עבור לתוכן

התלבטות: לחכות או לקנות דגם אחר ? אנא כנסו

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שקראתי המון באתר הזה והרבה כבוד מגיע לאתר הזה :xyxthumbs:

הנה ההתלבטות שלי, עזרו לי לפתור אותה:

השימושים שלי הם גלישה/אינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים

אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי ומאוד מעוניין לקנות מסך 24" שיש לו כידוע לכם רזולציה טבעית של FULL HD.

וגם כמובן שטח עבודה יותר גדול.

לאחר קריאה רבה המסקנות הם, שאם ארצה מסך כזה לא כדאי להתפשר, וכדאי להגדיל את התקציב(אפילו אם קשה)ולקנות מסך מומלץ כגון DELL2408.

ובנוסף נאמר, שכדאי להמתין לגרסת הקושחה החדשה שתצא.

וכאן ההתלבטות שלי:

1.האם כדאי לחכות לעתיד הקרוב(עד שהקושחה החדשה תגיע) ולשלם הרבה למסך זה,ואז ייתכן שהטכנולוגיה החדשה (כמו OLED) תפרוץ פנימה לשוק ואזי ההמתנה לא הייתה שווה?

או,

2. שכדאי כבר עכשיו להתפשר ולקנות עכשיו מסך 24 מסוג TN? וגם לחסוך עלות כספית גבוהה ?

3.כהמשך לשאלה 2, האם ישנו מסך 24" TN שאפשר להמליץ עליו שהוא המקסימום איכותי במסכי ה-TN שאפשר בגינו לוותר על הDELL?

מה אתם אומרים ?

אודה מראש המון למגיבים ::) :)

פורסם

אל תדאג מהOLED עד שהוא יגיע יקח עוד כמה שנים טובות...כרגע תחשוב שמסך 11 אינץ' עולה מלא מלא כסף עד מסך 24 אינץ' יעלה אפילו משו קרוב למסך LCD רגיל כיום יקח מלא מלא זמן אז זה לא רלוונטי...

אם אתה לא משחק בכלל ואתה צופה בסרטים אז דווקא כן הייתי ממליץ לך מסך עם פאנל איכותי שהרי אין לך את המגבלה של מהירות תגובה וכו'...

אבל אם בכ"ז תחליט על TN אז הייתי ממליץ על סאמסונג...יש כאלו שיגידו שLG עדיפים אבל היו לי הרבה תקלות איתם ואני לא יכול להמליץ לך עליהם...

פורסם

למי שלא משחק משחקי ONLINE אז 2408WFP הוא בהחלט מסך מומלץ, ולא צריך לחכות לשוום דבר.

פורסם
  • מחבר

אני דווקא לא משתמש במשחקים,

אבל משחקים פשוטים באתרי האינטרנט כן. (האם למשחקים האלו התכוונת ?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים