פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אני רוצה לחבר שתיי לדים של 3 וואט לבטריות שלא יהיו תלויות במקור חשמל קבוע איך אני עושה את זה ?חשבתי על בית של שתיי בטריות אצבע שניראה לי מביא 3 וואט ואז במקביל אבל לא יודע אם זה יהיה מספיק חזק בכל מיקרה תנו פה רעיונות כמה שיותר אני יבחר את האחד שיראה לי הכי הגיוני
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים קודם כל, וולט ולא וואט... ובנוגע לחיבור.. תבדוק כמה זרם הם צורכים חבר את שניהם במקביל, ואז בתור לנגד בהתאם לזרם שהם צורכים.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר אני מעדיף מאוד לחבר אותם בטור זה יהיה לי הרבה הרבה הרבה יותר נוח כי אני שם את זה מתחת למים וזה אומר לצפות בדבק חם את כל המגעים ואם יהיה נגדים זה עוד דברים לצפות
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אם תחבר אותם בטור:לא ניראה לי ששני סוללות אצבע יספיקו, אם כל סוללה היא 1.5 וולט תצתרך לפחות 4.בעקרון אתה אמור לדאוג שמתח (הסוללה פחות המתח שכל לד צורך)לחלק(הזרם שתרצה שיזרום*)=הנגד שתצתרך לחבר.*את הזרם המקסימלי אתה אמור למצוא בדפי נתונים של הלד, כמובן שמומלץ שיזרום זרם קטן מהזרם המקסימלי.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר נגיד ואני שם שתיי בטריות של 1.5 ואני מחבר אותם לשתיי לדים במקביל אז לא נצתרך נגדים בכלל אז זה יצא טוב השאלה שלי אם השתיי בטריות יספיקו לשתיי הלדים נראה לי קוראים לזה אמפר אני לא ממש מבין
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים בכל מקרה תצתרך נגד.2 סוללות של 1.5 אולי יספיקו בשביל הלדים במקביל, זאת שאלה של דיוקים כי הם לא בידיוק 1.5 וולט וגם הלדים לא צורכים בידיוק 3 וולט.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר אז בוא תקשיב לתכנון שלי תגיד לי אם הוא נראה לך טובאני שם שתי סוללות בתוך בית סוללה זה נותן לי בערך 3 וולט אני בודק עם רב מודד כמה זה בדיוק נותן ושם נגדים במקרה שזה יותר מידי מהבית סוללות אני מוציא את זה לשתיי חוטים + ו- מחבר אותם לשתיי לדים במקביל הכל טוב עד עכשיו?
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים נשמע בסדר לדעתי, תחבר את הנגד בתור לשני הלדים (שנמצאים במקביל).אם זה יעבוד, הנגד שתצתרך לחבר יהיה קטן מאוד.אם זה לא ילך, אתה יכול לנסות להשתמש בסוללה של 9v זה הרי בערך אותו גודל כמו 2 סוללות AA.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר נשמע בסדר לדעתי, תחבר את הנגד בתור לשני הלדים (שנמצאים במקביל).אם זה יעבוד, הנגד שתצתרך לחבר יהיה קטן מאוד.אם זה לא ילך, אתה יכול לנסות להשתמש בסוללה של 9v זה הרי בערך אותו גודל כמו 2 סוללות AA.אם אני מחבר סוללה 9V מרובעת זה הרבה יותר פשוט 3 לדים בטור בלי סיבוכים ונעליים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.