עבור לתוכן

מקיין בחר במושלת אלסקה לתפקיד סגן נשיא

Featured Replies

פורסם

אני חושב שזה מהלך הימור על כל הקופה

במקום ללכת צמוד צמוד לבחירות

זה מהלך שלערכתי יגדיל משמעותית את הפער לפה או לשם

תראה אובמה בחר גבר לבן מבוגר ויחסית שמרן

לפחות לפי מה שאני יודע

שזה כנראה היה אמור למשוך בוחרים יחסית שמרנים

לאומת זאת מקין גם ככה לבן מבוגר ושמרן

אז הוא בחר אישה צעירה שתאורטית ימשוך נשים ודמוקרטים

על השחורים הוא די וויתר מסיבות ברורות

ככה זה שאלו בחירות יותר לפי מין וגזע ופחות לפי אידאולוגיה

אני אישית חושב שהמהלך של מקין מבריק

הדמוקרטים מדברים על שינוי בתעמולה שלהם ולוקחים סטנדרט של סגן נשיא

הרפובליקנים נתנו להם בהפוכה ולפי כל ההשמצות של הדמוקרטים מבינים שהם מפחדים

פורסם
  • מחבר

אני חושב שהוא בעט לאובמה באשכים. המחנה הדמוקרטי תקף את מקיין בטענה שפיילין חסרת ניסיון (לפי התגובות החריפות של דמוקרטים מבינים שמקיין הפתיע אותם ברמה של מלחמת יום כיפור), אבל יש לה יותר ניסיון מאובמה. הרבה יותר ניסיון. היא הייתה ראש עיר, מושלת של מדינה ובנוסף מגדלת משפחה בת שבע נפשות. מה אובמה ניהל? כלום. דמוקרטים עוד צועקים שהבחירה "חסרת אחריות". כן ובחירה בנשיא עם אפס ניסיון זו בחירה אחראית?

פורסם

MILF

פורסם

אין לה יותר ניסיון באובמה, בקושי יש לה ניסיון בכלל. אתה משווה ראש עיר בחור באלסקה לסנטור אילינוי? חוץ מזה, קרא קצת על מה אובמה ניהל, אני לא אומר שיש לו מספיק ניסיון בשביל להיות הנשיא, אבל הוא רחוק שנות אור מפאלין

פורסם

אובמה לא יבחר בכל מקרה, בחיים לא יהיה נשיא אם שם אמצעי חוסיין בבית הלבן..

פורסם

לדעתי הוא בחר אותה כדי לקבל חלק מקולות של הנשים בארה"ב או לפחות להשיג את תשומת הלב של התקשורת

פורסם
  • מחבר

אין לה יותר ניסיון באובמה, בקושי יש לה ניסיון בכלל. אתה משווה ראש עיר בחור באלסקה לסנטור אילינוי? חוץ מזה, קרא קצת על מה אובמה ניהל, אני לא אומר שיש לו מספיק ניסיון בשביל להיות הנשיא, אבל הוא רחוק שנות אור מפאלין

היא הייתה ראש עיר שתי קדנציות ובהמשך מושלת אלסקה ואתה עוד שואל אם יש לה יותר ניסיון? hell yeah! ועם כל הכבוד היא לא מתמודדת לנשיאות ארצות הברית. מה אובמה יודע לעשות? לחייך למצלמה?

פורסם

אני חושב שהדמוקרטים טמבלים שלא בחרו באילרי

נגד מקין לדעתי היה לה סיכוי הרבה יותר טוב מאובמה

פורסם

היא הייתה ראש העיר של ווסילה, אלסקה עיר של 5000 תושבים. והיא מושלת אלסקה רק שנתיים (וגם כן, אלסקה, ממש סטייט מאתגרת...) אלו ממש לא תפקידים שמכשירים אדם להיות נשיא ארה"ב (אפשרות מאד ריאלית עם מקיין שמצב בריאותו לא הכי מזהיר...)

אובמה סיים בהצטיינות את בי"ס למשפטים של הארווד, והיה לנשיא השחור הראשון של עיתון המשפטים של הארוורד, הוא מרצה באוניברסיטת שיקגו, הוא היה 7 שנים חבר בסנאט של אילינוי ושלוש שנים בסנאט של ארה"ב והוא חבר במספר ועדות כולל ועדת החוץ. כדאי שתקרא קצת עוד עליו לפני שאתה מכריז שהוא רק יודע לחייך למצלמה

פורסם

היא הייתה ראש העיר של ווסילה, אלסקה עיר של 5000 תושבים. והיא מושלת אלסקה רק שנתיים (וגם כן, אלסקה, ממש סטייט מאתגרת...) אלו ממש לא תפקידים שמכשירים אדם להיות נשיא ארה"ב (אפשרות מאד ריאלית עם מקיין שמצב בריאותו לא הכי מזהיר...)

אובמה סיים בהצטיינות את בי"ס למשפטים של הארווד, והיה לנשיא השחור הראשון של עיתון המשפטים של הארוורד, הוא מרצה באוניברסיטת שיקגו, הוא היה 7 שנים חבר בסנאט של אילינוי ושלוש שנים בסנאט של ארה"ב והוא חבר במספר ועדות כולל ועדת החוץ. כדאי שתקרא קצת עוד עליו לפני שאתה מכריז שהוא רק יודע לחייך למצלמה

ובכל זאת הבנאדם מסוכן לכל העולם

פורסם

באמת שאני לא מבין למה. אולי תסביר לי?

פורסם

אז הוא בחר אישה צעירה שתאורטית ימשוך נשים ודמוקרטים

בכלל שמעת על התורת חיים של פיילין שאתה אומר את זה?

כל מה שהדמוקרטים כן - היא לא. היא ימנית קיצונית בדעותיה. רפובליקנית בכל רמ"ח איבריה.

רק כדוגמא: היא חברה בארגון הרובאים האמריקאי (ארגון מאוד ימני שהדמוקרטים סולדים ממנו).

אני לא יודע עד כמה המהלך הזה ימשוך נשים דמוקרטיות להצביע למקיין הרפובליקני.

פורסם

מהלך חכם של מקיין. גם אישה, גם צעירה וגם שמרנית. הוא מנסה לקרוץ בעיקר לנשים לבנות ממעמד הביניים ואני חושב שהוא עשה בחירה נבונה. כל זמן שהוא ידאג שהיא לא תביע דעות קיצוניות בתקשורת (או עדיף, שפשוט כמעט ולא תדבר), הוא רק יכול להרוויח.

בכל מקרה, מרבית התחזיות הן שגם אם מקיין יזכה, מצב התשתיות, הצבא והכלכלה ברמה הפדרלית כזה רעוע שלא תהיה לו ברירה אלא להעלות מיסים וכמו בוש האב, הוא לא ישרוד יותר מ-4 שנים.

פורסם

למה מישהו האמין שבוש יבחר לקדנציה שנייה ?

בכל מקרה לדעתי זה תלוי בעיקר באחוזי ההצבעה

כמה שאחוזי ההצבעה יהיו יותר נמכוים (מה שככל הנראה לא יהיה) יש יותר סיכוי למקיין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים