עבור לתוכן

רכישת iPhone 3G בצ'כיה - אין בעיה!

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח אבל אני חושב שגן בגרמניה ובהונג-קונג מוכרים את הטלפון פתוח לחלוטין וללא התחייבות.

בהונג-קונג כן, בגרמניה לא.

• תגובות 37
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בוא לא נהפוך את זה לדיון להאם הטלפון שווה את המחיר שלו או לא, כי זו ממש לא המטרה.

ולגבי ה-HTC Diamond, אתה טועה, הוא עולה בארה"ב סביב 650 דולרים (ובארץ הוא עולה הרבה יותר מזה).

נ.ב.

כותבים הייתי ולא האיתי.

אני לא בדיוק רואה איפה טעיתי, כתבתי פחות מ700$ (בארץ הכל עולה יוותר) וכן נחזור לדיון, ותודה על התיקון.

פורסם

אני מבולבל...המחיר שלו לא היה אמור להיות נמוך מהאייפון הקודם ?

פורסם

לא, זה רק טריק שיווקי מוצלח.

פורסם

הוא עולה 199$ ו299$ ל8 ו16GB, בהתחייבות לAT&T.

פורסם

רק שכחת שהחבילה הכי זולה שיש להם היא 70$ למשך שנתיים.

פורסם

מה הבעייה עם זה? לדעתי זה ממש משתלם, והמחיר אותו מחיר, 199$ עם התחייבות לשנתיים, בדיוק כמו שאפל אמרו וכמו באיפון הקודם.

וגם אל תשגח שב70$ האלה אתה מקבל 450 דקות חודשיות + 5000 דקות ללילות וסופי שבוע + אינטרנט חינם, לא מוגבל + תא קולי ויסואלי ועוד..

פורסם

לא משנה, מדובר בטריק מלוכלך שממש לא אהבתי, זה כמו שנוקיה יגידו שה-N85 יכול לעלות גם 200$, מחיר של מכשיר זה מחיר של מכשיר.

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך לחלוטין. זה היה תרגיל מלוכלך באמת.

פורסם

אני באמת שלא מבין מה הבעייה עם זה, למה בארץ אין מכשירים בחינם? *למדברים מעל 200 שקלים בחודש

זה מקובל בארה"ב שמלתחייבים לספקית מסוימת בתשלום חודשי מקבלים מכשירים בחינם או במחיר סימלי.

אפל אומרים את זה בפנים, וככה זה היה עם האיפון הקודם (זה שנימצא פריצה לא חוקית על ידי אנשים זה משהו אחר).

פורסם

יש הבדל עצום בין יצרנית מכשירים לבין חברת סלולר, אני לא ראיתי את יורוקום מפרסמים מכשירי נוקיה במחירים נמוכים מאוד ורושמים בטקסט קטן שמדובר במבצע של אורנג'/סלקום...

פורסם

אני יודע את ההבדל, ואני גם מכיר הרבה יצרניות שמשתפות פעולה עם ספקיות ספציפיות, גם בארץ.

אפל חתמו חוזה עם AT&T שימכרו רק אצלם, אפל מקבלים הרבה מאוד כסף על המכשיר מAT&T (על המכשיר הקודם זה היה 520$ על 8GB) וAT&T מקבלת המון לקוחות לשנתיים מינימום.

פורסם
  • מחבר

חברים, אני מבקש, אם יש לכם שאלו, נא לרשום אותן כאן ולא בפרטי, שגם אחרים יוכלו להתעדכן:

תגיד החזר מס כמה זה יוצא?

אני מתכנן להביא 2 מכשירים של 8 ג'יגה מצ'כיה, כמה יוצא ההחזר?

המע"מ בצ'כיה הוא 19% אך כפי שציינתי בהתחלה, לא קיבלתי אותם במללואם והנושא בבדיקה מול הצ'כים.

אני לא בטוח שאפשר לקבל החזר מע"מ על יותר ממכשיר אחד (לבן-אדם). ממליץ לך לבדוק זאת לפני שאתה רוכש.

ליתר בטחון, אם אתה מטייל עם אנשים נוספים, תרכוש אחד על שמך ואחד על שמם ואז לא תהיה בעיה בוודאות.

פורסם

אני יודע את ההבדל, ואני גם מכיר הרבה יצרניות שמשתפות פעולה עם ספקיות ספציפיות, גם בארץ.

אפל חתמו חוזה עם AT&T שימכרו רק אצלם, אפל מקבלים הרבה מאוד כסף על המכשיר מAT&T (על המכשיר הקודם זה היה 520$ על 8GB) וAT&T מקבלת המון לקוחות לשנתיים מינימום.

לא משנה איזה דוגמא תביא, מחיר של מכשיר הוא מחיר של מכשיר, לא משנה כלום.

מזדה לא תפרסם את מחיר המכונית שלה כ-50000 למכונית חדשה רק כי אולי יש איזשהי מדינה בה יש מבצע טרייד אין שמביא את מחיר המכונית אחרי ההחזר לכזה מחיר, אין לזה סוף, וזה מלוכלך, מצטער.

פורסם

לא משנה איזה דוגמא תביא, מחיר של מכשיר הוא מחיר של מכשיר, לא משנה כלום.

מזדה לא תפרסם את מחיר המכונית שלה כ-50000 למכונית חדשה רק כי אולי יש איזשהי מדינה בה יש מבצע טרייד אין שמביא את מחיר המכונית אחרי ההחזר לכזה מחיר, אין לזה סוף, וזה מלוכלך, מצטער.

זה בהחלט היה טריק מלוכלך , אני זוכר את הדעות של כל מי שאני מכיר כשהוא שמע שהאייפון החדש יעלה רק 199$ , כולם כבר תיכננו ובדקו את מי הם מכירים בארה"ב שיכול לשלוח להם אותו או אם יש להם וויזה תקפה ומתי הטיסה הבאה לניו יורק.

רק אחר כך פתאום קראו את השורה הקטנטנה שאמרה שמדובר בהתחייבות לשנתיים אם אני לא טועה או מחיר מלא של כ600$...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים