עבור לתוכן

איך לטגן סיגרים?

Featured Replies

פורסם

חחחחחח לא מאמין שראיתי דבר כזה,הזוי?

לא... גפילטע פיש זה "פחות" הזוי

פורסם

אני מקווה בשביל הדביל מתחילת העמוד שהוא סתם מנסה להצחיק..

בכל אופן, תטגן בשמן עמוק.

ואני לא מאמין שהפכנו לפורום בישול למתחילים.. אין לך אמא או משהו לשאול אותה? :-\

פורסם

א.תכתוב בכבוד.

ב. מה מצחיק בזה? הוא חושב שסיגרים זה הזוי אז אני חושב שגפילטע פיש זה בהרבה יותר הזוי.

ג.אולי אין לו אמא? ניסת לחשוב על זה?

ראיתי שערכת, ההודעה לא היית מופנת אלי.

הבחור הבין בשמן עמוק.....

פורסם

מחבת, שמן קנולה 3-4 ס"מ (בשמן סויה זה יוצא די מגעיל. בדוק.), חכה שהשמן יתחמם, ושים אותם בפנים עד שיתחילו להשחים

מהמחבת ישר לנייר סופג, או שהם יוצאים לך שמנוניים-משהו, וזה גם פי 2 יותר משמין וגם המרקם נהרס כי נוזל לך שמן מכל פינה.

עשית לי חשק, אני יודע מה יהיה מונח על השולחן שלי בסופ"ש.....

-אל תוסיף כלום מבחוץ. לא סומסום, לא פירורי לחם, כלום. זה הורס.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז הבנתי ששמן עמוק זה הפתרון, תודה 8)

יש לי אמא לשאול אותה, לצערי גם היא לא ידעה את הפתרון

פורסם

אתה צריך לחכות עד שהשמן יהיה ממש רותח - איך אתה בודק אם השמן רותח?

אתה שם קיסם ואם כשאתה מכניס את הקיסם מתחיל להצטבר סביבו בועות - השמן רותח ואפשר לטגן את הסיגרים :xyxthumbs:

פורסם

חחחחחח לא מאמין שראיתי דבר כזה,הזוי?

לא... גפילטע פיש זה "פחות" הזוי

ב. מה מצחיק בזה? הוא חושב שסיגרים זה הזוי אז אני חושב שגפילטע פיש זה בהרבה יותר הזוי.

למה לעזאזל כל דבר אתה הופך לדתי או עדתי?

זה לא ברור שהוא התכוון (בצחוק, או שלא, זה כבר עניין אחר) ל"סיגרים" שמעשנים?

אתה משום מה אוטומטית הפכת את זה למזרחיים נגד אשכנזים, חומר למחשבה.

בכל מקרה, השאלה נענתה והדיון מוצה, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים