פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים חברה פעם בחו"ל שתיתי Vesper Martini וזה היה אחד הדברים הטובים ביותר ששתיתי אז היום אני רוצה להכין אחד כזה אבל אני לא יודעה איךאם מישהוא יודעה איך ומה צריך בישביל המשקה זה יעזור לי מאוד תודה מראש
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים חיפוש זריז בגוגל של מילות החיפוש Vesper Martini recipe הניב המון תוצאות רלוונטיות.. הנה הראשונה מבינהן:http://www.kingofcocktails.com/vesper-martini-recipe.php
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר כן אני יודעה אבל הייתי רוצה הסבר מיישהוא מיפה שיכתוב לי את זה בצורה מובנת
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים 360 מ"ל ג'ין120 מ"ל וודקה60 מ"ל לילט בלאנק (אם לא תצליך להשיג את המשקה אתה יכול להשתמש בצינזאנו לבן שאפשר להשיג בכל חנות אלכוהול)תערבב את הכל עם קרח.וקשט עם סלסול קליפת לימון....
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר פששש תודה אני הולך ליקנות הכל עכשיו אולי אפילו יצלם לכם איך יצא אגב הקליפת לימון זה לא מין סתם קטע כזה מ גימס בונד לא עדיף לקשט איך שבא לי ?אגב איזה ג'ין ליקנות (איזה מותג ) כי אני לא סגור מה יותר טוב אני רואה פה (בחנות הייתי שם ליפניי 10 דקות)גורדונס ג'ין והוא עולה 100 שקל שווה לי לקנות אותו ?ואיפה אפשר להשיג לג'ין בומביי ובכמה ?אהה וודקה לכחתי סמירנוף זה בסדר ? ונגיד אני יכול לכחת מרטיני בימקום cinzano כי אין שם cinzano
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים א. סמירנוף, אבסולוט, או מה שבא לך - הכל מצויין לקוקטיילים - העיקר שלא יהיה תוצרת הארץב. ג'ין גורדונס מצויין, אבל קצת יקר. בומביי לא שווה את המחיר. אם אתה רוצה יש לך ג'ין ביפיטר, שהוא מצויין וגם זול יותר מגורדונ'ס.ג. מרטיני במקום צ'ינזאנו זה בסדר גמור.
פורסם 2008 בספטמבר 117 שנים מחבר סבבה תודה יצא מעולה אולי אני יעשה שוב ואם אני ימצא את המצלמה אני יעלה תמונה כי זה יצא גם טעים וגם יפה .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.