פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים אני רוצה לבנות מכשיר שיבדוק כמה פעמים דלת נפתחה ונסגרה, כולל באיזה שעותאיך אני מתחיל?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים קודם כל אתה מבין שפת תוכנה כולשהי ?? {בהנדסאים אצלנו מישהו בנה משהו שעושה בין היתר את הפעולה הזו סיביב שפת אסמבל ל 8051} דבר שני אתה רוצה שזה יהיה עצמאי או על המחשב ?בדקת משהו מוכן שעושה את זה ?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר זהו שממש אין לי מושג איפה להתחיל ואיפה לחפש משהו מוכן שעושה את זהומבין בצורה מאוד בסיסית שפות תיכנות
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים יש "מתגים" כאלה, שהם מעשה מגנטים שכאשר מפרידים ביניהם הם חשים בכך שהם נותקו וגורמים להפעלת מגעל חשמלי מסוים... יש גם כאלה שמפעילים מעגל חשמלי מתי שהם מתקרבים אחד לשני וחשים במיגנוט ביניהם... תוכל לחפש בחנות אלקטרוניקה, ולבנות איזשהו מעגל כזה, לחבר לדלת ולמשקוף מגנטים, אם כזה דבר אתה מחפש...
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים מחבר מגנטים זה טוב אבל אני מחפש משהו שפחות אפשר לרמות, לא יפריע לי לתלות כפתור ליד הדלת ועל הדלת מוט קטן שילחץ על הכפתור ברגע שהדלת נסגרת (אז צריך שהמעגל יופעל ברגע שמפסיקים ללחוץ על הכפתור/הוא מורם)אבל איך להפעיל את זה נראה לי זה פחות מסובח, השאלה איזה מעגל זה צריך להפעיל?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אתה באמת יכול לבסס את זה על אותו העיקרון שאזעקות עובדות.. על מגנט שכאשר נסגר מעגל הדלת סגורה, ואם המעגל פתוח כך גם הדלת.. כל מה שתצתרך זה לגרום למעגל לתקשר עם המחשב.. לא אמורה להיות בעיה לבנות משהו כזה עם חיבור LPT..
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים מחבר אחרי שאני מחבר את המעגל למחשב יש איזה שהיא תוכנה שאני משתמש בה בשביל לדעת מה קורה?ואיך אני מתחיל עכשיו? הידע שלי ממש ממש בסיסי, איפה אני לומד/קונה את הציוד?
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים תתחיל בללמוד על חיבור הLPT, ועל האפשרויות שלו.. ותחפש בחנויות אלקטרוניקה את המגנט.. זה מגנט פשוט של אזעקות לא אמורה להיות בעיה למצוא כזה.
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים שחשבתי על זה ניתן לעשות את זה בויזואל ביסיק את התוכנה שאתה רוצה זה די פשוט ובהתאמה למה שאמרו לפני אתה יכול לשים מתג הפוך שהדלת סגורה הוא יהיה פתוח ושהדלת פתוחה הוא יהיה סגור ניתן לחבר למחשב או עם ה יציאה המקבילית או עם היציאה הטורית [br]פורסם בתאריך: 30.08.2008 בשעה 17:43:15אם אין לך משהו שסוגר את הדלת אוטומטית כמו קפיץ אז זה לא ממש יועיל בסופו של תהליך כי פתאום היא יכולה להישאר פתוחה שעות
פורסם 2008 באוגוסט 3017 שנים אני יודע שיש משהו יותר פשוט זה לחבר מצלמה למחשב ולמקם אותה על הדלת וכל פעם שיש תזוזה בדלת או בחדר זה רושם ושומר תמונה
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר זה בדיור מה שקיים עכשיו ואני מחפש להקל על שאר האנשים שלא אוהבים את זה.
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים בעקרון אתה רוצה לחולל דופק כשהדלת נפתחת או נסגרת (ע"י כפתור או חיישן מגנטי), ופשוט לשלוח אותו למחשב דרך היציאה המקבילית. דיי פשוט, כל מה שתצתרך זה לבנות מעגל שייצב את הדופק במידת הצורך (תלוי בסוג החיישן\כפתור) ולחבר את הדופק לאחד מפיני הנתונים של היציאה המקבילית (LPT).תצתרך לבנות תוכנה כלשהיא שתקלוט את הפולסים האלה ותעשה לך log כשזה עם השעה וכל מה שתרצה (ניראה לי שממש קל לבנות דבר כזה בVB).
פורסם 2008 באוגוסט 3117 שנים מחבר חבל שאי אפשר לבנות משהו עם הפלאפון שיקבל SMS או משהו (בשביל לעשות את זה קל יותר לבנייה)איפה למדתם כל מה שאתם כותבים פה? וויזואל בייסיק אני יודע יאפה ללמוד אבל כל המסביב קשה למצוא חומר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.