פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3589593,00.html מהלך גאוני או צעד נואש, רק הזמן יגיד.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אני חושב שזה מהלך הימור על כל הקופה במקום ללכת צמוד צמוד לבחירות זה מהלך שלערכתי יגדיל משמעותית את הפער לפה או לשם תראה אובמה בחר גבר לבן מבוגר ויחסית שמרן לפחות לפי מה שאני יודע שזה כנראה היה אמור למשוך בוחרים יחסית שמרנים לאומת זאת מקין גם ככה לבן מבוגר ושמרן אז הוא בחר אישה צעירה שתאורטית ימשוך נשים ודמוקרטים על השחורים הוא די וויתר מסיבות ברורות ככה זה שאלו בחירות יותר לפי מין וגזע ופחות לפי אידאולוגיה אני אישית חושב שהמהלך של מקין מבריק הדמוקרטים מדברים על שינוי בתעמולה שלהם ולוקחים סטנדרט של סגן נשיא הרפובליקנים נתנו להם בהפוכה ולפי כל ההשמצות של הדמוקרטים מבינים שהם מפחדים
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אני חושב שהוא בעט לאובמה באשכים. המחנה הדמוקרטי תקף את מקיין בטענה שפיילין חסרת ניסיון (לפי התגובות החריפות של דמוקרטים מבינים שמקיין הפתיע אותם ברמה של מלחמת יום כיפור), אבל יש לה יותר ניסיון מאובמה. הרבה יותר ניסיון. היא הייתה ראש עיר, מושלת של מדינה ובנוסף מגדלת משפחה בת שבע נפשות. מה אובמה ניהל? כלום. דמוקרטים עוד צועקים שהבחירה "חסרת אחריות". כן ובחירה בנשיא עם אפס ניסיון זו בחירה אחראית?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אין לה יותר ניסיון באובמה, בקושי יש לה ניסיון בכלל. אתה משווה ראש עיר בחור באלסקה לסנטור אילינוי? חוץ מזה, קרא קצת על מה אובמה ניהל, אני לא אומר שיש לו מספיק ניסיון בשביל להיות הנשיא, אבל הוא רחוק שנות אור מפאלין
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אובמה לא יבחר בכל מקרה, בחיים לא יהיה נשיא אם שם אמצעי חוסיין בבית הלבן..
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים לדעתי הוא בחר אותה כדי לקבל חלק מקולות של הנשים בארה"ב או לפחות להשיג את תשומת הלב של התקשורת
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אין לה יותר ניסיון באובמה, בקושי יש לה ניסיון בכלל. אתה משווה ראש עיר בחור באלסקה לסנטור אילינוי? חוץ מזה, קרא קצת על מה אובמה ניהל, אני לא אומר שיש לו מספיק ניסיון בשביל להיות הנשיא, אבל הוא רחוק שנות אור מפאלין היא הייתה ראש עיר שתי קדנציות ובהמשך מושלת אלסקה ואתה עוד שואל אם יש לה יותר ניסיון? hell yeah! ועם כל הכבוד היא לא מתמודדת לנשיאות ארצות הברית. מה אובמה יודע לעשות? לחייך למצלמה?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אני חושב שהדמוקרטים טמבלים שלא בחרו באילרי נגד מקין לדעתי היה לה סיכוי הרבה יותר טוב מאובמה
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים היא הייתה ראש העיר של ווסילה, אלסקה עיר של 5000 תושבים. והיא מושלת אלסקה רק שנתיים (וגם כן, אלסקה, ממש סטייט מאתגרת...) אלו ממש לא תפקידים שמכשירים אדם להיות נשיא ארה"ב (אפשרות מאד ריאלית עם מקיין שמצב בריאותו לא הכי מזהיר...)אובמה סיים בהצטיינות את בי"ס למשפטים של הארווד, והיה לנשיא השחור הראשון של עיתון המשפטים של הארוורד, הוא מרצה באוניברסיטת שיקגו, הוא היה 7 שנים חבר בסנאט של אילינוי ושלוש שנים בסנאט של ארה"ב והוא חבר במספר ועדות כולל ועדת החוץ. כדאי שתקרא קצת עוד עליו לפני שאתה מכריז שהוא רק יודע לחייך למצלמה
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים היא הייתה ראש העיר של ווסילה, אלסקה עיר של 5000 תושבים. והיא מושלת אלסקה רק שנתיים (וגם כן, אלסקה, ממש סטייט מאתגרת...) אלו ממש לא תפקידים שמכשירים אדם להיות נשיא ארה"ב (אפשרות מאד ריאלית עם מקיין שמצב בריאותו לא הכי מזהיר...)אובמה סיים בהצטיינות את בי"ס למשפטים של הארווד, והיה לנשיא השחור הראשון של עיתון המשפטים של הארוורד, הוא מרצה באוניברסיטת שיקגו, הוא היה 7 שנים חבר בסנאט של אילינוי ושלוש שנים בסנאט של ארה"ב והוא חבר במספר ועדות כולל ועדת החוץ. כדאי שתקרא קצת עוד עליו לפני שאתה מכריז שהוא רק יודע לחייך למצלמהובכל זאת הבנאדם מסוכן לכל העולם
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים אז הוא בחר אישה צעירה שתאורטית ימשוך נשים ודמוקרטים בכלל שמעת על התורת חיים של פיילין שאתה אומר את זה?כל מה שהדמוקרטים כן - היא לא. היא ימנית קיצונית בדעותיה. רפובליקנית בכל רמ"ח איבריה.רק כדוגמא: היא חברה בארגון הרובאים האמריקאי (ארגון מאוד ימני שהדמוקרטים סולדים ממנו).אני לא יודע עד כמה המהלך הזה ימשוך נשים דמוקרטיות להצביע למקיין הרפובליקני.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מהלך חכם של מקיין. גם אישה, גם צעירה וגם שמרנית. הוא מנסה לקרוץ בעיקר לנשים לבנות ממעמד הביניים ואני חושב שהוא עשה בחירה נבונה. כל זמן שהוא ידאג שהיא לא תביע דעות קיצוניות בתקשורת (או עדיף, שפשוט כמעט ולא תדבר), הוא רק יכול להרוויח.בכל מקרה, מרבית התחזיות הן שגם אם מקיין יזכה, מצב התשתיות, הצבא והכלכלה ברמה הפדרלית כזה רעוע שלא תהיה לו ברירה אלא להעלות מיסים וכמו בוש האב, הוא לא ישרוד יותר מ-4 שנים.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים למה מישהו האמין שבוש יבחר לקדנציה שנייה ?בכל מקרה לדעתי זה תלוי בעיקר באחוזי ההצבעהכמה שאחוזי ההצבעה יהיו יותר נמכוים (מה שככל הנראה לא יהיה) יש יותר סיכוי למקיין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.