פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים שמעו קיבלתי מסך חדשLG W1952TQ 19inch.עכשיו אני לא רואה בו טוב .....אני בטוח שזה משהו בהגדרות ..אני רואה יחסית מטושטש למסך הקודם שהיה לי שהוא היה CRT בכלל ..(מוזר מאוד )לדוגמא : השמות של הקבצים (המחשב שלי , המסמכים שלי ) שבשולחן העבודה ממש מטושטים ואני לא מצליח לקרוא את זה ..הנה תמונה :"http://img80.imageshack.us/img80/4552/10311354rc2.jpgסתכלו איך רואים מגעילליש לי כרטיס מסך GF8800 320MB.מה הבעיה?יש אולי איזה דרייביר להתקין משהו ?תודהה
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים קודם כל כוון רזולוצית DESKTOP לרזולוציה הטבעית של המסך.אחרי זה כוון את הפונטים ל CLEARTYPE.זה נמצא בהגדרות תצוגה APPEARANCE / EFFECTS היכן שהוא, וזה משפר את האיכות הויזואלית של הטקסט.במשחק ישן שעובד בFULL SCREEN ברזולוציה נמוכה ומציג טקסט יכול להיות שזה יראה גרוע, ובמקרה כזה אם אין אפשרות להעלות רזולוציה, אין הרבה מה לעשות.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר קודם כל כוון רזולוצית DESKTOP לרזולוציה הטבעית של המסך. ??זה על המקסמיום :900*1440והכתב תמיד על clear type הזה..זה יותר יפה חחאבל מוזרר ..המסך חדש ורואים כל כך מגעילל מה זההועוד שאלה :יש הבדל בין החיבורים :כניסות וידאו: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית)לאיזה חיבור לחבר? את המסך .? מה עדיף ?
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים dvi ייתן תמונה יותר חלקה מבחינת רעש רקע אם יש כבל מתאים והכרטיס תומך.מומלץ.יכול גם לשפר מעט את הכתב.ליתר בטחון הייתי מעדכן\מתקין דרייבר כרטיס מסך מחדש.למסך עצמו אין דרייבר.הרזולוציה כמובן בסדר."במשחק ישן שעובד בFULL SCREEN ברזולוציה נמוכה ומציג טקסט יכול להיות שזה יראה גרוע, ובמקרה כזה אם אין אפשרות להעלות רזולוציה, אין הרבה מה לעשות." תגובתו של הבחור הקודם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.