עבור לתוכן

למילואימניקים שביננו

Featured Replies

פורסם

ראיתי פרסומים באינטרנט שמילואימניקים שעשו יותר מ23 ימי מילואים במהלך2007הולכים לקבל מענק כספי אבל לא נכנס לי שום כסף לחשבון וגם לא לחברים שלי מהפלוגה! משהו שמעה על זה או שיש לו פרטים רלוונטים?

הנה קישור לכתבה:

http://glz.msn.co.il/NewsArticle.aspx?NewsId=26812

פורסם

זהו חלק מחוק המילואים המאוד חשוב שעבר בשע"ט לפני כשנה. אישית אני אמור לקבל 4500 ש"ח לפי החוק הזה (עשיתי המון מילואים ב-2007). למרבה הצער הגורמים שאמורים להוציא את הכסף מהכיס כבר עושים קולות של בכי וצפה להרבה נסיונות "מצליח"...

פורסם

אני גם מחכה להחזר - אני בד"כ עושה בסביבות 30 יום מילואים בשנה

לכל האנשים שחושבים שאני פראייר אני עונה תשובה מאוד פשוטה - לדעתי מדובר בזכות ולא בחובה

אני מרגיש טוב שאני הולך למילואים - אני מרגיש שאני תורם למדינה ולחברה

אני קצת מנקה את הראש (מחליף בקלות טיול לחו"ל) - מחליף את שיגרת ה "בית - עבודה - לימודים" השוחקת

אשתי מתגעגעת אלי וכשאני חוזר מחבקים אותי מכל הכיוונים

לגבי ההחזר - מתאים לי עכשיו לקבל קצת כסף כי בדיוק קנית מחשב חדש (5.5 K ) ואני גם מתעתד לקנות מכונית

אז כל שקל יבורך

אני לא עושה מילואים בשביל הכסף ואני גם מאמין שכל אלו שעדיין עושים לא עושים זאת בשביל הכסף

לדעתי היו צריכים לעשות את התגמול בצורה קצת יותר אחרת (נקודות זיכוי במס, משכנתא בתנאים נוחים, הקלות במס לקניית רכב וכו')

אפלייה מתקנת איננה מילה גסה - ושאני הולך כל שנה ומסכן את החיים שלי (אני לוחם ולא על הנייר) מגיע לי קצת הערכה

לדעתי כן צריך גם לתגמל את אלו שמתנדבים גם בגופים האחרים - משטרה, מד"א, זק"א (חרדים זה לא מילה דסה - חלקם עושים עבודת קודש במלוא מובן המילה).

מילואים זה הכי אחי,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

בדקתי היום והתגמול כבר נכנס לחשבון:-)

פורסם

איפה ניתן לבדוק כמה ימי מילואים עשיתי (חוץ מלהתקשר לקציני קישור לא רציניים) ?

פורסם

אני לא עושה מילואים בשביל הכסף ואני גם מאמין שכל אלו שעדיין עושים לא עושים זאת בשביל הכסף

כסף? יש מישהו שעושה מילואים בשביל הכסף? אני יכולה להרוויח פי 2 במלצרות. תכף יתפקדו כאן כאלה שעושים מילואים בשביל האוכל!

זה מילואים לא התנדבות. אני עושה מילואים מאותה סיבה שעשיתי צבא - זה החוק וצריך.

פורסם

תכנס לאתר באינטרנט ותזמין אישור על ימי מילואים הביתה...

פורסם

כסף? יש מישהו שעושה מילואים בשביל הכסף? אני יכולה להרוויח פי 2 במלצרות. תכף יתפקדו כאן כאלה שעושים מילואים בשביל האוכל!

זה מילואים לא התנדבות. אני עושה מילואים מאותה סיבה שעשיתי צבא - זה החוק וצריך.

למרות שזה קצת OFF TOPIC

אוקיי - אז את אחת מאלו שעושים את זה כי מכריחים אותם - אותי אישית אף פעם לא הכריחו וכבר קרה מקרה שלא יכולתי

התקשרתי לקצין הממונה עלי הסברתי לו את הבעיה והוא פשוט שחרר אותי (בלי מסמכים בלי טפסים בלי בלתם בלי כלום)

זה נורא תלוי מי הם האנשים איתם את עושה מילואים - כמו בכל דבר בחיים.

ורק כדרך אגב במילואים אני מרוויח יותר מאשר באזרחות כי אני מקבל אותה משכורת וגם תגמול (שעד היום היה קטן אבל עדיין זה משהו)

וחוצמזה שאני גם נהנה מהעניין (אפילו אם יש רגעים קשים ומסוכנים - בסה"כ כן ירבו ימי מילואים...).

בכל מקרה שאפו על זה שאת עדיין עושה מילואים - אני מכיר ומוקיר לא מעט בחורות שעושות - כל הכבוד

כל טוב,

גבריאל

[br]פורסם בתאריך: 2.09.2008 בשעה 14:43:30

עצה טובה - אני תמיד מבקש אישור על מילואים ביום האחרון של המילואים לפני שאני מזדכה על הציוד

אם לא נותנים לי אישור - לא מתפנה...

פורסם

את כל האישורים נתתי למעסיק, עשיתי גם כלכך הרבה מילואים שאני לא זוכר את כולם.

פורסם

אני מניח שזה נכנס בשלבים (אלא אם פשוט לא עשית מעל 23 יום).

אני כבר קיבלתי.

פורסם

אחח ... עשיתי פיצול במילואים השנה ...

לא נורא שנה הבאה. :)

פורסם

שייתרמו את הכסף לאיזה עמותה מצידי, ורק שיעזבו אותי כבר בשקט.

תמיד בזמן הלא נכון הם שולחים צו.

ובאמת די... נמאס ממילואים, במיוחד שיותר מחצי אוכלוסיה לא עושה בכלל. >:(

פורסם

יותר מחצי? חחח

כ-112 מיליון שקלים, שמקורם ברשות המסים, אמורים לזרום מחר לחשבונות הבנק של כארבעים אלף אנשי מילואים.

http://news.walla.co.il/?w=/0/1339152

אז נכון שמדובר רק על אנשים שעושים מעל 22 ימי מילואים, אבל היי - כל אלה שעושה פחות הם כל מיני ג'ובניקים שעושים ימים בודדים בשנה, ובמילא לא עושים בהם כלום...

רק 40 אלף אנשים בישראל עושים מילואים באופן מלא.. פשוט ביזיון.

פורסם

ועל זה נאמר לך חפש מי ינענע אותך (לגבי יחס בין כמות ימי מילואים לחשיבות התפקיד).

פורסם

תקשיב מר בחור, שמתי עליך עין כבר קצת זמן, ואם תמשיך עם הגישה שלך אתה מהר מאוד תמצא את עצמך מחוץ לאתר הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים