פורסם 2003 ביוני 822 שנים לא רוצה לעליב או משהו...... אבל מה אין לך חברים ואתה מבקש מאיתנו שנאחל לך מזל טוב????
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מזל טוב!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump :jump: :jump: :jump: :jump: : :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר מטוס זעיר ללא טייס תתחמק מסוכריות ! ;D אני לא צריך להתחמק מסוכריות! האפרו שלי כ"כ ענק שאין סכנה נשקפת לחיי
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר לא רוצה לעליב או משהו...... אבל מה אין לך חברים ואתה מבקש מאיתנו שנאחל לך מזל טוב????לא רוצה להעליב את הפורומים או משהו, חבריי ב-real life רבים מחברי הפורום הזה.
פורסם 2003 ביוני 822 שנים לא רוצה להעליב את הפורומים או משהו, חבריי ב-real life רבים מחברי הפורום הזה.לא הבנת למה אני מתכוון... הכוונה הייתה שבדרך כלל אנשים מאחלים לך מזל טוב ולא אתה מבקש מהם לאחל לך.....
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר אוקי, אבל מאיפה לכם לדעת מהו תאריך יום הולדתי? טוב לא משנה, זה לא המקום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.