עבור לתוכן

אינטיליגנציה מלאכותית בחטיבה עליונה

Featured Replies

פורסם

גם את כל החומר שלמדת בביולוגיה/פיזיקה/ כימיה מסכמים בשיעור אחד שתיים במבוא. אז? לא תלמד?

חוץ מזה, השפה שאתה לומד היא לא רלוונטית. ללמוד שפה זה שטויות - שבוע ואתה יודע את כל מה שאתה צריך בשביל לכתוב תוכניות בסיסיות+. אם כבר מה שרלוונטי זה הטכנולוגיות השונות של השפה - מה שבכל מקרה לא תלמד בתיכון.

כל המטרה של מגמת מדעי מחשב/הנדסת תוכנה/טכם זה לתת לך עקרונות תכנות בסיסיים. כלים להתמודד עם בעיות, דרך חשיבה. והבעיות הם אותם בעיות ב C# JAVA C++ פרולוג, פסקל VB ומה לא.

בינה מלאכותית, זה תחום רחב ומעניין. אנ בספק שבתיכון תוכל לגרד את קצה הקרחון, אבל אם זה מעניין אותך, אני לא רואה סיבה למה לא ללכת.

אתה טועה ומביא ת'הסבר מיד אח"כ.

בפיזיקה, ביולוגיה וכימיה אכן מביאים לך עקרונות חשובים מאוד שלדעתי *חובה* ללמוד, כל תלמיד תיכון בכל מקום.

ב"מדעי המחשב" של התיכון, לא תלמד כלום - למען האמת אפילו את השפה לא מעבירים כראוי. אני זוכר שיעורים שלמים משמימים שלימדו אותנו טבלאות מעקב או איך שהם לא קראו לזה.. גם השתתפנו בתחרות קוד גורו לתיכוניסטים אני זוכר - הבי"ס לא עזר בשיט חוץ מהסעות...( שנה אח"כ החבר'ה מהצוות שלי השתתפו שוב, כמובן ללא שום עזרה מהבי"ס ולקחו מקום ראשון, שיפור של שלוש מקומות :P)

קח את זה ממישהו שראה את המטבע משני הצדדים - טכ"ם בתיכון זה בזבוז זמן. עדיף לכם כבר לא להגביר כלום.

מצד שני פיזיקה, ביולוגיה וכימיה הם רחוקים מלהיות בחירה - מי שרוצה ללמוד אח"כ לתואר ראשון והלאה במדעים, לא חשוב בכלל מה(אפילו כדי לחדד את הסקרנות שלכם ולקבל מושגי יסוד בגיל שאמורים לקבל) מוכרח "לבחור" את שלושתם.

כשאני למדתי נתנו לי לקחת רק אחד מהשלושה והכריחו אותי לעשות ת'יחידות מד"ה האלה, חבל שלא לקחתי ת'רגליים שלי ועפתי משם על המקום כשאמרו לי את זה...

בסופו של דבר יצאתי עם תעודת בגרות מעולה (114 בטכניון) אבל זה לא נעים לקרוא ספרים של ילדים בכיתה י' פתאום אחרי שסיימת תיכון, וביוטופ ומעבדות בכימיה ופיזיקה זה כיף גדול, שלושת המקצועות שאולי הכי כיף ללמוד בתיכון. חבל לוותר עליהם :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים