עבור לתוכן

האם כדאי ללמוד אדריכלות בתיכון?

Featured Replies

פורסם

בהתחשב שזה מקצוע של 9 יחידות והוא בא על חשבון פיסיקה? :nixweiss:

פורסם

שמע, פיסיקה זה המקצוע הכי שימושי שכדאי לקחת לעתיד, עם פיזיקה כל הדלתות שלך פתוחות לכיוון ההיבטים הטכנולוגים, כמובן שזה משתנה לפי הרמת יחידות וכדומה.

אני אישית חושב שאם אתה אוהב שירטוט ביד חופשית/ עם כלים/ במחשב ומבנים וארכיטקטורה אז לך על זה! מה גם שבעתיד תוכל לעצב ת'בית של עצמך או אם תרצה לשפץ אותו אז זה שימושי ואולי תרצה להמשיך בזה בעתיד אז לך תדע..

בנוגע אם ללכת לפיסיקה או אדריכלות, זה בחירה שלך- פיסיקה לא תמיד מתקשר לרוב האנשים ובשביל אדריכלות לא צריך שום ידע מוקדם.. (לא שלפיסיקה צריך אבל צריך ת'ראש לזה..)

בכל מיקרה- תראה מה מתאים לך, לך עם הראש והרגש ותבחר מה שמתאים לך! :xyxthumbs:

בהצלחה..

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני מתאים לשניהם . אז מה עדיף בנוגע ללימודים בעתיד ואפילו יכול להיות שאני לא אמשיך ללמוד אדריכלות בתור מקצוע

יש למישהו דעות נוספות?

פורסם

אין זה משנה מה למדתה בתיכון (חוץ מזה שיכול לתת בסיס להתחלה).

חשוב מה יתן לך ציון יותר טוב (כולל הבונוס).

תחשוב כמה אתה יכול לקבל, כמה הבונוס בכל אחד, איך כל אחד מהם ישפיע על הממוצע.

אבל העיקר, תבחר ללמוד מה שאתה אוהב. כי עדיף 100 באחד מאשר 85 באחר לא משנה מי מהם זה מי. אז תבחר מה שאתה אוהב

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם יש בונוס על אדריכלות?

פורסם

יש כלשהו, חפש באתרים של האונ'

פורסם
  • מחבר

חיפשתי ולא ממש מצאתי :nixweiss:

פורסם

אם אתה חושב בעתיד לעשות תואר באדריכלות- אני מציע לך לוותר על הרעיון.

אם אתה חושב על כיוון אחר, לך על זה.

פורסם
  • מחבר

למה?

פורסם

כי אתה תסכם את כל ה9-10 יח"ל האלה בשיעור הראשון-שני של מבוא א'.

פורסם

כי אדריכרלות זה מקצוע ממש ממש מורכב אני משער, (שדרך אגב מתבסס על פיזיקה, אפילו על עקרונות בסיסיים ביותר) ובטח בביצפר ועוד עם מערכת החינוך הנפלאה שלנו לא ילמדו את זה כמו שצריך ובאונ' יתחילו הכל מהבסיס. הייתי מציע ללכת על פיזיקה, ולדעתי זה יעזור להבין ביתר קלות דברים מסוימים באדרכילות...

גילוי נאות, הכתוב לעיל לא אובייקטיבי, אני במגמת פיזיקה

פורסם

זה שמעליי,איזה כיתה אתה?

פורסם

בנוסף, יש מקומות כמו בצלאל שיתנו לך בעיטה רק על זה שהעזת ללמוד בכלל כלים באדריכלות.

הם רוצים לעצב לך את דרך המחשבה,מבלי שתבוא בדעה מגובשת ועם רעיונות.

פורסם

זה שמעליי,איזה כיתה אתה?

כיתה י', למה אתה שואל?

פורסם

לא יצא לך כלום מי זה, ביגלל שסוף העולם מחר אז קח תצמך לבונקר הקרוב שים תראש בין הרגלים ותיתפלל שתיראה את אמא :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים