פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אז ככה קיבלתי אתמול מחשב נייד במתנה והיה מותקן עליו ווינדוס VISTA אחרי חיפושים מצאתי דרייברים ל XP והתקנתי אותו הכל עובד מצויין רק שיש לי כמה בעיות קטנות כמו התוכנה של הבלוטות המחשב בא מובנה עם הבלוטת אני מנסה להתקין את התוכנה וזה לא נותן לי לסיים כי זה מביא לי את הדבר הזה ובווינדוס ויסטה אני ראיתי שזה עבד והכל היה מותקן כבר מה יכולה להיות הבעיה ? יכול להיות שאני צריך להפעיל איכשהו את הבלוטות כדי שהוא יקלוט אותו ?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר Asus F5slPro 50 Seriesומפה הורדתי את הדרייבר של ה BLUETOOTH תשנו בצד ל WIN XPhttp://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=F5Sl
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אני חושב שכבר קיבלת תשובה פה ופילו פה. ןעןד יצאת הלי אזהרה על דאבל פוסטינג : תנסה לבדוק מי היצרן של בקר הבלוטות' ואם הוא מספק דרייבר לXP.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר אממ זה הקטע של-א קיבלתי תשובהלחפש בגוגל אני יודע...מצאתי דרייברים התקנתי לא עובד לכן אני פונה לפה אולי מישהו התעסק עם זה בעברובפורומים בחו"ל אין מידע משמעותי לכן אני שואל פה...אז הלינק ששלחת לי ממש לא עוזר !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.