פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים יש לי שאלה קטנהאני רוצה להקים ברשת במשרד שבו אני עובד שרת שממנו כל הNOD32 של כל המחשבים יורידו את העידכוניםיש לנו 157 מחשבים בבניין אז אני לא יכול להרשות לעצמי שכל מחשב יתחבר לשרת של ESET ויוריד עידכוניםיש אפרות להעתיק את הקבצים מNOD שמעודכן לתוך תיקיה ספציפית ולהקים שרת FTP ממנו כל שאר ה NOD32 יורידו הרבה יותר מהר?כאילו רק אחד מתעדכן דרך השרת של ESETואז אני יצור סקריפט שיעתיק את קבצי העידכון (אם קימים בכלל) כל כמה זמן לתוך שרת הFTP ומשם כל שאר המחשבים עם NOD32 יורידו את העידכונים הרבה יותר מהר
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אפשרי, מורידים את כל הקבצים של העדכון לתיקיה מסוימת במחשב ומקימים FTP.אח"כ בקליינטים של NOD32 אתה נכנס לטאב Update ואז לוחץ על Setup ואח"כ על "Servers..." ומוסיף את השרת FTP.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר כן בסדראבל השאלה שלי היא איפה ממוקמים הקבצים האלה שאני צריך להעתיק?
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים קבצי העידכון הם הקבצים שנקראים בנוסח זה:em000_32.datem001_32.datוכך הלאה.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים כן, אלו הם הקבצים של העדכון..שמתעדכנים כול הזמן.תהנה ושלח תגובה אם זה עובד...עוד דבר בשביל להבטיח את זה,מחק את כול הקבצים האלה שיש לך.ונסה לעדכן,אם זה באמת מעדכן - משמע הקבצים האלה הם קבצי העדכון, מבין?מחכה לתגובתך, בני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.