עבור לתוכן

למילואימניקים שביננו

Featured Replies

פורסם

איזה גישה של ואוו אני לוחם חי"ר שטוחן מילואים אז בטח אני הדבר הכי חשוב שיש בצבא ? תתבגר קצת.

פורסם

אני חייב לציין שאני קצת מסכים.

אתה סתם מדבר על דברים ומסיק מסקנות בלי שום נתונים ועובדות.

אף אחד לא אומר שמה שאתה עושה לא חשוב, מאוד. זה לא אומר שאתה צודק בכך שאתה קוטל באופן שיטתי כל דבר שהוא לא אתה.

אבל כמובן שזוהי זכותך (בטח שפה :lol:).

פורסם

אין קשר לתוכן, אני מדבר על הגישה של הבחור (כמו גם על הכינוי שלו) ולא רק בדיון הזה.

אני לא אתפלא אם הוא כפיל של מישהו שהורחק בעבר.

פורסם

הבנתי. (ואני מסכים, לא שזה שיקול שלי\תלוי בי)

(האמת שרק עכשיו קלטתי את הכינוי... :-X)

פורסם

גם לי נכנס המענק, תוספת נחמדה :xyxthumbs:

פורסם

מי שכותב שמי עושה פחות מ - 22 יום הוא ג'ובניק, כנראה לא עשה יום מילואים מימיו. תעסוקה מבצעית מלאה היא 24 יום וכמעט אף אחד לא מבצע את מלוא התקופה. תמיד יש פיצול ובאמצע יש לך כמה ימים ללא תשלום וככה ניתן להמנע מימי חופשה בתשלום...(חייבים לתת חופשה בתשלום רק לאחר מספר מסויים של ימי שירות רצופים, אז דואגים לשבור את הרצף).

אני כבר 12 שנה בגדוד חי"ר, עושה מילואים בכל שנה ולמעט המלחמה לא הגעתי לעולם ל - 23 ימים.

לגבי מי שרצה לדעת כמה ימים הוא עשה - ניתן לקבל את כל המידע ולהזמין אישורים למעביד על ימי מילואים באתר של אכ"א.

פורסם

מי שכותב שמי עושה פחות מ - 22 יום הוא ג'ובניק, כנראה לא עשה יום מילואים מימיו. תעסוקה מבצעית מלאה היא 24 יום וכמעט אף אחד לא מבצע את מלוא התקופה. תמיד יש פיצול ובאמצע יש לך כמה ימים ללא תשלום וככה ניתן להמנע מימי חופשה בתשלום...(חייבים לתת חופשה בתשלום רק לאחר מספר מסויים של ימי שירות רצופים, אז דואגים לשבור את הרצף).

אני כבר 12 שנה בגדוד חי"ר, עושה מילואים בכל שנה ולמעט המלחמה לא הגעתי לעולם ל - 23 ימים.

כל מקרה לגופו. אני עשיתי 25-30 יום בשנה כשהייתי מש"ק בגדוד, כולל מקרה שעשיתי 25 יום רצוף. דווקא השנה, אחרי השיבוץ מחדש שלי שבו אני אמור לעשות יותר מילואים, יצא לי כנראה רק כ-20 יום (תעסוקה + אימון).

פורסם

כנראה שמישהו שם כנראה החליט פשוט לדפוק אותך.

אף אחד בשלישות לא יפצל לך ימי מילואים כדי לא לשלם לך, מה זה נותן לו? :screwy:

תעסוקה מבצעית היא בד"כ 25 יום (למשל, חזרתי מאחת כזו ממש לפני 5 ימים), כאשר מתוכם יש בד"כ 5 ימי חופשה בתשלום.

מעבר לכך אם הסד"כ מאפשר, אנשים יכולים לצאת הביתה ימים נוספים, ללא תשלום, וזה פשוט יורד להם מהימ"מים.

הם יכולים לקבוע מתי הם רוצים שירשמו להם את היום/ימים החסרים האלה, כדי שזה יסתדר להם טוב עם העבודה למשל.

אבל בשום מקרה זה לא משפיע לך על התשלום, זה לא משנה אם עשית 25 יום רצוף או 15 + יום חופש + 10.

מעבר לכך, שנה ממוצעת כוללת פעילות מבצעית (25 יום) ועוד שבוע אימון (5 ימים), מה שבקלות מגיע לאיזור ה-30.

זה עוד בלי חד-יומיים למיניהם, או אקסטרה ימים לאנשי סגל שמגיעים יום-יומיים לפני כולם.

אם אתה כבר 12 שנה עושה מילואים ולעולם לא הגעת ל-23 יום מסכנים בשנה, משהו פה לא בסדר או שאתה באמת פשוט לא עושה הרבה מילואים כמו שאתה חושב.

באיזו חטיבה אתה?

פורסם

איזה כיף זה לקבל כסף מבלי שציפית לזה ;D

עכשיו אני מתבאס למה לא עשיתי עוד 3 ימי מילואים בשנה שעברה כדי לקבל עוד 1200 שקל

פורסם

סיפרתי לחבר המשתמט שלי ("אני לא אצא פראייר בשביל המדינה הזאת שלא נותנת לי כלום") שסוף סוף יצא לי משהו (4500 ש"ח) מהמילואים שאני עושה.

הוא מיד החליף את תירוץ "אני לא אצא פראייר" לתירוץ חדש - "אני לא אהיה שכר חרב". אני שמח שלהבדיל ממוטיבציה, בתירוצים אין לו שום חוסר.

בסך הכל צעד ראשון מבורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים