עבור לתוכן

בקשה| אני רוצה מדריך לעשיית מודינג למארז שלי / דלת שמאל של המארז..

Featured Replies

פורסם

תקשיבו כפרות אני רוצה לעשות מודינג למארז שלי, אני רוצה לחליף את דלת שמאל לדלת שקופה(כמובן שיהיה אפשר להכניס בתוכה מאוורר) .. אפשר לקנות אחת כזאת או שצריץ לקנות חומרים ולעשות מודינג? אשמח לקבל קישור למדריך או אתה מדריך עצמו..

זה המארז שלי : 6A19 BlackוCompucase קישור : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697383#

תודה לעוזרים..

פורסם

מדריך מקוצר:

תשיג כלי עבודה חשמליים, כמה שיותר כבדם יותר טוב.

קח כלי עבודה רנדומאלי, תכניס אותו לשקע ותתפרע.

ועכשיו ברצינות, אין כזה דבר "מדריך למארז שלי" פשוט תתחיל להמציא ולעשות.

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל זה מודינג ראשון שלי למארז ... אתה יכול לפרט מה הכלים שצריך וחולי...

פורסם

אתה בהחלט יכול לקנות מארז מושקע עם דלת ואיזה חיתוכים של אש פצצתיים לגבות אבל למה לך? :lol:

כל העניין במודינג זה ללכת לפי הדמיון שלך,כמו בציור.

לגבי המדריך,יש פה אחד באתר ואם אתה רוצה עוד מידע,

אולי פשוט תריץ חיפוש באתר??

פורסם

זה לא ספר או מדריך שכתוב.. אם אתה רוצה לעשות משהו ספציפי תגיד ואנחנו נעזור לך בו.

לפני הכל יפה מאוד שראית פרויקט מודינג אבל מומלץ שתדע למה אתה נכנס ותכיר ת'עולם ות'כלי עבודה וטכניקות עבודה שונות, תכיר פרויקטים מפורסמים וגדולים מ-ביט טק וכדומה, אחרי זה- תתפרע כמו ש-"מאזה פאקה" אמר..

יש פה כמה מדריכים למתחילים אבל אחרי שתתחיל להיכנס לתחום תראה בהם לא תמיד הדרך היחידה ותתחיל לאלתר ולעשות דברים יותר מגוונים..

רצוי שתקרא כל מיני סטיקי למינהם פה בפורום של אלקטרוניקה ומודינג ותראה כל מיני דברים למה זה מודינג בעצם, כי לקנות ולקנות ולקנות חלקים ולהרכיב אומנם זה מודינג אבל הקטע הוא קחת מה שקיים ולשנות אותו, מה שנקרא באנגלית- CUSTEMIZE. (אם טעיתי נא לתקן)

בשביל לחתוך ת'מארז ועבודות דומות הכלי עבודה הפופלארי בעולם המודינג הוא הדרמל- DREMEL שאולי תמצא בשמות ג'אנרים וכאלה כ- מולטיטול ומשחזת ציר..

ועכשיו, כך ת'כלי עבודה ולך תתפרע.... :smile1:

סליחה על החפירה אבל לפי איך שכתבת ת'הודעה נראה שאתה לא מבין בתחום אז אני נתתי לך הכוונה ראשונית מה לעשות ככה שכל שנותר לי לאחל לך זה בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

אין חוקים במודינג אחינו

אתה יכול גם לצבוע את המארז בטורקיז וכחול עם צבע גואש אם בא לך

עצה שלי אל תעשה את זה אבל

אתה אולי מתכוון למדריך בקשר לעשיה

לעשות תאורה לעשות חלון מדריכים כאלה יש אבל אחד מקיף על הכול לא קיים

אתה עושה מה בראש שלך ומה שניראה לך יפה

הכלים הדרושים הם בעיקר דרמל ניתןו להשיג בהום סנטר 150-200 שקל שהוא משמש לחיתוך המארז

ושאר דברים

מעבר לזה אורות צבעים צורות דלת שתי דלתטת אפילו 3 זה אתה מחליט מה מו מי איזה צורה ואיזה גודלל

אם תרצה מדריכים יש כמה באתר כדאי שתרא אותם ואז תבין פחות או יותר איפה אתה עומד מה אתה צריך

וכמה כמובן אתה יכול ורוצה להשקיע במארז שלך ...

בהצלחה

אבירם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים