פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים היום הוא אמר משהו כזה בהיום שאחרי מחר בערוץ 10 אבל אבא שלי כמו תמיד :" בלב הלבה לבהל מה מה ? בלה בלהב" אקיצר לא ממש שמעתי תקריין.למשהו יש מושג אם מחליפים היום לשעון סתיו?
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים בדרך כלל זה סמוך ליום כיפור, המעבר לשעון חורף..אין דבר כזה שעון סתיו..ואם כבר מדברים על זה, זה מאוד מעצבן, מתחיל להחשיך בסביבות 4 וחצי, היום מתקצר, יש יותר תאונות דרכים בגלל החושך, וצריכת החשמל עולה פלאים.והכל בגלל הדתיים שלא מוכנים שיהיה שעון קיץ גם בחורף.בושה וחרפה.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים WINDOWS VISTA מודיע לך כמה ימים לפני ההחלפה...אחלה סיבה להשתמש בה! או, רגע, לא אין שום סיבה! לא בדיוק אוהב את שעון חורף כי אני לא רואה שמש. לומד מ 8 עד 8 בערב =\
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים בדרך כלל זה סמוך ליום כיפור, המעבר לשעון חורף..אין דבר כזה שעון סתיו..ואם כבר מדברים על זה, זה מאוד מעצבן, מתחיל להחשיך בסביבות 4 וחצי, היום מתקצר, יש יותר תאונות דרכים בגלל החושך, וצריכת החשמל עולה פלאים.והכל בגלל הדתיים שלא מוכנים שיהיה שעון קיץ גם בחורף.בושה וחרפה.בנוגע למה שאמרת על הדתיים.יש קבוצת מיעוט של דתיים שאוהבים לעשות בעיות. אין מה לעשות עם זה, זה ככה בכל חברה. הייתי רוצה שלא תכליל הכללות ותשפוט את כל הדתיים בגלל קבוצה אחת.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים 5.10.2008 שעון חורף http://ca.huji.ac.il/helpdesk/windows/clock.shtml אני כבר התרגלתי לתאריך לפי MM/DD/YYYY ואני מנסה להבין למה שעון חורף מתחיל בתחילת הקייץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.