עבור לתוכן

ספויילר: נמלטים עונה 4,שווה??

Featured Replies

פורסם

היו צריכים למצוא המשך לסידרה אז זרקו אותה חזרה לסידרה, ואמרו שבעצם היא לא נרצחה על ידי גרטשן אלא נמלטה וסתם שמו ראש של מישהי אחרת בקופסא :kopfpatsch: קצת מטופש גם פה העניין כאילו אי אפשר לזהות את הראש ומה הוא עשה איתו אחכ בכלל לא הראו :s05:

ומה נסגר בסוף הפרק השני? הייתה עוד שרה כלואה אצל החברה? :nixweiss:

העונה השלישית נגמרת בזה שהם נמלטים וסקופילד מוצא בדירה של וויסלר תיקיה עם הרבה ניירת על איזה איש ואומר אם האיש הזה חשוב לחברה אז הוא ימצא אותו ויתנקם בלה בלה בלה.

שרה הייתה אמורה לעוף מהסדרה כי הבחורה שמגלמת אותה הפרה את החוזה ונכנסה להיריון, אבל אז היא וההפקה הגיעו להסכם והחליטו להחזיר אותה

אז עשו כאילו זאת לא הייתה היא... כן מטומטם אבל זה מה שיש :P

• תגובות 39
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בינתיים שני הפרקים היו מעולים ;D

הרעיון של סילה (6 ראשים = 6 כרטיסים) ממש טוב, והשאלה הכי חשובה -

האם כדי למצוא את כל הכרטיסים הוא יאלץ להקריב את רוב האנשים שלו (כמו באודיסאה - כדי לחסל כל ראש הוא נאלץ להקריב איש צוות)?

פורסם

אני לא יכול להגיד שזה לא עשוי טוב.....בעצם אני יכול! זה עשוי זוווווווועה.

כשאני חושב זה , יש מצב שראיתי 2 פרקים של פרודיה על נמלטים("נמלדים אולי"?).

פורסם

ראיתי את שני הפרקים בראשונים והם היו די טובים, רק די הציק לי שהמעבר בין הסצנות מהיר מדי והכל מהר מדי.. לא כמו הפרקים הקודמים..

אבל בכל זאת היה טוב

פורסם

"דיסק קשיח אלחוטי הבולע כל מידע אלקטרוני ממרחק 3 מטרים ממנו"

איך מכשיר יכול לקלוט מידע ממשהו לא אלחוטי? זה הקטע הכי טיפשי שם

פורסם

למה להתעסק בקטנות? :hat:

פורסם

ראיתי עכשיו את שני הפרקים

זה הפך להיות אושן 11 :)

פורסם

עונה חזקה - שני הפרקים הראשונים פשוט עושים חשק לעוד !

טי-באג הזה גדול !!

והייתה לי הרגשה עוה שעברה ששרה לא באמת מתה כי בגלל זה הם יפסידו המון מקהל הנשים של הסדרה ונראה שהם נכנעו ללחץ מסוים של צופים....

היה 2 פרקים סוףףףףףף

מחכה לשבוע הבא....

פורסם

ככה זה תמיד. במקום לסיים את הסדרה בשיא אחרי שתי עונות, מורחים אותה ל-10 כדי לחלוב עוד כסף, אבל האיכות יורדת. תמיד. עם הזמן יהיו יותר חורים בעלילה, אירועים צולעים, משחק פחות טוב. אני אף פעם לא רואה סדרה עד שהיא נגמרת.

פורסם

טי-באג הזה גדול !!

שחקן מעולה

פורסם

אתם שוכחים שזה סה"כ סדרה.

גם הסיפור בעונה הראשונה-שנייה לא היה הכי מציאותי.

פורסם

דווקא העונה הראשונה הייתה הכי יפה והיא הייתה די מציאותית :-\

מתי זה מגיע ליס?

פורסם

טי באג באמת שחקן ענק, שמתם לב לקטע שבאו האלה על הטרקטורונים אז הם שאלו אותו אם הוא אכל bad mexican (הכוונה שלהם הייתה לאוכל מקסיקני מקולקל) אבל הוא אכל באמת bad mexican - סנצ'ו :hat:

בקשר לאיזה עונה הכי טובה - אין על העונה הראשונה מבחינת עניין - כל פרק היה מעניין.

לזה ששאל על יס, עכשיו משדרים את העונה השנייה אם אני לא טועה, וקראתי איפושהו שאת העונה הנוכחית ישדרו עוד חודש-חודשיים..

פורסם

טי באג באמת שחקן ענק, שמתם לב לקטע שבאו האלה על הטרקטורונים אז הם שאלו אותו אם הוא אכל bad mexican (הכוונה שלהם הייתה לאוכל מקסיקני מקולקל) אבל הוא אכל באמת bad mexican - סנצ'ו :hat:

Hello captain obvious!

פורסם

עונה חזקה - שני הפרקים הראשונים פשוט עושים חשק לעוד !

טי-באג הזה גדול !!

והייתה לי הרגשה עוה שעברה ששרה לא באמת מתה כי בגלל זה הם יפסידו המון מקהל הנשים של הסדרה ונראה שהם נכנעו ללחץ מסוים של צופים....

היה 2 פרקים סוףףףףףף

מחכה לשבוע הבא....

עד כמה שאני יודע היא לקחה "הפסקה" בגלל הריון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים