עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

לבטוח או לא לבטוח זאת השאלה

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות מחשב מחברת TMS השאלה היא איך אני יכול לבטוח בהם? :nixweiss:

אנשים שקנו מהחברה הזאת הגיבו מנסיונכם על חווית הקנייה והשירות

ואם לא קניתם ב TMS במי אתם כן יודעים שאפשר לבטוח בוודאות!? ??? ??? ???

פורסם

לא יודע חבר שלי קמה משם מחשב ב6 אלף והיה בסדר גמור.

המחשב הגיע והיה בעיה בכרטיס מסך GF8800GT אז נסענו לשם והם החליפו במקום.

פורסם

TMS היא אחת החברות האמינות שיש בישראל, אני אישית מזמין ממנה עוד מעט מחשב.

יש לך גם את החנויות הבאות, שנחשבות גם כן לאמינות

SKYPC

ZIGZAG

FOXPC

נעה מחשבים

IQPC

יכול להיות ששכחתי כמה.

פורסם

לזה שמעליי ^^^^^^^^

איבורי (סתם)

פעם קניתי מחשב מאייבורי והשירות שם גרוע... לא ממליץ.

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה איך אני יודע שאתם אמינים ולא מועסקים של איזה מנהל ב TMS שמחמיאים ל TMS כעבודה? זו באמת השאלה

פורסם

אני לא החמאתי לאף אחד.

רק אמרתי שאייבורי היא חנות לא אמינה. אתה רוצה, תסתכל על כל ההודעות שלי ותגיד לי אם אתה רואה איזו שהיא מחמאה לאיזו שהיא חנות.

פורסם

אתה לא, וגם אין חנות אחת שאפשר לבטוח בה באופן מוחלט, על חלק מהחנויות שכבר נכתבה בדיון עד כה שמעתי סיפורים, חלקם מינורים, חלקם לא יאומנו. מה שכן, כדאי בזמן ביצוע העיסקה לשאול לגבי דברים כמו מדיניות החלפה / תיקונים וכו' (ולדאוג לקבל דברים שחשובים לך בכתב).

פורסם

הכוננים-הקשיחים ב-TMS יקרים לפעמים בעד כ-15% יותר ממקומות אחרים, שגם בהם כדאי לקנות. ואולי גם מחירי חלק מהמעבדים-הראשיים וחלק מהלוחות-הראשיים מעט גבוהים. רוב השאר סביר בהחלט - ובפרט מחיר העבודה (הרכבה ובדיקה), שהנו מדורג, והוגן מאד, לדעתי.

פורסם

אין חנות שהיא אמינה ב100 אחוז

לדעתי אסור לסמוך על אף חנות

הייתי ממליץ לך לשאול אם אתה יכול להיות נוכח בזמן ההתקנה ולראות שכל החלקים יוצאים מהאריזות המקוריות שלהם

ואם הם לא מסכימים פשוט אל תקנה מהם

פורסם
  • מחבר

את זה אני כמובן לא יכול לעשות אני גר במרחק שעה+ נסיעה

קיוויתי שאקבל תשובה מעודדת אבל מה לעשות באמת אי אפשר לבטוח באף חנות

אפשר רק לקוות P:

פורסם

אז תקנה מחנות שקרובה לך

בכל מקרה אם אתה מחפש להיות בטוח במאה אחוז זה מה שאתה צריך לעשות

או

שאתה יכול פשוט להזמין את כל החלקים בקופסאות המקוריות ולהזמין טכנאי שיתקין לך הכל

פורסם

אין חנות שהיא אמינה ב100 אחוז

לדעתי אסור לסמוך על אף חנות

הייתי ממליץ לך לשאול אם אתה יכול להיות נוכח בזמן ההתקנה ולראות שכל החלקים יוצאים מהאריזות המקוריות שלהם

ואם הם לא מסכימים פשוט אל תקנה מהם

אע"פ שבארץ, לדעתי, ניתן לספור את חנויות המחשבים המקצועיות והאמינות על פחות מ-10 אצבעות, אף חנות כזו, אשר מעוניינת להעניק ללקוחותיה שירות איכותי, לא תסכים שלקוחות ייכנסו למעבדה ו/או יפריעו לטכנאים במהלך העבודה - ולו בעצם נוכחותם במקום.

וכמשתמע מכך, מעצם ההסכמה/אי-ההסכמה לביצוע העבודה בנוכחות הלקוחות, לא ניתן לגזור מסקנה כלשהי לגבי רציניותה ו/או אמינותה של חנות מסויימת.

פורסם

TMS חנות מעולה, אני ממליץ, אני קניתי וגם אחי , המחשב מגיע כמו אוצר [לא כמו בחנויות אחרות שמגיע עם שליח חצי שבור]

פורסם

אני אישית קניתי מפרט ב-TMS (מהתקופה שהם היו זולים) ומפרט ב-SKYPC. מבין שתי החנויות האלו יש לי העדפה ברורה באופן קיצוני ל-TMS. ב-TMS בניתי מפרט טוב אך עם מעט מגרעות, והם הסבירו לי בדיוק איפה הבעיות ומה כדאי לי לקחת במקום. ב-SKYPC קניתי מפרט טוב ללא מגרעות לאבא שלי (שהיה נוכח בזמן ההזמנה, לכן לקח כל המלצה שלהם) ובגלל שאחד המוצרים לא היה במלאי, הם המליצו לי כל מיני דברים הזויים. מה זאת אומרת? המפרט היה עם ייעוד ברור לעבודה משרדית בלבד (כרטיס מסך מובנה) והם המליצו לי לקחת מארז ANTEC 300 בנוסף לספק HEC (ואבא שלי, שלא כ"כ מבין, הסכים), ולהוסיף למארז עוד שני מאווררים. היו עוד כמה שינויים שנבעו תוך כדי שיחה (ביקשתי להוסיף מסך, לדוגמה) עם נציג השירות, ובסופו של דבר ראיתי באתר שלהם שהם לא שינו כלום בהזמנה. בהחלט החנות ה"מקצועית בישראל" כפי שהם טוענים (וזה כמובן, בציניות).

בקצור, אני ממליץ לך לקנות מ-TMS, זה אומנם עוד כמה שקלים, אך זה שווה את זה.

פורסם

לגבי SkyPC, הבחנתי שנהוג שם להוסיף למפרטים כלמיני "אלמנטים" שאינם הכרחיים (כגון : מאווררים יקרים, וכו') - אולי כדי להגדיל את עמלת-המכירה ו/או כמדיניות מוכתבת-מלמעלה להגדלת רווחי החנות... וגם עובדת היות מספר-הטלפון היחידי סלולרי איננה תורמת לתחום השירותי של חנות זו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.