עבור לתוכן

מזגן טורנדו - האם רמאים?

Featured Replies

פורסם

מה עדייפ מזגן 2.5- 3.5 לסלון

או להשים שני מזגנים של 1 וחצי בחדרים

מבחינת חסכון אנרגייה ?

ובמחיר

האם זה בכלל שיקול מוצדק ?

מחיר אני מניח שמזגן אחד לסלון יותר זול

אבל חסכון באנרגיה - יותר זול מזגן לכל חדר, בהנחה שההבדלים בין 2.5 - 3.5 ל1.5 הם לא גדולים בצריכה, תוכל להפעיל מזגן רק בחדר שבו צריך

• תגובות 51
  • צפיות 19k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה עדייפ מזגן 2.5- 3.5 לסלון

או להשים שני מזגנים של 1 וחצי בחדרים

מבחינת חסכון אנרגייה ?

ובמחיר

האם זה בכלל שיקול מוצדק ?

לא הבנתי, אתה שואל מה עדיף - מזגן בסלון או בחדרים? תשים איפה שצריך..

לנו בבית יש מזגן מפוצל בין כל החדרים בבית ובסלון (קומה אחת)

וזה ממש סבבה, מדליקים את המזגן וכל הבית מתקרר מהר, ונעים לא רק בחדר מסוים.

הבעיה התעוררה שלפעמים אני לבד בבית ואצלי בחדר ממש חם, אז חבל להפעיל מזגן מפוצל לחדר אחד, אז שמתי מזגן 1 כ"ס בחדר

פורסם

אז נכון להיום אלקטרה ברמה של טורנדו?

כמה אמור לעלות מזגן 1 כוח אמין יותר מהסיניים הזולים?

וכמה אמור לעלות 1 כוח אינברטר?

תודה.

Inverter אחד כ"ס - דירוג אנרגטי C. מחיר בין 3000 ל- 5000 ש"ח +- 500 ש"ח. סליחה... אבל ממש לא משתלם.

מזגן 1 כ"ס רגיל של חברה מוכרת, ידועה ואמינה בעל דירוג אנרגטי A, צריך לעלות בין 1500 - 2000 גג בצורה מטורפת ללא התקנה.

פורסם

Inverter אחד כ"ס - דירוג אנרגטי C. מחיר בין 3000 ל- 5000 ש"ח +- 500 ש"ח. סליחה... אבל ממש לא משתלם.

מזגן 1 כ"ס רגיל של חברה מוכרת, ידועה ואמינה בעל דירוג אנרגטי A, צריך לעלות בין 1500 - 2000 גג בצורה מטורפת ללא התקנה.

תראה לי מזגן אחד בארץ שיש לו דירוג אנרגטי A ואולי אני אסכים איתך אבל לרוב המזגנים הקטנים בארץ הם בדירוג C-D והמזגנים מעל 2.5 לרוב מגיעים לF-G !!!

מחר אני יאסוף כמה דוגמאות ואסרוק לכם בשביל התמונה הכללית.... וד"א המזגן היחיד שראיתי שמתקבל איכשהו ל1500 שקל זה LG והוא עולה 1650 (שזה ממש לא 1500) והדירוג שלו זה הכי טוב שראיתי בינתיים - C !

שימו לב שמה שכותבים באינטרנט ומה שמצורף בתוך הקרטון של המזגן זה שני דברים שונים לגמרי !!!!!!!!!!!!!!

פורסם

צריך להיות חתיכת אידיוט מטומטם כדי לחשוף את עצמך לתביעה, אתה לא חושב?

מה שאתה טוען הוא, שיצרניות המזגנים או החברות המשווקות או אני לא יודע מי, עובד על הציבור?

פירסום דירוג אנרגטי שונה מהקיים במציאות נקרא בעברית פשוטה הונאה.

אמנם יצרניות המזגנים לא קדושות אבל קשה לי להאמין שהן תחשופנה את עצמן לתביעה.

פורסם

מישהו יכול להסביר את הסקלה של הדירוג האנרגטי ?

מה הבדל למשל בין 3.4 COP ל 3.5

לדוגמא

מבחינת צריכת אנרגיה

פורסם

צריך להיות חתיכת אידיוט מטומטם כדי לחשוף את עצמך לתביעה, אתה לא חושב?

מה שאתה טוען הוא, שיצרניות המזגנים או החברות המשווקות או אני לא יודע מי, עובד על הציבור?

פירסום דירוג אנרגטי שונה מהקיים במציאות נקרא בעברית פשוטה הונאה.

אמנם יצרניות המזגנים לא קדושות אבל קשה לי להאמין שהן תחשופנה את עצמן לתביעה.

אני לא אכניס שם ספציפי אבל לקוחה שלי התעצבנה עלינו לפני חודשיים כשהוצאנו מהקרטון של המזגן פתק עם דירוג E והיא אמרה שהיא קנתה את אותו מזגן כי כתוב באינטרנט שהוא B.

הונאה זה לא לפי מה שהבנתי - זה פשוט פרסום כוזב.... בערך כמו כל רשת שמפרסמת בעיתון התקנת מזגן ב300 שקל ואיכשהו עשר דקות אחרי שהוא התחיל לעבוד זה 800 שקל כי הוא צריך תושבת + יש מעבר בטון + תעלת PVC וזה לפני העוד 300 שקל שהוא לוקח בסוף כשהוא אומר שהמחיר כולל 3 מטר צנרת ולא 8 אז הוא מחייב לפי 80 שקל מטר (שזה באמת המחיר בשוק) ואתה מגיע להתקנה של אלף שקל....

ובשביל לפרסם משהו באתר של חבר'ה כזאתי או אחרת לא צריך שום עו"ד שום אישור ממכון התקנים. אבל מכון התקנים חייב לחתום על הדרוג האנרגטי שמגיע בקרטון....

ולכן.... עדיף להתקשר ליצרן X או Y ולשאול אותו או לבקש ממנו לפקסס לך את הטופס המצורף בקרטון ולא להסתפק ב"תבדקו באינטרנט כי זה הכל נכון"[br]פורסם בתאריך: 3.09.2008 בשעה 16:10:31

מישהו יכול להסביר את הסקלה של הדירוג האנרגטי ?

מה הבדל למשל בין 3.4 COP ל 3.5

לדוגמא

מבחינת צריכת אנרגיה

http://www.cwlp.com/Energy_services/efficiency_ratings.htm#COP

זה יחס.... ככל שהיחס יותר גבוה ככה הנצילות יותר גדולה.... על רגל אחת....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים