עבור לתוכן

המלצה לספר טוב

Featured Replies

פורסם

לא ידעתי שעכשיו כותבים שמות של ספרים בפורמט של כתובת אינטרנט :P

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני ממליץ בחום על הסדרה של אנדר....בעיקר הספר הראשון

פורסם

הספר הראשון מדהים, השני נסבל השלישי והלאה על הפנים. יש סדרה מקבילה לאנדר (הסדרה של בין) שהיא חביבה, לא יותר.

פורסם

כן, אני מסכים. קארד תמיד דחף פילוסופיה ושאלות מהותיות בספרים שלו, אבל מהשלישי והלאה זה נהיה מגעיל ממש... ועד היום לא הבנתי את הקטע של הסינים בקסנוסייד. :s05:

פורסם

אתה מעדיף את היהודים בחולית?

פורסם

חחחח בכלל לא... גם שם אני לא מבין את הרעיון :screwy:

פורסם

http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=17386&perur=4

ספר מדהים. ממליץ גם על כל הממשכים שלו וגם על הסדרה המקבילה של "הצל של אנדר".

ממליץ גם. ספר מעולה.

לדעתי אבל כדאי לך לנסות ללכת לספרייה העירונית ולנסות להשאיל ספרים. יותר זול (אני האמת לקחתי לקרוא את המשחק של אנדר מהספרייה, ואחרי זה קניתי אותו כי הוא כל כך טוב).[br]פורסם בתאריך: 29.08.2008 בשעה 13:40:14

גם "הגרין מייל" של סטפן קינג זה ספר משובח, הרבה הרבה יותר טוב מהסרט כמובן. הספר הכי טוב של סטפן קינג, אם כבר, לדעתי הוא "עיני הדרקון".
פורסם

המוח של יצחק דרורי

חוויה יפנית

נראים טוב-

היה ספר שאחד שהיה בדרפור כתב ומשפחה בארה"ב אימצה אותו. הוא מספר את הסיפור שלו וגם על הרצח באפריקה.

ספר שרצה להוציא המשרת של המלכה הבריטית הזאת שמתה בתאונה והאנשים ממשפחת המלוכה שלהם התנגדו שהספר יצא (אולי הוא סתם כותב חארטות וזה יעשה להם שם רע אולי זה נכון)

למצח את הקזינו - נדמה לי סיפור אמיתי. חבורת גאונים מMIT גילו שיטה לרמות את הקזינו והם מספרים איך הם עושים את זה ומסתבחים קצת עם המאפייה

המוח 2

היו עוד כמה שרציתי לקרוא אבל שחכתי את השמות שלהם

גם כן יש ספר של איזה כלכלן לא זוכר את השם שלו (אבל בריטי) מאוד מפורסם שכתב ספר שראיתי בצומת ספרים במבצע ספר שני בשקל (חוץ מהתיאור הזה אני לא זוכר שום דבר על הספר חחח) אבל תחפש בצומת ספרים בטח יתנו לך, ממש מעניין הספר. (פרק אחד שאני זוכר שהיה שהוא הסביר למה המדבקה של עיסקה הוגנת זה סתם חארטה)

עריכה:

עוד ספר שנשמע לי טוב - אומנות המלחמה. ספר קלאסי והוא חובה בצבא היפני, כנראה רושמים שם דברים ממש חכמים.

והיתי רוצה לרפרף במיין קאמף.

פורסם

^ הספר נקרא "הכלכלן הסמוי". ספר מאוד מעניין (אבל אני לא יודע אם אני קצת משוחד או לא, כי אני סטודנט לכלכלה).

פורסם

למצח את הקזינו - נדמה לי סיפור אמיתי. חבורת גאונים מMIT גילו שיטה לרמות את הקזינו והם מספרים איך הם עושים את זה ומסתבחים קצת עם המאפייה

אכן סיפור אמיתי, למעשה יצא לזה גם סרט - לא רע בכלל אם יורשה לי, קוראים לו '21' - עם קייט בוסוורת'.

http://www.imdb.com/title/tt0478087/

פורסם

המוח של יצחק דרורי

...

המוח 2

מצטער, הייתי חייב להגיב לזה

ה"מוח" מאת יצחק דרורי הוא, ללא שמץ של ספק, אחד מהספרים הגרועים ביותר שקראתי אי פעם

למען האמת, אני לא חושב שצריך להיות מופתע, כי זה מה שקורה כשנותנים לאדם לא משכיל

לכתוב ספר - מה שיוצא זה ספר שמרגיש כאילו ילד בן 5 כתב אותו...

תקח גם משהו של וונגוט, זו התחלה טובה:

http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=23625&perur=4

אם כבר אני קוטל ספרים...

קראתי את "בית מטבחיים 5" של וונגוט, התחלתי לקרוא את ההקדמה, הגעתי לעמוד האחרון של הספר, ועדיין לא הבנתי

מה לעזאזל הסיפור כאן ולמה לעזאזל אמור להיות לי אכפת

אח"כ הלכתי לצעוק על מי שהביא לי את הספר (הספר של חבר שלי) והוא אמר לי פחות או יותר ככה: "כן, אני יודע שזה

חרא ממש. רציתי לראות אם זה גם מה שאתה תחשוב, כי אני לא מבין בכלל מה הקטע עם הספר הזה"

אבל אם כבר כתבתי הודעה, אני אמליץ על ספרים:

הארי פוטר 1-7 (כן, כן. ספרים לילדים קטנים. אבל הם ממש כיפיים לקריאה, במיוחד לאדם שלא קרא מימיו...)

כל ספריו של אסימוב (אם כי אני לא מת על סדרת המוסד)

המשחק של אנדר והמשכיו

טום קלנסי (ארוכים, אבל לא באמת מסובכים או כבדים לקריאה)

שר הטבעות וההוביט (ארוכים וקצת מייגעים, אבל ספרים טובים. ההוביט ממש מצויין ואני ממליץ לקרוא לפחות אותו)

פורסם

^ הספר נקרא "הכלכלן הסמוי". ספר מאוד מעניין (אבל אני לא יודע אם אני קצת משוחד או לא, כי אני סטודנט לכלכלה).

כן זה הספר, גם לדעתי הוא מאוד מעניין וכלכלה בדר"כ לא מעניינת אותי.

פורסם

אנשי הקש:

http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=35661&perur=4

יש שלושה ספרים בסדרה, את הראשון לא יכולתי להניח מרוב סקרנות וסיימתי אותו תוך כמה שעות מרגע הקנייה (אנשי הקש).

בשני יש נפילה חזקה, אבל הכרחי כדי להבין את הספר השלישי, שמחזיר את המתח שאבד וכמעט ומשתווה לחלק הראשון.

מדובר בסדרת ספרי מתח, עם הרבה קונספירציות למי שאוהב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים