עבור לתוכן

טראומה מרשת K.S.P ובאותה נימה אברר גם על חנות שמחליפה חלקים במקום.

Featured Replies

פורסם

tatum is right

and the performance difference between E8000 and the E6000 is not that big specially in games

• תגובות 34
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשר ל - IVORY

לחבר שלי הלך לוח אם והחליפו לו אחרי שלושה ימים. הוא הביא את המחשב ביום ראשון וביום שלישי לקח.

לי הלך פעם הדיסק קשיח - 10/15 דקות אחרי שבדקו את זה במעבדה וראו שזה תקול, יצאתי משם עם דיסק קשיח חדש.

פורסם

מעטים האנשים שיוצאים מרוצים מKSP או IVORY ומקבלים שירות כנהוג לצרכן, הרוב פשוט נדפקים ואם כל מה שנאמר כאן לפי דעתי אין טעם לחפש צרות בKSP או בIVORY, המוצר שזול יותר ב100 ש"ח שם מחנות אחר, בעתיד ינקז לכם את הדם מהורידים ואז תגלו שיצאתם בזול ונדפקתם ביוקר!!!

יש מספיק חנויות מעולות עם שירות מעולה אדיב וחלקים שמגיעים בזמן, ללא רמאויות, חנויות אלו הן SKYPC,WELLCOM,FOXPC,TMS

פורסם

בלי להכנס למקרה הספציפי הנ"ל, חנות שהמוטו שלה הוא המחיר הכי זול בארץ גם תהיה הכי זולה בארץ

(ולא במחיר). ותחשבו על זה, ממממההההההההההה.

פורסם

אני קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים מ- KSP בראשון...

הגעתי הביתה עם המחשב מבסוט בא להפעיל דום 3 המחשב קרס

המחשב עשה לי המון ריסטרטים לא הבנתי מה קורה

לקחתי תמחשב לשם על המקום עשו בדיקה וראו שיש איזה אי תאימות בין הזכרונות (קינגסטון) ללוח אם

אז במקום זה החליפו לי לזכרונות יותר זולים של V-DATA נתנו לי זיכוי כספי שאיתו קניתי דיסקים לצריבה

מאז המחשב עובד מצויין אין בעיות

מה שכן המוכרים שם לא ממש מבינים עניין הרגשתי שאין לי עם מי לדבר פשוט אמרתי איזה חלקים אני רוצה וזהו

מבחינתי העיקר שסיפקו את הסחורה ותיקנו לי את התקלה

המחירים שלהם באמת זולים

לדעתי חנות לא רעה בכלל עדיין יוצא לי פעם בכמה זמן לקנות איזה חלק פה שם MX518 למשל...

סיכוי לא רע שאת המחשב הבא שלי גם אקנה משם... אבל בינתיים אני סוחב עם המחשב הנוכחי אני איכשהו סוחב עם הגרוטאה הזאת ואפילו סיימתי את קרייסיס ו- assasin's creed פועל קקי אבל פועל :x

פורסם

לזה שמעלי

איפה נמצאת חנות WELLCOM?

לא ממש רשום באתר...

פורסם

אין כבר חנויות מחשבים שאפשר לסמוח עליהם.

פורסם

מורן

רח הרצל 7, ראשון לציון

פורסם

תודה :xyxthumbs:

הבעיה שהמבחר של החנות לא כזה רחב במספר דברים....

מה יצא לך לקנות שם?

את המחשב שלי קניתי מטרוניקס (מי שמכיר)

חנות מצויינת, יחס מצויין, מחירים טובים

למרות שהם רחוקים מהבית שלי, אם אני צריכה לקנות משהו רציני (מעבד, לוח אם וכו') - רק שם!

פורסם

אם שאלת אותי- אז לא יצא לי לקנות שום דבר מהם.

מה את מחפשת לקנות?

פורסם

the only store that i will ever trust with my eyes closed

is zig zag

פורסם

תודה :xyxthumbs:

הבעיה שהמבחר של החנות לא כזה רחב במספר דברים....

מה יצא לך לקנות שם?

את המחשב שלי קניתי מטרוניקס (מי שמכיר)

חנות מצויינת, יחס מצויין, מחירים טובים

למרות שהם רחוקים מהבית שלי, אם אני צריכה לקנות משהו רציני (מעבד, לוח אם וכו') - רק שם!

אני אישית קניתי מWELLCOM שלושה לוחות אם, מעבדים, כרטיסי מסך HDD מארז קירור זיכרון ומסך CRT.

פורסם

כי כולם הפחידו אותי... קניתי אתמול HD מ-KSP.... אני מתחילה לפחד

שלא יהיו בעיות, אני אקרע אותם[br]פורסם בתאריך: 2.09.2008 בשעה 21:23:08

אני אישית קניתי מWELLCOM שלושה לוחות אם, מעבדים, כרטיסי מסך HDD מארז קירור זיכרון ומסך CRT.

איך השירות ב-WELLCOM?

הייתה לך בעיה מתישהו עם משהו שקנית שם? איך הם עזרו לך?

פורסם

לא יודע בנוגע ל-KSP, אבל אם כבר מדברים על אייבורי...

עשיתי צעד אמיץ (3 פעמים אם נדייק...) ורכשתי שם דברים ולא היו לי בעיות מיוחדות איתם.

קניתי לפטופ\מצלמה\אוזניות.

המצלמה עובדת מצויין, כנ"ל לאוזניות.

עם הלפטופ הייתה בעיה קטנה בהארדיסק אבל היא נגרמה כתוצאה מהתקנה שגויה של מערכת ההפעלה.

הבאתי אותו לשם והבעיה תוקנה בלי בעיות כלשהן, מאז הלפטופ עובד אחלה, לא מוצא על מה להתלונן גם אם אני מתאמץ.

(סניפים פתח-תקווה\נתניה.)

אבל אלו רק מקרים שלי, לא מזלזל במקרים של אחרים.

פורסם

באסה למה תיכננתי לקנות מחשב בKSP רעננה עוד כמה זמן.. לא שממש יש לי ברירה, אין חנויות יותר טובות מהם באיזור כפר סבא/רעננה/הוד השרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים