פורסם 2003 ביוני 822 שנים שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמןאז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!
פורסם 2003 ביוני 822 שנים ת'אמת זה ממש מוזר אבל בדיוק ראיתי את זה שלשום! אבל זה היה ממש באמצע הלילה ככה סביבות אחת בלילה.... וזה היה תוכנית שבמקור שודרה יומיים לפני... זה יפה מאוד
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר זה משודר בעקרון בערוץ 33 בערך 12 שעות אחרי שזה משודר באמריקה..אז מתי זה בדיוק??
פורסם 2003 ביוני 822 שנים לא ממש קשור לנושא אבל EVERLASTING, איך אתה יכול להזכיר את הדמויות של BUFFY באותה שורה עם אלו של ה-SPINOFF המגוחך משהו ANGEL? זה חילול כבוד המת......
פורסם 2003 ביוני 822 שנים מחבר Angel היא סדרה גאונית!!! ראית את הפרקים של טים מיינרת ג'ף בילת ודיוויד פיורי שם???אחי עונות 3 ו4 של אנג'ל הם אאחד הדברים הכי טובים שנראו בטלויזיה!! האם היות יותר חזקים, חכמים, יפים ו מעניינים מעונות 6 ו7 של באפי!ואם אתה צופה ב עונה השלישית של אנג'ל בסטארת הפרק הבא הולך להיות ענק!!! וגם העונה הזאת ממש תגיע רחוק!
פורסם 2003 ביוני 822 שנים פספסתי את תחילת הסדרה אז אני מחכה לראות אותה שוב מההתחלה....יש לי את כל 7 העונות של BUFFY על המחשב, פשוט סדרה גדולה...
פורסם 2003 ביוני 922 שנים העונה השלישית של אנגל מצויינת הרביעית גם טובה אבל לקראת הסוף נראה לי הייתה ירידה קצת ברמה .לגבי באפי סידרה מצויינת אבל לא אהבתי את הסוף בכלל דיי מעפן לצערי.
פורסם 2003 ביוני 922 שנים מחבר על מה אתה מדבר CHOSEN היה פרק ענק!!!פשוט היה בו הכול, מצחיק, עצוב, מתח והקרב הכי גדול שהיה!פשוט הסיום שהיה צריך להיות!בקשר לעונה ה רביעית של אנג'ל"היא בסדר"??!!! היא היתה הדבר הכי טוב בטלזיזיה בעונה שעברה!!!אתה בטוח שראית אותה??פרקים 18ו 19 היו קצת חלשים אבל מעניינים!ופרק הסיום של טים פשוט מדהים!! (חבל שהוא לא יהיה בעונה הבאה)
פורסם 2003 ביוני 922 שנים על מה אתה מדבר CHOSEN היה פרק ענק!!!פשוט היה בו הכול, מצחיק, עצוב, מתח והקרב הכי גדול שהיה!פשוט הסיום שהיה צריך להיות!בקשר לעונה ה רביעית של אנג'ל"היא בסדר"??!!! היא היתה הדבר הכי טוב בטלזיזיה בעונה שעברה!!!אתה בטוח שראית אותה??פרקים 18ו 19 היו קצת חלשים אבל מעניינים!ופרק הסיום של טים פשוט מדהים!! (חבל שהוא לא יהיה בעונה הבאה) כן ראיתי אותה במחשב את כולה כנ"ל גם באפי, לא יודע שמע אני לא אהבתי את הפרק באחרון עשו ממנו יותר מדי צחוק.מי זה טים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.