עבור לתוכן

רוצה לבדוק כמה פעמים דלת נפתחה ונסגרה (ושעות)

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבנות מכשיר שיבדוק כמה פעמים דלת נפתחה ונסגרה, כולל באיזה שעות

איך אני מתחיל?

פורסם

קודם כל אתה מבין שפת תוכנה כולשהי ?? {בהנדסאים אצלנו מישהו בנה משהו שעושה בין היתר את הפעולה הזו סיביב שפת אסמבל ל 8051}

דבר שני אתה רוצה שזה יהיה עצמאי או על המחשב ?

בדקת משהו מוכן שעושה את זה ?

פורסם
  • מחבר

זהו שממש אין לי מושג איפה להתחיל ואיפה לחפש משהו מוכן שעושה את זה

ומבין בצורה מאוד בסיסית שפות תיכנות

פורסם

יש "מתגים" כאלה, שהם מעשה מגנטים שכאשר מפרידים ביניהם הם חשים בכך שהם נותקו וגורמים להפעלת מגעל חשמלי מסוים... יש גם כאלה שמפעילים מעגל חשמלי מתי שהם מתקרבים אחד לשני וחשים במיגנוט ביניהם... תוכל לחפש בחנות אלקטרוניקה, ולבנות איזשהו מעגל כזה, לחבר לדלת ולמשקוף מגנטים, אם כזה דבר אתה מחפש...

פורסם
  • מחבר

מגנטים זה טוב אבל אני מחפש משהו שפחות אפשר לרמות, לא יפריע לי לתלות כפתור ליד הדלת ועל הדלת מוט קטן שילחץ על הכפתור ברגע שהדלת נסגרת (אז צריך שהמעגל יופעל ברגע שמפסיקים ללחוץ על הכפתור/הוא מורם)

אבל איך להפעיל את זה נראה לי זה פחות מסובח, השאלה איזה מעגל זה צריך להפעיל?

פורסם

אתה באמת יכול לבסס את זה על אותו העיקרון שאזעקות עובדות.. על מגנט שכאשר נסגר מעגל הדלת סגורה, ואם המעגל פתוח כך גם הדלת.. כל מה שתצתרך זה לגרום למעגל לתקשר עם המחשב.. לא אמורה להיות בעיה לבנות משהו כזה עם חיבור LPT..

פורסם
  • מחבר

אחרי שאני מחבר את המעגל למחשב יש איזה שהיא תוכנה שאני משתמש בה בשביל לדעת מה קורה?

ואיך אני מתחיל עכשיו? הידע שלי ממש ממש בסיסי, איפה אני לומד/קונה את הציוד?

פורסם

תתחיל בללמוד על חיבור הLPT, ועל האפשרויות שלו.. ותחפש בחנויות אלקטרוניקה את המגנט.. זה מגנט פשוט של אזעקות לא אמורה להיות בעיה למצוא כזה.

פורסם

שחשבתי על זה ניתן לעשות את זה בויזואל ביסיק את התוכנה שאתה רוצה זה די פשוט

ובהתאמה למה שאמרו לפני אתה יכול לשים מתג הפוך שהדלת סגורה הוא יהיה פתוח ושהדלת פתוחה הוא יהיה סגור

ניתן לחבר למחשב או עם ה יציאה המקבילית או עם היציאה הטורית [br]פורסם בתאריך: 30.08.2008 בשעה 17:43:15

אם אין לך משהו שסוגר את הדלת אוטומטית כמו קפיץ אז זה לא ממש יועיל בסופו של תהליך כי פתאום היא יכולה להישאר פתוחה שעות
פורסם

אני יודע שיש משהו יותר פשוט זה לחבר מצלמה למחשב ולמקם אותה על הדלת וכל פעם שיש תזוזה בדלת או בחדר זה רושם ושומר תמונה

פורסם
  • מחבר

זה בדיור מה שקיים עכשיו ואני מחפש להקל על שאר האנשים שלא אוהבים את זה.

פורסם

בעקרון אתה רוצה לחולל דופק כשהדלת נפתחת או נסגרת (ע"י כפתור או חיישן מגנטי), ופשוט לשלוח אותו למחשב דרך היציאה המקבילית. דיי פשוט, כל מה שתצתרך זה לבנות מעגל שייצב את הדופק במידת הצורך (תלוי בסוג החיישן\כפתור) ולחבר את הדופק לאחד מפיני הנתונים של היציאה המקבילית (LPT).

תצתרך לבנות תוכנה כלשהיא שתקלוט את הפולסים האלה ותעשה לך log כשזה עם השעה וכל מה שתרצה (ניראה לי שממש קל לבנות דבר כזה בVB).

פורסם
  • מחבר

חבל שאי אפשר לבנות משהו עם הפלאפון שיקבל SMS או משהו (בשביל לעשות את זה קל יותר לבנייה)

איפה למדתם כל מה שאתם כותבים פה? וויזואל בייסיק אני יודע יאפה ללמוד אבל כל המסביב קשה למצוא חומר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים