פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים יש לי בעייה קטנה פעם אחרונה שניסיתי לטגן סיגרים רוב הבצק נדבק למחבת(מחבת נירוסטה) מישהו יכול להציע לי מה לעשות כדי שזה לא יידבק לי למחבת? ^^
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים תחכה שהשמן ממש ממש ירתח, אפילו שיעלה טיפה עשן(או שתקרא מה כתוב על האריזה)ד"א אם תכין ככה חביתה יצא לך מה זה טעים
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר תחכה שהשמן ממש ממש ירתח, אפילו שיעלה טיפה עשן(או שתקרא מה כתוב על האריזה)ד"א אם תכין ככה חביתה יצא לך מה זה טעיםאני שונא חביתות
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים סיגרים מטגנים בשמן עמוק, לא חייב עמוק מאוד 4-5 ס"מ. דווקא רעיון לא רע לאכול סיגרים עכשיו
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר אני שונא דרדסים חח.בקיצר תטגן שמן עמוק ,ספר לנו איך יצאכן, סליחה, טעות שליהתבלבלתי בין חביתות לדרדסים
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר אה, אחרי שהראשון (רוני?) הגיב לי הייתי דיי בטוח שזה לא יעזור אז סתם החלטתי לחמם אותם קצת במיקרוגל ואז לטגן זה לא עזר... בסוף פשוט כל הזמן הזזתי אותם ככה שהבצק לא הספיק להידבק ולהתקשות כמעט יצא טוב אבל פעם הבאה אני אנסה, תודה
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים בתאבון......... אולי תטבול את הסיגרים בפירורי לחם , אולי גם יעזור , מתי שתכין תעשה ניסוי [בטל, אישתי אמרה יצא מגעיל, רק שמן עמוק]
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים פאק! אתם עוטפים אותם בבצק, מטגנים ואז אוכלים אותם?! פשוט לא יאמן! הדבר הכי הזוי שראיתי...
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר פאק! אתם עוטפים אותם בבצק, מטגנים ואז אוכלים אותם?! פשוט לא יאמן! הדבר הכי הזוי שראיתי...אתה רציני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.