פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אז כמו שכמה שמו לב בפורום גאדג'טים, אני רוכש בקרוב אייפוד קלאסיק שחור. אני רוצה לחרוט עליו איזה משפט יפה משיר מטאל, ופה אני צריך את עזרתכם. שום משפט לא עולה לי בראש, אני מחפש משפט מטאל/רוק טוב, שכדאי שגם יתקשר למוסיקה. חשבתי לרשום רק משפט אחד, ואז בשורה השניה לרשום שם, אבל אם יש לכם 2 משפטים (מחוברים) טובים, אני אתפשר על זה. בינתיים מצאתי את הקטע הבא + שורה משני שירים של Manowar, הם נראים נחמדים. Fighting the world every single day Fighting the world for the right to play Heavy Metal in my brain I'm fighting for Metal 'cause it's here to stay אולי 2 השורות הראשונות, או שורה שניה ושלישית, או רק רביעית...? Blow Your Speakers with Rock And Roll אני מעדיף משפטים של Iron Maiden/Metallica/Manowar אבל אפשר גם להקות כמו בלאק סאבת', לד זפלין, אוזי אוסבורן... אבל אני מעדיף את המטאל. אשמח להצעות
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים "I am almost as gay as this device"ברצינות, חבוב, לקנות אייפוד זה דבר אחד......אשכרה לחרוט עליו? A BIG NO
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר כן זה הכי קשוח לשחק אותה אנטי מסחרי ונגד כל החברות הגדולות, ולהגיד שכל מה שכתוב עליו אפל או מייקרוסופט זה זבל, אבל לנגני HDD בנפח של 80GB, יש את הZUNE והאייפוד, ואני, הולך על האייפוד. אז זה לא הנושא, ואני מבקש לא לסטות ממנו. השורות שהבאתי ארוכות מדי מסתבר, חשבתי לרשום את הקטע הבא מ- sword into the wind I surrender my soul Odin hear my call יוצא די נחמד, לגבי המשמעות, לא ממש מתחבר לזה. **למטה** אני שומע את הסגנון הזה מאז שאני יודע מה זה מוסיקה, וזה לא הולך להשתנות בזמן הקרוב... ואל תשכח שזאת לא חתונה, זה כולה אייפוד
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים וותר על מה שכתבת, עם תקופות בחיים סוג המוזיקה משתנה, אלא אם כן אתה מלחין (שהמסלול שלו אחר לגמרי).
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים ALL WE ARE IS DUST IN THE WIND HERE I AM,ROCK YOU LIKE A HURRICAN!! שיגידו מה שיגידו על תקופות וכל זה סקורפיונס נשארים איתי!
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר speak louder i can't hear you תירשום owned שני דברים שחשבתי עליהם, אבל הם יותר במידה ולא יהיה לי בכלל מה לרשום HERE I AM,ROCK YOU LIKE A HURRICAN!! טוב עוד
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים ALL WE ARE IS DUST IN THE WIND שיגידו מה שיגידו על תקופות וכל זה סקורפיונס נשארים איתי! אתה מודע לעניין שזה מתוך שיר של KANSAS, נכון?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים וותר על מה שכתבת, עם תקופות בחיים סוג המוזיקה משתנה, אלא אם כן אתה מלחין (שהמסלול שלו אחר לגמרי).זו בדיוק הנקודה שלי. אתה תראה את החריטה, ואחרי שנה תתבאס.חוץ מזה, זה לא קטע של "אנטי מסחור" או בולשיט כזה, פשוט אף פעם לא סבלתי את המראה דמוי האסלה או הממשק המוזר של האייפוד. אני אוותר על ללטף את המכשיר שלי בצורה מעגלית באמצע הרחוב בשביל להשתמש בו, תודה.בקיצור, אם אתה כבר חורט, שלא יהיה משהו קשור למוזיקה. תמצא איזו שורה מקורית נחמדה כזו, או סתם תחרט על הגב שלו iDor
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אבל קוראים לי דורון נו אז אולי אני אכתוב בשורה השניה iDoron או iDori או iD0ri אבל מה לכתוב בשורה הראשונה? שימו לב לא להביא לי שורות ארוכות מדי, השורה ששמתי בתמונה זה אורך מושלם
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים Shouting gun, on they run through the endless greyOn the fight, for they are right, yes, by who's to say? Master of Puppets I'm pulling your stringstwisting your mind and smashing your dreams Master, Master, Where's the dreams that I've been after?Master, Master, You promised only lies Welcome to where time stands stillno one leaves and no one will I Can't Remember AnythingCan't Tell If this Is True or Dream but I'll take my time anywherefree to speak my mind anywheremore random metalica lyrics?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.