פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אהלן,אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה.אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין.בתודה מראש
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר אני מקבל הודעה כזאתי:Cannot start playback.click help for more information אתה יודע אולי מה הבעיה אז? תודה רבה!
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים אני עובד עם GoldWave על ויסטה 64.לדעתי סתם מיהרת להאשים את ויסטה...תבדוק אולי בעיה עם הדרייבר של הכ. קול. מה זאת אומרת העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנהמה בדיוק קורה?
פורסם 2008 בספטמבר 217 שנים אהלן,אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה.אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין.בתודה מראשהייתי משתמש ב-GOLDWAVE במשך שנים - עד שהיא התחילה להמאס עלי - תנסה להשתמש ב-AUDACITY היא גם חופשיתhttp://audacity.sourceforge.net/צריך קצת זמן להתרגל לממשק אבל אחר כך היא ממש נוחה לשימוש וגם הרבה יותר "זריזה" מ-GOLDWAVEכל טוב,גבריאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.