למסך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בצער רב וביגון קודר מת המסך הנהדר (CRT) שהיה לי SAMSUNG 959NF - http://www.samsung.com/he/products/monitor/crtmonitor/959nf.asp?page=Specifications

המסך מת עקב נזילה של מיים מהשכן למעלה ישירות לתוך המסך כאשר היה דלוק - היה עשן רעש וצילצולים אבל לא מעבר לזה...

אהבתי את המסך בגלל תצוגת התמונה המעולה שלו (נכון הוא היה גדול וכבד אבל התמונה, אוי התמונה...)

רציתי לבקשכם להמליץ לי על מסך טוב (איכות תמונה מעל לכל) גודל מסך 19 עד 22 אינטש

שיהיה לו גם DVI וגם VGA (לחיבור המחשב השני) - עם יכולת מיתוג ביניהם

ספק כח פנימי - ואם אפשר גם USB HUB ו-PIVOT

תקציב עד 1600 ש"ח אבל לא להתפרע

אשמח מאוד לעצתכם על מנת לשפר את מצב רוחי על לכתו של המסך האהוב בטרם עת,

גבריאל

פורסם

יש 19" איכותי אבל אינו מתאים למשחקים מהירים : Samsung 971P. יש לו Pivot ורכזת USB. אולם אין לו יכולת לתת לך לחבר שני מחשבים בעת ובעונה אחת, היות ויש לו רק DVI ואפשרות לחבר ל-DVI יחיד זה כבל VGA ל-DVI.

אם נחוץ לך מסך הממתג בין שני מחשבים והתקציב מוגבל ל-1600, תיאלץ להתפשר באיכות התמונה. מסך 19" מבוסס TN שנחשב לסביר בסגמנט שלו מבחינת תכונות ארגונומיות ומחיר הוא ה-Samsung 943BM.

במידה ואתה רוצה באיכות תמונה מעולה, שאינה נופלת מזו של ה-959NF ולא לוותר על מיתוג בין שני מחשבים, תיאלץ להעלות את התקציב שלך. אם 20" שיש לו רזולוציה של 1600X1200 מתאים לך, אפשר למצוא את ה-HP LP2065 אשר עולה 2000 ש"ח אצל נקסטופ או להוסיף עוד תקציב ל-Dell 2007FP. ל-HP יש שתי כניסות DVI ול-Dell יש DVI + VGA וגם כניסות Composite ו-S-Video. עם ה-HP אתה מקבל שני כבלי DVI ל-DVI ושני כבלי DVI ל-VGA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים