פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לפני כשבוע וחצי הזמנתי מחשב באתר BLAPTOP, שילמתי ונאמר לי שתוך כ14 ימי עסקים המחשב יגיע.התקשרתי אליהם היום ונאמר לי שהוא יגיע רק עוד חודש, והם הציעו לי לבטל את הקנייה או לחכות והם יפצו אותי בעכבר(!!!) או בתיק....נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שהם שינו את מחיר המוצר:דרך גוגל מצאתי את הדף הישן:לפני:http://64.233.183.104/search?q=cach...lient=firefox-aכ4700אחרי:http://blaptop.co.il/index.asp?productid=3684#prodtopכ5200הבדל יחיד, XP כלולמה אתם ממליצים לי לעשות ולמי לפנות?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים לבטל ופשוט לקנות במקום אחר.חנויות גרועות מתרסקות בזכות עצמן, אין טעם לטרוח בנוגע לזה.חוץ מזה שאין שום טעם להיות צדקן מעצבן וטרחן בלי קשר.
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים כנ"ל. ממליץ לך לבטל ולרכוש מחנות אחרת. יש מספיק חנויות שמוכרות מחשבים ניידים של דל ומהדגם שאתה מבקש. רק צריך לחפש קצת, אפשר גם בזאפ.
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר בבירור עם עוד חנויות שמוכרות מחשבים ניידים דרך האינטרנט.מסתבר שהחברות לא מחזיקות מחשבים במלאים, הם מזמינים לפי הזמנות שהם מקבלים, בדרך כלל זה מתגלה אחר הקנייה.במידה ויש עיכוב הם מאשימים את היבואן....כרגע בכל אופן עד שלא אמצא מישהו שמוכר את זה במחיר סביר, אין לי סיבה לבטל, אחרת אשאר קירח מכאן ומכאן....יש עוד המלצה?
פורסם 2008 בספטמבר 317 שנים מחבר בוא ואפתיע אותך.על הדגם הספציפי הזה כתוב באתר: מועד אספקה - מיידי!התקשרתי אליהם אתמול, והם אומרים שאין במלאי והם לא יודעים מתי יהיה....כולם נוכלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.