פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים יש לי מחשב המריץ vista 64 bit ואני חושב שהגיע הזמן לפירמוט. יש כל מני בעיות למרות שמחשב רק בן 4.5 חודשים. עכשיו הכל מגובה מההרד דיסק. יש לי כמה שאלות:1. איך אני בעצם מפרמט אותו?2. כל ההגדרות ב Bios גם ימחקו?3. איזה Drivers אני אצטרך להתקין? כרטיס מסך זה לא בעיה, אבל ללוח אם גם צריך להתקין? 4. יש אולי מדריך מפורט?תודה מראש.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים אם גיבית הכל ולדעתך יש צורך בהתקנה מחדש של מערכת ההפעלה אז זה דיי פשוט. 1.מכניס דיסק של מערכת ההפעלה ומפרמט את המחיצה הדרושה משם אז מתקין. 2. BIOS זה לא יכול להימחק גם אם ממש תרצה 3. תתחיל מלוח אם ותרוץ הלאה עם שאר רכיבי החומרה. תשים לב שכבר יש דיון דומה אז חבל שלא עברת על הנושאים האחרונים/ביצעת חיפוש לפני שאתה פותח דיון בעצמך.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים מחבר קראתי את הדיון ההוא לפני שפתחתי את הת'רד הזה.אבל יש לי עוד שאלה, יש לי כונן של 500 ג'יגה, שמחולק ל-2. אם אני מפרמט רק את המחיצה של המערכת הפעלה, הדרייברים וכו', כל המידע על המחיצה השנייה תישאר לי?
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים כן.פירמוט משפיע רק על מערכת הקבצים של הPARTITION המסוים.הPARTITION השני לא יושפע מהפירמוט.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים פעם נתקלתי בתוכנה קטנה שאתה מוריד והיא מדמה פורמט ממש מההתחלה משאתה לוחץ F8 עד לסוף. אם מישהו יודע איך קוראים לזה זה יכול לעזור לאנשים כמוהו.
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים תוכנת ההתקנה של חלונות יודעת לפרמטמה? דיברת אלי?בכל מקרה מצאתי את התוכנה http://www.echoproject.net/en/software/catalog.html
פורסם 2008 באוגוסט 2817 שנים ההגדרות של הBIOS לא נשמרות על ההארדיסק (אלא על צ'יפ על הלוח-אם), ככה שפירמוט (מחיקת המידע על ההארדיסק) לא משפיע עליהן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.