עבור לתוכן

חברים יקרים, בעיה עם HOT

Featured Replies

פורסם

לסבים שלי יש TRIPLEPLAY של חברת HOT. לפני כמה חודשים, התגלה כי הם מורידים סכום הגדול מהסכום שאמור לרדת, התקשרנו, והם 'הודו' בכך.

אמרו שהכסף, 1500 ש"ח, שהם הורידו, יוחזרו כ"סיבסודים" מהחשבונות החודשיים, אך זה לא קרה... זה היה בחודש מאי, בנוסף, ביקשנו שישלחו חשבוניות פירוט של שיחות וכו'. גם את זה לא קיבלנו. ביולי יצרנו איתם קשר, שוב, ונאמר לנו כי נקבל עד סוף החודש צ'ק ע"ס הסכום הנקוב, ושוב פעם - כלום.

ב-6 בספטמבר נגמרת ההתחייבות. מצד אחד, סבים שלי רוצים לוותר, ולהתנתק לאלף עזאזל, אבל מצד שני כואב לי שהם גבו כסף, שלא שייך להם... אם נוותר, זה כאילו נתנו להם את הכסף הזה במתנה... כל אחד, אני בטוח, יסכים איתי.

חברים יקרים, מה לדעתכם כדאי לעשות? לדבר עם המנהלים? לאיים עם עו"ד? אולי באמת ליצור קשר עם אחד כזה? למרות שאין לנו את הכוחות, בשלב זה, להתמודד איתם משפטית...

פורסם

אל תסכים אף פעם לקבל את הכסף בהחזר מסובסד אלא רק בהחזר כספי ישירות לבנק, ככה הם גורמים לסבים שלך להישאר בהוט לעוד כמה חודשים. אני הייתי בודק ברצינות אופציה של תביעה משפטית בבית המשפט לתביעות קטנות, מדובר במעשה מסריח מאוד של הוט.

פורסם

תתחיל לעשות להם בלאגנים ואם צריך תגיע למנכ''ל וכדומה

זאת הדרך היחידה.

היה לנו סיפור איתם שבסופו קיבלנו את הכסף חזרה ועזבנו

פורסם

מניסיון - לך לתביעות קטנות

תביא את החומר הדרוש - חשבוניות של HOT - של הבנק

תתקשר ל- HOT שוב - ותקליט - תגיע לבית משפט - תוסיף לסכום הזה עוגמת נפש + נסיעות + ריבית עד ליום המשפט לסכום שגבו...

בהצלחה...

לדעתי יותר מהיר - וגם תקבל פיצוי על העוגמת נפש...

תן ל- HOT ב- :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים