פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים ההתקנה עצמה מתנהלת כרגיל, רק בסוף ההתקנה (בשלב: "Registering program identifiers). הנה השגיאה המדויקת: Error 1402. Could not open key:unknown\mscomctl2.animation.2\CLSID. Verifythat bla bla lba . . . אחרי אישור, ההתקנה עושה Rollback. כנראה שזה בעיה כלשהי בהרשאות של ה-Regisrty. ניסיתי פתרונות שונים שהציעו בגוגל שום דבר לא עזר. אולי למישהו יש איזה הברקה ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אמ.... אולי יותר פשוט לעבור ל וירטוטאל PC של מיקרוסופט או לחלופין יש עוד תוכנה מעולה innotek VirtualBox למה לשבור תראש
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים Virtual PC של מיקרושיט תומך רק ב-CORE אחד גם ברמת ה-VM הבודד וגם ברמת כל ה-VM. כל ה-VM רצים על אותו Proccess שיודע לעבוד רק על ליבה אחת.זה אומר שאם אתה מריץ 4 VM במקביל כולם רצים על אותה ליבהב-VMWare Workstation כל VM יכול לעבוד על 2 ליבות וכל VM רץ על Proccess נפרד ככה ש-2 VM שונים יכולים לרוץ על ליבות שונות.[br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 22:55:23regeditיש לך שםHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\MSComCtl2.Animation.2\CLSID?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר לא בדיוק. . .אבל יש לי HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\{B09DE715-87C1-11D1-8BE3-0000F8754DA1}\ProgID שבתוכו יש לי String עם הערך MSComCtl2.Animation.2 ואין כ"כ מה לעשות איתו . . . יש לך רעיון ? ובדקתי את ההרשאות של התיקייה CLSID ואין שם דום דבר חריג (והוספתי Evreyone ליתר ביטחון וניסיתי שוב, לא הייתי השפעה). אמ.... אולי יותר פשוט לעבור ל וירטוטאל PC של מיקרוסופט או לחלופין יש עוד תוכנה מעולה innotek VirtualBox למה לשבור תראש קודם כל, אני לא סובל Virtual PC ושנית, סתם מסקרנת אותי השגיאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.