עבור לתוכן

הצעה לגבי מסך SAMSUNG T260 + כמה שאלות ?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעה לגבי מסך ה SAMSUNG T260 ב 2000 ש"ח, המסך ישמש אותי למשחקים, סרטים וגם לאקס בוקס שלי .

אז מה אתם אומרים ללכת על זה כי המחיר ממש אטרקטיבי במקומות אחרים הוא עולה 2600 ש"ח מינימום.

ד"א אני יודע שהמסך 25.5 אינץ' אבל אני חושב שהמחשב שלי יעמוד בזה :

E8400 @ 4.4

4870X2

4GB CORSAIR DOMINATOR 5.5.5.15 @ 978Mhz

פורסם

בשביל סרטים כדאי להתאמץ בשביל ה-Dell 2408WFP מכיוון שהניגודיות של ה-T260 אינה טובה. לעומת ה-T260 ה-T260HD, שיש לו תג מחיר מוגזם, בעל אפשרות להצגת תמונה ביחס של 16:9 עבור קונסולת משחקים. ב-T260 יש אמנם אפשרות להתאמת יחס תמונה אבל מדובר ב-4:3

ה-2408WFP נותן מיפוי של 1:1 ומשחקים ב-XBOX לא יימתחו (רואים פסים שחורים בגודל של שורת המשימות למטה ולמעלה, מה שבעצם אומר שהמשחקים מוצגים ביחס הנכון 16:9 במקום 16:10).

פורסם
  • מחבר

בשביל סרטים כדאי להתאמץ בשביל ה-Dell 2408WFP מכיוון שהניגודיות של ה-T260 אינה טובה. לעומת ה-T260 ה-T260HD, שיש לו תג מחיר מוגזם, בעל אפשרות להצגת תמונה ביחס של 16:9 עבור קונסולת משחקים. ב-T260 יש אמנם אפשרות להתאמת יחס תמונה אבל מדובר ב-4:3

ה-2408WFP נותן מיפוי של 1:1 ומשחקים ב-XBOX לא יימתחו (רואים פסים שחורים בגודל של שורת המשימות למטה ולמעלה, מה שבעצם אומר שהמשחקים מוצגים ביחס הנכון 16:9 במקום 16:10).

אז אתה אומר בעצם אל תתקרב לסמסונג ולך על הדל למרות שהוא יקר ב 1000 ש"ח ופחות 1.5 אינץ' .

פורסם

נו מה יש להשוות? פאנל איכותי S-PVA ב-Dell לעומת פאנל פשוט TN. אם אתה מסוגל להרשות את ה-Dell לעצמך הוא מומלץ מאוד.

יש לו גם ארגונומיה עשירה יותר לשינויי גבהים, מהמצויינות בשוק, כולל כניסות רבות וקורא כרטיסים. אתה לא משלם יותר כסף רק על הפאנל העדיף יותר. בזכות זוויות הצפייה הלא מוגבלות במישור האנכי תוכל בעת צפייה בסרטים להתרווח יותר על הספה או כורסא נמוכות. הוא לא ישחיר לך את התמונה מלמטה או למעלה וייתן קונטרסט מדהים בהרבה מה-T260.

פורסם

sh0ck3r, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

sh0ck3r, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

תוקן ...

פורסם

בשביל סרטים כדאי להתאמץ בשביל ה-Dell 2408WFP מכיוון שהניגודיות של ה-T260 אינה טובה. לעומת ה-T260 ה-T260HD, שיש לו תג מחיר מוגזם,

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אהלן יש לי שאלה...

אני רוצה לקנות דווקא את הסמסונג..

אני לא מבין הכי גדול במסכים אבל המפרט הטכני של הdell הזה לא מתקרב בכלל לסמסונג ,לא?

לא עדיף יחס ניגודיות כמה שיותר גבוהה??

1:3000 dell

1:20000 בסמסונג

6ms ב dell

5ms בסמסונג

פורסם

כדי להבין מהי המשמעות של ה"מפרט הטכני" ועוד נושאים חשובים, קרא את המדריך שנמצא בנעוץ על שני חלקיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים