עבור לתוכן

דעתכם על קעקוע שחשבתי לעשות

Featured Replies

פורסם

קצת מצחיק אותי הקטע הזה,כי זה משהו שאני ממש לא נוהג לעשות (ויודע מי שפעיל מאוד בפורום הזה).

אני תמיד חושב שהתייעצות לגבי נושאים אישיים היא קצת מוזרה ולא אפקטיבית - אבל יאלה..אולי יש משהו שאני מפספס וזה כן עוזר..

ובכן,חשבתי לעשות בחלק הפנימי של שריר היד את הקעקוע הזה (שכנראה מוכר לכולכם מהסדרה גיבורים) :

http://www.tattoo.co.il/images_page/DSCF0993.JPG

בגלל שחברה שלי אומרת שזה מוזר,רציתי לדעת מה דעתכם...

אז נכון שזה מסדרה,אבל זה נראה לא רע (כי אני מחפש דברים בסגנון,ולא חיות או דברים כאלו ואחרים),ועדיין קטן ועדין מספיק בישביל לא להראות ערסי או משהו כזה (וכמובן לא להיות יקר).

בנוסף גיליתי שיש לזה משמעות נחמדה :

God sending great ability

פורסם

ממש יפה!!

עשית לי חשק גם לעשות אחד כזה=]

פורסם
  • מחבר

Lol..תודה..

פורסם

גם אני בדרך כלל לא אוהב את הדברים האלה

אבל אם אתה רוצה לעשות אחד, תחשוב על קעקוע שמסמל לך משהו, או איזה זיכרון שאתה רוצה לשמור

פורסם
  • מחבר

עשיתי כבר קעקוע של אות סינית שמסמל עבורי משהו..

נמאס לי קצת מהרעיון ואני רוצה לשנות,לא רוצה משהו עם משמעות הפעם..אהבתי את הסמל ואחרי שגילית את המשמעות זה סתם היה בונוס נחמד (זה לא העיקר,כי באלוהים אני לא מאמין)

פורסם

אז אם אתה אוהב את הקעקוע ושלם עם ההחלטה, תקעקע

לי הוא נראה דיי מגניב אבל קצת מזכיר את הקעקועים של הכנופיות

פורסם
  • מחבר

זה שהוא מגניב זה עוזר לי..

לגבי הכנופיות,לא חשבתי על זה אבל גם אם כן באמת שלא אכפת לי..זה לא שאני מסתובב באזורי כנפויות או משהו כזה 8)

פורסם

על איזה עוד קעקועים חשבת?

פורסם
  • מחבר

זהו שלא חשבתי...

אני פתוח להצעות בסגנון (כאמור לא חיות או כל מיני דברים כאלה.כעיקרון זה אמור להיות משהו מינימליסטי ונחמד בצבע שחור)

פורסם

עשיתי כבר קעקוע של אות סינית שמסמל עבורי משהו..

נמאס לי קצת מהרעיון ואני רוצה לשנות,לא רוצה משהו עם משמעות הפעם..אהבתי את הסמל ואחרי שגילית את המשמעות זה סתם היה בונוס נחמד (זה לא העיקר,כי באלוהים אני לא מאמין)

מתוך סקרנות, איך הגעת למצב שאות סינית מסמלת עבורך משהו?

פורסם
  • מחבר

לאות הסינית הזו יש פירוש בעברית..והוא מסמל עבורי משהו..

בכל אופן,אני לא מחפש דברים "מגבינים" כמו ש-Slax הציע. זה אולי נחמד בתמונה אבל לא במציאות (לא לי לפחות)

פורסם

נשמע לי כמו סתם התלהבות של הרגע,

השאלה אם עוד 5-10 שנים עדיין תחשוב שהסמל הזה מספיק טוב\מעניין\קשור אליך בשביל להיות בתוך העור שלך.

פורסם

כן, תנסה לדמיין מה תחשוב על מישהו עם קעקוע של הסדרה שמש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים