עבור לתוכן

אורן זריף: ארכוש את ערוץ 10 ואעיף את ירון לונד

Featured Replies

פורסם

הוא פשוט הבנאדם הכי טיפש הזוי ודביל שקיים בעולם והוא בנוסף לזה גם נוכל ..

מי שזוכר את הראיון שלו עם לונדון יודע למה הוא כלכך התעצבן xD איזה דביל.

אורן זריף: ארכוש את ערוץ 10 ואעיף את ירון לונדון

אורן זריף האיש והמאג אמר לעיתון "על השרון" כי הוא במו"מ מתקדם לרכישת 50% מערוץ 10 ולהעיף מהמסך את ירון לונדון.

דוברו של יוסי מימן מסר בתגובה: מי זה אורן זריף?

במקביל פרסם מודעה הזויה ובה ביקש ממעריציו שלא לאיים על ירון לונדון ואף העניק ציונים אישיים וחיוביים לכמה מאנשי התקשורת והבטיח להביא בכוחותיו עליה באחוזי הרייטינג שלהם.

מקור : רוטר.

• תגובות 40
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הדבר ההזוי ביותר ששמעתי היום!

הבן אדם פשוט דפוק! (בלי לפגוע)

פורסם

לול! זה אותו אחד שרצה שכל העובדים שלו ישנו את שם משפחתם לזריף נכון ?

יש לי תחושה שאת שיחת האיום המדוברת אורן עצמו עשה חחח

אני גם זוכר שבאו לאולפן "מתקשרים" כדי לגרום לירון לונדון לשאול שאלות נאיביות "That worked well !!!!!!HAHAHAHAHH

כל המיסטיקה הזה זה כזה שטויות בלבן. בנימה זה אצטט את פרדוקס האל: אלוהים לא יכול להיות קיים, זאת כיוון שהוא לא יכול לבנות חומה שעליה לא יוכל לטפס.

g0vner_x3

תכלס הכי מצחיק היה שבארץ נהדרת עשו חיקוי של ירון לונדון והקרישנבאום הזה והטמבל הזה מהתוכנית הישנה של ירון לונדון... מעניין אם זה קיים ב YOUTUBE :D

פורסם

לול! זה אותו אחד שרצה שכל העובדים שלו ישנו את שם משפחתם לזריף נכון ?

יש לי תחושה שאת שיחת האיום המדוברת אורן עצמו עשה חחח

אני גם זוכר שבאו לאולפן "מתקשרים" כדי לגרום לירון לונדון לשאול שאלות נאיביות "That worked well !!!!!!HAHAHAHAHH

כל המיסטיקה הזה זה כזה שטויות בלבן. בנימה זה אצטט את פרדוקס האל: אלוהים לא יכול להיות קיים, זאת כיוון שהוא לא יכול לבנות חומה שעליה לא יוכל לטפס.

יש תשובה לפרדוקס האל, אבל בוא לא נתחיל דיון על זה פה, זה לא המקום.

פורסם

מי זה אורן זריף?

:nixweiss:

פורסם

מי זה אורן זריף?

:nixweiss:

האיש שמפרסם בעיתונים פטריות פלא ושיקויי קסמים שאמורים להצמיח לך עין שלישית ויד שיודעת לתפור, כדי שיהיה לך קל יותר לסתום את החור בכיס.
פורסם

נשמע די הזוי ולא רציני כל העניין הזה. אני בטוח שכל מה שזריף רוצה עכשיו זה להמשיך לרכב על ההדים והפרסום שהראיון עם לונדון הביא לו. גם אם עשרה אנשים יחשבו שהוא נוכל תמיד יהיה את האחד שיאמין לו וזה מה שחשוב מבחינתו ובזמן האחרון הוא הגיע לאוזניים של יותר מדי אנשים.

פורסם

אורן זריף מוכיח מיום ליום איזה שרלטן הוא...

אבל חחחח אם הוא עושה את זה - כלי!

פורסם

כמה שזה משעשע צריך לזכור שזה מגיע מפורום ברוטר, ממש לא אוטוריטה עיתונאית.. בקיצור זה לא נכון.

(האמת חבל , זה דווקא היה יכול להיות חזק)

פורסם

כן אין סיכוי זה נכון...

פורסם

משהו משעשע שהופיע בעיתון סופ"ש (ידיעות נראה לי)

הוא כזאת בדיחה, הוא נראה כמו בדיחה, מדבר כמו אחת.

תראו מה הוא כתב לכל אומן, הוא חושב שהוא מקושר, למרות שכולם חושבים שהוא בדיחה.

lastscanut4.jpg

תראו את התמונה שלו, בא לי להעיף לו כאפה

פורסם

הבנאדם כל כך רוצה רייטינג שזה כבר דפוק.

זה רק אני או שבכל המודעות שלו בעיתונים הוא מחייך בדיוק באותו פרצוף עליז ושמח? :screwy:

פורסם

איזה מכוער הוא

פורסם

הבן אדם גם אמר שהוא יוכל לחדור למוח של אחמדינג'ד ולגרום לו לשבץ. זה כמובן לא לפני שיקבל 3.6 מיליון דולר לצורך "איחוד כוחותיו." :kopfpatsch:

http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/989619

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים